Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anda, ma bucur ca l-ai primit si e ce trebuie, mi s-a luat o piatra de pe inima.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Andrei.Laura sa-ti traisca flacaul.
Sper ca sunteti bine,asa ca mai baga si tu un ochi pe aci sa ne spui 2 vorbe.

Anda, La multi ani! sa fi fericita si toate visele sa ti se indeplineasca.

Si acum buna dimineata tuturor.

Angelynna, bine ai venit printre noi si spor la slabit.

Tzunele, ma bucur pt tine si sper ca totul sa mearga precum iti doresti tu.Ce mai face Mery?

Carmen, unde esti?

ClaudiaH, tu parca stai la casa, nu?Ca vb de gradina.

Ioana, multumim de tratatie, mie o cafea mi-ar trebuii ca-s varza,da intai ma duc sa pap ceva.

Marilena, colega, sper ca maine la raport sa declar macar stagnare ca in we asta am mancat alandala.Cat de mutat, ma intorc acasa

Merg sa pap si mai revin.

O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Delia de la 6 sunt pe baricade dar pana nu duc copilul la scoala nu deschid calculatorul si acum imi servesc in liniste cafeluta si dupa vad ce plan am pe ziua de azi.Lasa ca vine cheful de scoala.

Zuzi ieri l-am avut pe socru in vizita si la 9 eram deja terminata .Poza am facut sper ca pe seara sa o pun.

Tumpi unde mai acasa?Ca eu nu inteleg,ti-am mai zis ca neuronul meu imi face mari neplaceri.

Ma duc sa ma tin un pic de cana de cafea ca lista azi e lunga.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am fost o tura la cumparaturi,am luat ingrediente pt un tort(azi e ziua barbatzelului meu) si pana se amesteca blatul mai beau o cafea cu voi.

Anda,esti nascuta in aceeasi zi cu al meu,sa ne traiesti muuuuuuulti ani sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca tot ceea ce iti doresti.

La multi ani Andrei.

Delia,asa e dupa concediu,lasa ca vine el "cheful" de scoala. La fel sunt si eu dupa concediu,am nevoie de cateva zile bune sa imi revin...merg la munca de zici ca trag sacul de bolovani dupa mine.

Tumpi,sa ai pofta,ce papi bun?Fac o cafea tareeee pt tine sa te pui pe picioare.

Marilenati-am facut si tie o cafea tare.Ce ai in plan azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda la multi ani si sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce iti doresti.

Ioana la multi ani si pentru sot si astept tort si virtual e bun.Si daca tu crezi ca fata e pregatita eu zic sa o lasi in clasa 1.

Liris ma bucur ca ai revenit activa.

Ioana azi am destule,cumparaturi ,sa merg la socru si dupa munca mancare si copil.

Daniela sa imi zici si mie numele masinii de paine si cat dureaza pana faci painea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ioana, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti 1000 de ani.

De papat pap ce pap de fel dimineata,musli cu iaurt si pe langa visinile care le pun de fel mi-am pus si vreo 4 capsuni din gradina.

Marilena,lasa ca iti explic eu cum e cu acasa.
Cat de masina de paine,am si eu una luata de la Lidl, o am de 2 ani si sunt multumita de ea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Anda, La multi ani ! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita alaturi de cei dragi tie! Si sa ne chemi si pe noi la inaugurarea afacerii tale!

Ioana, La multi ani sotului tau, sa traiti fericiti 100 de ani de acum inainte!

Delia, te anunt cand vine cartea. In legatura cu scoala nu pot sa-ti spun decat ca pofta vine mancand (da' chiar, oare de ce se spune asa???)

Gusta, masina de paine e un Kenwood BM250. Programul cel mai scurt e de o ora, eu nu l-am testat. Am facut painea la programul standard de 3h:20min. Asta pentru ca am pus si faina neagra si scrie in cartea masinii ca la programul scurt nu merge faina neagra, ca nu are timp de crestere suficient. Si in plus, fiind primul test al masinii, am zis sa nu fac experimente , sa merg pe o reteta standard.

Va pup, sunt la birou si mi se blocase un server, de-aia am avut timp sa trec pe aici. Ma duc sa vad ce ii fac, poate reusim si noi sa muncim azi. O zi frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani Anda si sot de Ioana!

Multumim de urari, faceti cunostinta cu Ruby.

Carmen, ma intrebai de ajutor..din pacate nu am, sotul este in mijlocul unui proiect la serviciu asa ca a trebuit sa se intoarca la serviciu la doua zile dupa ce am venit acasa cu Ruby. Luni am nascut, luni m-am si externat, iar miercuri a trebuit sa ies cu Ruby sa o duc pe Lilly la scoala. Sunt chiauna de somn dar parca nu-mi pasa de data asta. Am sa incerc sa ma bucur cat mai mult de ea in ciuda plansetelor si noptilor nedormite..cand ma uit cateodata la Lilly parca mi-e ciuda ca a trecut atat de repede timpul. In fine, parintii vin joi pentru aproape trei saptamani..yipee! mama mi-a promis sa-mi lase congelatorul plin cu mancaruri gatite. Tu cum mai esti? Vad ca ai disparut putin..

Zuzi, noi suntem ok..inca incercam sa ne obisnuim. Ruby e cumintica, are zile si zile..e mancaciosa rau, dar din pacate am facut o mastita la unul din sani si am pierdut laptele asa ca se hraneste numai din unul si uite-asa am ajuns cu unul mai mic si unul mai mare Tu pe cand bebe2?

Khristin cred ca si la tine e la fel dar diferenta de varsta dintre copilasi e numai buna. Lilly ma ajuta extraordinar dar fac tot posibilul sa aia si ea parte de "mummy time". E atat de calda si buna cu Ruby si mi-as dori sa aiba aceeasi relatie extraordinara care este intre mine si sora mea. Ma gandesc cu groaza ca in sase luni va trebui sa ma intorc la serviciu si Ruby va trebui sa mearga in daycare..ma bazez pe tine sa-mi zici si mie cum a fost si daca ti-a fost greu. Voi ce-ai mai facut?

Tzuni, ma bucur mult pentru tine! Sa fii fericita ca o meriti!

Vio, ma gandesc la tine si iti doresc sa ti se indeplineasca visul. Vroiam doa sa-ti spun ca si noi am trecut prin niste dezamagiri cumplite dar uite ca Dumnezeu ne-a ajutat ceea ce iti doresc si tie.

Roxa, ce mult imi place sa te citesc cand scrii de caluti...fetita mea a inceput sa calareasca de cand avea vreo 4 ani si jumatate si este la fel de entuziasmata ca si in prima zi. Aici calaritul este extrem de popular, aici in zona de countryside unde locuim foarte multi isi tin calutii pe terenuri inchiriate si ii scot la plimbare in padurea din jurul satului.Lilly a invatat sa calareasca la o scoala din apropiere si ii scotea la plimbare chiar pe sosea ca poneii sa se invete cu traficul. Am plecat mai de multisor din Romania..este popular in tara acum calaritul?

Ioana, ocupata ca intotdeauna! Ce mandra esti de Deliuta, pupam fetita desteapta! Si Lilly a sarit o clasa, e deja in clasa a doua, dar noi n-am avut de ales ca au pus-o direct acolo. Dar ei ei place si se descurca bine. Va pupam!

Pupam si restul fetelor si mai intram! Deocamdata nu ma gandesc la slabit pentru ca Ruby papa de la san dar mananc sanatos.

Cristina with Lilly & Ruby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna fetele!
Anda la multi ani cu sanatate si fericire!
Ioana, sa-ti traiasca sotul la multi ani! ma bucur ca-i place Deliei la scoala.
Crystina ce fetite frumoase aveti! sa va traiasca!
Khristin felicitari pt Yasmine!

na va pup, sa aveti o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI ANDA!

LA MULTI ANI SOT DE IOANA!

Daniela cu greu. Fiecare ora pt work out o gasesc asa de greu.

crystina ti-am vazut fetele! Doamne frumoase pot fi! Mamica fericita

Roxana sir, yes sir. Dar melancolica ma lasi sa fiu? Uitam sa-ti spun cat de mult mi-au placut pozele. Esti frumoasa si eleganta. Am intalnit multe femei frumoase dar care nu stiau sa-si poarte frumusetea elegant. Tu esti dintre cele care stiu sa fie gratioase.

Tzuni

Zuzilici pt tine.

Mergi la inceput