Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Khristin sa stii ca nu-s happy pt George ala. Pai ce face Yasmin cu Tony? Sau ce il tine pe Tony ca boy toy? Si uite asa s-au dus planurile mele de incuscrire. Felicitari pt succese.
Hai sa va spun ultima faza cu Tony.
1. Taica-sau il pune in time out la care el nervos: nu-i nimic ca vorbesc eu cu Dumnezeu sa te puna in time out si sa distruga lumea asta.
2. el in curtea din spate. Lacatul pus pe portita. Copilul intra pe usa din fata. Eu in soc, ma gandesc ca a fost asa destept de a deschis lacatul. Pace, el a sarit peste poarta (1.60)
3. el la baie, dupa ce a terminat de facut treaba 2. "asa si acum asta merge in cimitir" explica-i Olga copilului ca treaba nu e vie, si nu moare, si de fapt se duce in canal.

Va las. Ploua si e tare urat. Ca de obicei pe vremea asta imi crapa capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Anda!! Iti doresc ca toate visele sa ti se implineasca si sa fi fericita alaturi de cei dragi

V-am pupat.. Ma duc si eu 2 ore la sala, o ora la Pilates

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor

Azi e ziua in care eu am grija de Serban, l-am adus acasa si i-am facut o salata de fructe si acum el se uita la tv. Rar ca suntem doar noi 2 acasa.

Olgutza ce frumos mi-ai zis, multumesc! E cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodata, pe bune ! Ok, te las sa fii melancolica, trebuie sa ne ingaduim asemenea clipe, dar numai asaaa, cum ne ingaduim cel mai bun desert, rar si in portii mici .

Daniela, cand esti in Cluj? Ca nu ne-a iesit si noua de o intalneala...saptamana asta iar sunt prastie, mai mereu sunt, din cauza activitatilor extra la care nu pot renunta, dar mai zi si tu si poate reusim sa ne vedem. Hai sa ne mobilizam imprauna sa ajungem la 57 ala, ca eu iar am sarit de el Hai ca daca reusim sa stabilim noi 2, sigur vine si Anda

La Multi Ani draga Anda, sa ne traiesti si sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Multa sanatate!

Crystina, ce frumos ca ai dat copila asa de repede la calarie. E un sport asa de frumos si nobil, bravo! Aici nu e asa de popular, dar nu ma mir de UK, acolo e traditie. Aici...facem aerobic . Mult spor cu fetitele si sanatate! Te descurci bine, doar ele iti dau resursele de care ai nevoie !

Va fetelor si .. mai viu!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce de vesti une pe aici !

Crys, felicitari pentru micuta Ruby ! sa aiba noroc si sa fie fericita in viata !

La multi ani, Andrei !
La multi ani, Anda !
La multi ani, sot de Ioana !

Olga, mi-a facut mare placere cintecul de dimineata (la mine e ora 11)

Daniela, ai intrebat de copii : s-au facut mari si fac dracii, care mai de care. Fetita e folosita ca 'unealta' : sa termine de scris lectiilecelui mijlociu , sa se catere pe un dulap de bucatarie dupa ciocolata ...
In rest, totul e bine, afra ca aici e sezonul ploielor si nu mai ajung cu ei in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Andrei!!

Anda, draguta mea, La multi ani, sanatate, si numai bucurii!

sa va pun si-o poza de vineri cu Diana Francesca. simbata a implinit 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Gata cu alergatura pe ziua de azi,am adus copilu' de la scoala si il asteptam pe tati sa isi caute cadourile si sa papam tort.

Gusta,gata treaba?Tu mergi in fiecare zi la socru?Pana la cat e pitica la scoala?

Va multumesc pt urarile la adresa sotzului.

Tumpi,sanatos papi la micul dejun,eu am mancat clatitele ramase de ieri.

Daniela

Crystinutza,ce dulce e pitica,sa-ti traiasca!!!Ce mare a crescut Lilly si ce s-a schimbat de cand nu am mai vazut poze cu ea.Ai doua papusi de fetitze.
Eu n-am acceptat sa o trimita pe Deli in clasa 1,sper sa nu ma trezesc ca mi-o trimit fara acordul meu.Ma bucur ca Lilly merge bine cu scoala

Claudia

Olga ce dulce e piticu'

Roxa, stiu ca ma repet a nu stiu cata oara da esti faina tare si pe cal si...pe jos.

Mik si pe tine si nazdravanii tai.

Lirisdulce ochioasa mica.

Pup si celelalte fete:Carmen,Zuzi,Tzuni...si lista continua si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc de primire fetelor

Incerc sa raspund la intrebari…
1. Nu urmez in prezent nicio dieta, urmam una pana sa raman insarcinata si era cam asa: fara paine/dulciuri/fainoase; fara sucuri acidulate, doar apa plata sau sucuri fara acid, mancam cate putin si pana in ora 6, plus ceaiuri de slabit.
2. Faceam gimnastica in casa: abdomene si genoflexiuni….acum nimic
3. Dieta de mai sus, kilogramele s-au dus bine de tot, ajunsesem la 60kg tinand cont de 1.70m
4. Fara prajeli, multe legume, fructe…o dieta armonioasa
5. Acum pe fiecare zi am abateri
6. O dieta care sa nu ma zapaceasca financiar….nu pot trage concluzii pt ca nici nu le-am studiat
7. Nu am stiudiat diete…

Datele mele: 1.70m undeva la 70 si ceva…nu m-am cantarit de cand am nascut, as vrea sa ajung la 55 dar ma multumesc si cu 60kg

Khristin , multam de urare

pentru sarbatorite

Fug sa pregatesc baia piticei altfel devasteaza patutul rearanjata a nu stiu cata oara…

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Anda, La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc
Crystina sa-ti traiasca cele doua comori si voi impreuna cu ele.
Liris frumusica cea mica. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Danielag , da, i-am trimis mail si am primit raspuns, saptamana asta, vineri dupa-amiaza poate sa ne primeasca. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Nelinistea interna oricum nu o pot controla. In plus este si evenimentul cu tata, plus serviciul, s-au adunat toate. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu mergem inainte si sper sa fie cu reusita. Daca nu.... Oricum iti multumesc pentru intrebare

O intrebare off-topic, stie cineva cum este ora in Szeged fata de noi. Intreb pentru ca doctorul mi-a scris ora 15.30 (ora lor). Si daca stiti cat facem din Brasov?

Acum va las ca mai am treaba. Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Ioana da merg aproape zilnic,si azi am primit anunt ca il vor duce pe un etaj cu cheie,tare greu ca noi trebuie sa semnam.

Liris frumos pui,balerina o faci.

Violeta hai sa iti zic ce stiu eu , ora 15:30 a lor e ora 16:30 in romania.Iar cu masina noi am facut de la Bacau pana in vama cam 8 ore cu opriri ,asa ca eu zic ca de la brasov pana la destinatie tot cam 8 ore faci.

mai sunt in zona la un ceai si dupa la culcare ca si lista de maine tot mare e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

La Multi Ani, Anda, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Violeta, intrucat vorbim de Ungaria, ei sunt cu o ora in urma noastra. Deci, 15.30 ora lor, este 1.30 ora noastra.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput