Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Angelynna, bine ai venit la noi, asteptam mai multe informatii despre tine.

Zuzi, am citit Shogun in engleza, dar restul cartilor de care zici tu le am in romana si le voi citi si pe ele. Mi-a placut cartea asta la nebunie. Am vazut de curind si un film care mi-a adus aminte de ea, "Drumul matasii" se numeste si mi-a placut si asta foarte mult.

Ieri am vazut-o pe Tzuni, slaba si indragostita si atit de fericita cum nu cred ca am vazut-o vreodata. Eu i-am zis ca la anu' sper sa ma invite la nunta.

Vik, ma bucur ca ne mai vizitezi din cind in cind. Ce mi-ar place si mie sa merg cu barca pe mare, dar cu vesta de salvare pe mine bineinteles, ca la capitolul inot stau cam prost.

An_k, daca ai tigaie de teflon poti sa prajesti ouale fara ulei ca nu se lipesc si ies foarte gustoase - n-am incercat oua ochi insa restul felurilor pot spune ca ies foarte bune. Eu nu mai pun ulei de ani de zile si prajelile ies asa mai dietetice.

Mik, o sa fac un compromis, gust asa mai putin. Mama gateste mai gras, mai sarat si mai dulce. Inainte sa-mi schimb stilul de a minca era ok insa acum dupa citiva ani de mincat mai sanatos si fara grasimi simt diferenta imediat.

Khristin, chiar ma intrebam ce-i cu tine, ma bucur ca esti bine, doar ocupata.
Ca tot vorbeai de salata de vinete si ardei copti, exact asta a gatit soacra-mea ieri , si cum ea le face fara maioneza si nu pica greu la stomac, am mincat 3 felii de piine graham unse bine de tot. O bunatate!
N-am pus poze, dar m-am intilnit cu Tzuni ieri.

Ioana, vino si mai zi-ne si tu doua vorbe.

Va las micul dejun, cafele, ceaiuri si ce mai doriti.
O duminica frumoasa!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata! ce faceti?

Laura, la multi ani pt Andrei, sa fie sanatos!
Zuzi nu i-am scris ca e un fel de tifon verde pe ghips, deja murdar, da l-am pupacit tot din partea ta si i-am zis ca pupicii sunt de la Zuzilici. zici ca Bella e incantata de gradi? Luca imi zice in fiecare dimineata ca "io nu viau la gradi" dar de acolo nu mai vrea sa plece. Mai inainate s-a enervat pe ghips si mi-a zis ca si-l da jos, of ca greu mai trec zilele pana joi.
Anda ce pregatesti pt maine?
Delia cum e acasa?
Tzuni ce frumos povestesti...sa dea Domnul sa fie cum iti doresti!

eu ma duc sa mai fac ceva lectii ca apoi mergem la un fel de sarbatoare in partea noastra a orasului(cu trambuline de sarit, chestii de catarat, cred ca va fi si piata de vechituri pt copii ca e timp frumos, un colt e amenajat pt copii care vor sa deseneze etc) ...Luca se va enerva iar ca nu poate sari acolo, nu se poate catara dar n-am ce face, mai avem putin.

va -acesc si sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

'neata

noi ne-am trezit de la 7.30 ca s-a trezit juniorul si ne-a dat desteptarea, inca ma simt obosita. Mai tarziu o sa o pregatesc pe Bia ca merge la o aniversare a unei colege de clasa, si e foarte nerabdatoare, acum isi probeaza coronitele de printesa

Kristin, merci pentru urare. Cola pe care o beau eu doar cand ies in ores ca sa nu stau doar cu apa plata in fata e light. Si in afara de faptul ca cc contine o gramada de porcarii nesanatoase nu influenteaza in nici un fel slabirea

Delia, am tigaie de teflon, dar nu am avut curaj pana acum sa o folosesc chiar fara strop de ulei. Voi incerca la prima omleta.

Gusta, la mine va fi mai greu sa-mi acord timpul mie inafara de dus, etc - chestii elementare. Pentru ca ajung pe la 5 acasa, mancare curat, pregatit totul pentru a doua zi + 6 referate in cele 3 saptamni. Faza cu mancarea si curatenia e oarecum rezolvata ca mai vine o matusa a sotului sa ne ajute.

Laura la multi ani lui Andrei

Vik, cand am scris despre Anthony am uitat sa spun si avantajul celor nascuti in ianuarie. Vor fi mereu cu un an mai tineri, la scoala o clasa e formata din elevi nascuti in acelasi an. Cei nascuti in prima jumatate a anului au sansa sa se descurce mai bine in primii ani de scoala (mai tarziu diferenta de jumatate de an nu mai e atat de vizibila.

Sunt prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Tlaura La multi Ani pentru Andrei, sa fie sanatos si plin de noroc!
Tzuni felicitari, sa-ti dea Dumnezeu exact ce-ti doresti, pentru ca meriti.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor!

LMA micului Andrei, numai sanatate si bucurii in viata!

Tzuni, ce ma bucur pentru tine! Dar cum se poate sa nu pui si tu o poza sau 2 cu tine si cu Delia exotica? Va rog domnitelor! pozeee!

Va las ca tocmai ce-am venit de la sala si am balotat apoi am gatit, si haine nu am spalat si nici pe mine nu m-am "tomnit". As vrea la un film...va
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragelor.

Liris mi-ai facut o surpriza tare placuta. Multumsc . Am inteles c-ai sa dai raportul lunar dar pe la noi sper sa dai macar saptamanal.

Vik parca te si vad ca in "father of the bride # 2" Stiu insa ca tu n-ai sa-ti angajezi decoratori pentru ca esti prea experta ca sa-ti incurce altcineva ideile. Mult succes si abia astep sa vad pozici cu nou camera a lui Aldo. Unde plecati in concediu?

Khris si sper sa poti intra mai des daca tot ti-au venit "ajutoare". Felicitari pentru "indragostita" mica. Se pare ca inca stie ca scoala e pe primul plan la ora asta. Te gandesti s-o dai la vreu club/concurs de spelling?

Delidana inseamana ca trebuie sa iau si eu cartile acestea in engleza daca ai fost atat de impresionata. Vara asta am citit si eu la greu. Cel mai des cand o duc pe Bella la nani in camera ei. De obicei adoarme destul de repede si eu mai pierd cate-o ora citind.

Meph dear, please make my day and show youself here.

Roxa o seara placuta si sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus.

Dragelor stiti ceva de Ruxi ??? Tzuni tu stii ceva???

An_k e foarta buna tigaia Tefal cand e vorba de reducerea uleiului. Succes!

Marilena ce program ai azi?

Claudia sper sa fie bine joi si sa nu mai fie nevoie de alt ghips.

Olga multumi de dedicatie. E melodia care o ascul de cele mai multe ori cand ma simt down. Imi creeaza o stare de bine.

Anda probabil ca te-ai sarbatorit weekendul acesta asa ca eu iti urez de azi:
ANDA
Sa fi sanatoasa, iubita si norocoasa. Si-ti doresc inspiratie maxima si s-auzim de cat mai multe inventii si creatii culinare semnarura "Anda" medaliate.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne frumoase!

Laura, la multi ani puiului tau!

Delia, cartea e la Cluj, dar in doua saptamani ajunge in Bucuresti, si ti-o imprumut cu mare drag. Cand povestesti de Shogun imi aduc aminte de vremurile cand am citit-o . Sa incerci si Tai Pan sau Nobila Casa de acelasi autor.

Angelynna, bine ai venit printre noi!

Zuzi, am facut la masina o minunatie de paine cu seminte. Nu poti manca mult, ca e mai satioasa decat cea de cumparat. Eu am luat-o din dorinta de a controla cat mai mult ceea ce mancam, pentru ca in cea din comert nu stii niciodata ce pun. O sa vezi in filmuletul pus de mine ca dr. Lustig (cel care tine conferinta) spune de un mic experiment facut intr-un supermarket: din 32 de feluri de paine gasite pe raft doar un sortiment nu continea High Fructose Corn Syrup!!!

Tzuni, ce frumos e ce povestesti tu acolo!

Vik, imi place foarte tare cum povestesti de perioada asta si de felina dragalasa care isi face stretchingul! Iar sfaturile in materie de nutritie, jos palaria. De fapt, si pe la alte subiecte, daca vad ca ai postat intru sa te citesc, ca stiu ca o sa gasesc o opinie echilibrata . Ne-ai spus daca v-ati hotarit ce nume va avea puiul mic? A ramas Leticia sau Linda? Sau ati gasit alt nume?

Olga, sper sa te trezeasca Sophia de cat mai putine ori. Mai ai timp de sport?

An-k, multa putere si vointa, pentru ca tu stii ca se poate!

Mik, ce fain ca ti-a iesit cozonacul! Eu am incercat de vreo doua ori, a iesit mancabil, dar nu extraordinar... Ce-ti mai fac puii?

Khristin, felicitari scolaritei studioase!

Violeta, sanatate tatalui tau si sa fie bine la operatie, ca nu am apucat sa-ti spun. Ai trimis scrisoarea la doctorul din Ungaria?

Si eu am vazut ca Ruxi n-a mai scris de mult. Stiti ceva de ea?

Gabi, cum te mai simti?

Am dat jos kilogramul pus de ziua mea, acum am sub 60 iar. Mi-e ciuda pe mine insa ca nu ma pot mobiliza sa ajung la 57 de kg, si ma tot scuz cu programul infernal si cu alergatura.

Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fete frumoase. Va las cafelutza(ceaiul) si va doresc o saptamana cat se poate de placuta.
Noi suntem ok,mami-tati cu munca si pitica la scoala...in rest nimic nou.
Nu am apucat sa citesc din urma dar va salut si tzuc pe toate.

Delia doo vorbe...pai ca de obicei ma impart intre munca,copil si casa si sunt māndra de piticutza mea pt ca merge f bine cu scoala,ea e in clasa pregatitoare si saptamana trecuta ne-a intrebat invatzatoarea daca nu vrem sa o dam in clasa 1,sa nu mai asteptam pana la anu' cand face 7 ani pt ca e isteatza si nu ar avea probleme.
Tu,esti ine?Gata vacantza?Cand incepi "scoala"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Delia: te rog sa ma ierti ca sunt o nesimtita. De vineri am tot vrut sa te sun si n-am mai apucat . Am primit pachetul si este exact ce trebuie. Iti multumesc din suflet si abia astept sa mai mergi in Thailanda
Zuzi: esti o scumpa ca de obicei.
Laura: La multi ani lui Andrei!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Andrei!

Anda, sa fii sanatoasa si iubita! Cum ai petrecut ieri?

Daniela, astept atunci un mesaj cind aduci cartea. Multumesc.

Claudia, acasa e...ciudat, trebuie sa ma obisnuiesc iar cu multe lucruri de care uitasem, unele bune, altele rele.

Ioana, scoala incepe la 1 octombrie dar n-am nici o tragere de inima. Sper sa-mi revin pe parcurs.

Gusta, te-ai trezit?

Va las micul dejun, ceaiuri si cafele. Eu am mincat o cana de compot de mere facut in casa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput