Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna seara dragelor,

Azi am avut o zi plina, am fost cu Bia la gimnastica si la tenis apoi cu amandoi la un loc de joaca. Mi-am mancat cuminte proteinele dar am cam sfeclit-o la omleta de seara. Eu de obicei pun ulei si cand se incinge tigaia il scurg (ca la clatite) de data asta cu atata agitatie (copii printre picioare) am uitat sa scurg uleiul si mi-a fost mila sa arunc omleta, sper sa nu fie grav.

Tzuni, super vestea. Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti

Gusta, bine ca ati terminat seara de singureala noi vom fi singuri saptamana viitoare

Zuzi, prafurile le iau pe prescriptie medicala de la farmacie, se gasesc si in comert, am vazut la Carrefour, dar altfel.

Claudia, sper sa reusesc de data asta si sa nu ma dezamagesc in primul rand pe mine si sa fiu demna de ce ai scris. Multumesc

Delia, daca nu simti nevoia de dulce spune-i pur si simplu mamei tale, nu cred ca se va supara. Cat despre cola nu mai vreau sa incep victorioasa ca in alte dati schimband complect stilul de viata, deocamdata schimbarea consta in dieta si ceva miscare, urmatoarele schimbari in plan vor fi renuntatul la fumat si la cola (care pe perioada dietei imi e ca unica placere culinara) si odata ce slabesc, ne mutam... voi face mai mult sport. Multumesc de incurajari

Daniela prima faza a dietei dureaza doar doua saptamani.

Roxa, multumesc si tie, cat despre cola..., promit sa lucrez la capitolul asta dar cand voi fi ceva mai libera si dieta imi va fi ceva mai bogata.

Fug sa citesc cartea de introducere despre casa de batrani unde voi fi stagiar urmatoarele 3 saptamani, ca sa nu merg caine sur la vanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vai ce slaba miscare pe-aici...

Tzuni asa-s inceputurile dar sa stii ca de noi depinde sa fie asa pana la sfarsit, si-aici nu ma refer la teama ci la aceea sclipire minunata din ochi pe care numai indragostitii o au.

Gusta multumesc de sfat. Astept pozna.

Vik ti cum iti mai merge?

Mi-e dor de Liris ...Liris tu m-auzi???

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ah Tzuni ce frumos! Toate inceputurile au savoarea lor, traieste si bucucra-te de iubirea asta orice ar fi dupa! Un brat de trandafiri rosii ca iubirea pt tine indragostita frumoasa ce esti. Ah m-am linistit deci de la iubire se topeau kg astea pe tine, eeeei pai asa da dom'le ca ma intimidasei si ma bagasei la frustrari si invidii.Exotica Deli, amazoanca Roxa, ma vad fortata sa bag iar clipul ala prevestitor de altfel cu dansatoarele de salsa, numa' ca de data asta e si Tzuni pe pozitii, nu mai maninca in public chipsuri:)), e regina serii cu slip minuscul in forma de inimioara care pilpiie asa ca ochii astia. In public trecem Gabi si cu mine, burticoase burticoase dar macar de o salsa mai batrineasca tot ne mai tin incheieturile:)O seara buna si spor la concurs!Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Zuzi aici is cu burtica cu tot, sunt f bine in sarcina asta, a venit si tata sapt asta si tot am fost plecati in plimbari, duminica viitoare merg cu sotul si copiii intr-o vacanta ca dupa o sa fie mai greu. Deja ma iau instinctele de nesting, am ceva planuri de reamenajare in zona camerelor copiilor, am niste idei care-mi stirnesc entuziasmul! Aldo o sa aiba o camera in stil marinaresc, patul in forma de barca cu pinze, mult lemn, platsicul colorat e eliminat, o sa fie altceva asa ca pt baieti mari cu hobby-uri cum e el care l-a mostenit pe taica-su in ale barcilor si invingerea apei ca sa zic asa:)Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Vik , am scris in acelasi timp. Prafurile sunt de la Nutripharm. Ma bucur sa citesc despre rezultatele tale, suna incurajator, mi-ar place sa vad si pozele. Chifla si pizza sunt tot din prafuri, precum si gemul tot de la Nutripharm e (faza 1).
Scurt istoric al kg mele suna cam asa: prin liceu aveam cam 55kg cu oscilatii si eram vesnic la cura de slabire. Cand m-am maritat si am ramas gravida cu Bia aveam deja 68 kg, mutarea in alta tara a contribuit (pralinele si croissantele). Dupa ce am nascut Biutza am ajuns la cel mai putin 81kg, venisem din spital cu 90. Gravida cu Anthony am ramas la 84kg. Am iesit din spital cu 97 kg. Am reusit sa ajung la 92 kg cu Weight Watchers, apoi nu stiu ce s-a intamplat ca intr-un an jumate am ajuns la fabuloasa cifra de 105 kg. De la care plec acum.
Astept faza 2 pentru paharul de sampanie si mai fac abdomene si plimbari cu copiii. Acum la stagiu vor fi 8 ore de stat in picioare si alergat de la o camera la alta sper sa se vada.
Cat despre bblina (am intales ca va fi fetita) eu am avut Dnp ul pe 7 ianuarie si am sperat foarte mult ca Anthony sa vina in decembrie dar dragutul de el a venit pe 8 ianuarie, chiar in ziua in care pleca fratele meu (fusese de sarbatori si spera sa vada si el nepotelul) dar nu numai ca nu s-a intampat, nici nu l-am putut conduce, asa ca a plecat cu trenul la Bruxelles. Deci Anthony a fost din prima zi schimbator de planuri. Sper ca la tine sa fie asa cum va doriti

Noapte buna, si acum chiar am fugit la lecturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La noi e noapte... La voi curand e zi.

Sa fiti frumoase si iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzunica, ce ma bucur !
Delidana, cum sa nu gusti dulciurile facute de mama ta ? Sa faci bine sa gusti din fiecare si sa faci descrieri pentru astea fara mame pe aproape.
Zuzi, vineri am facut prima data cozonac adevarat (framintat si crescut in 2 rinduri). A iesit o minunatie !
Azi am fost la o aniversare si deci nu am gatit nimic.

Un week-end minunat in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carina, Zuzilici am vazut ca ati intrebat de mine . Nu ma ascundeam, doar ca am avut o perioada in care nu am avut timp nici sa respir. Adica dupa serviciu, luat bebelusul de la daycare, domnisoara de la afterschool program, alergat acasa, mancare, teme, curatenie, chestii din astea si a doua zi de la capat . Cand s-a obisnuit si micutul nostru la daycare au venit bunicii si l-am lasat acasa, slava domnului. Dar de scapat de mine nu scapati in sensul ca nu am abandonat lupta impotriva kilogramelor stati linistite, dar s-ar putea sa intru mai rar pe aici . Asa ca acum nu mai gatesc ca inainte, socrii mi-au facut ardei copti si salata de vinete, eu ii dau zor cu abdomenele si am reusit iar sa ajung la masaj. Tinta mea imediata e 75 ca apoi sa ma indrept rapid spre 70 kg. Yasmine a inceput clasa a doua si mi-a scris profa ei ca a obtinut la un test de spelling punctaj maxim, asa ca nu-si mai incapea in piele de multumire si eu pe langa ea. Si in afara de asta, trebuie sa va spun ca mai nou ii place de un coleg blond named George, pe care de altfel l-a intrebat daca o place si el si raspunsul a fost pozitiv … Argumentatia imbatabila de altfel a fost ca this boy is nice and funny and if she's going to marry him - she thinks - he'll make her kids laugh a lot . In rest ne pregatim iar de nasit peste vreo cateva saptamani.

Crystina, cum sinteti ? Ruby creste, ce zice surioara ei mai mare ? Stiu ca e challenging sa scrii pe forum la inceput, dar poate te lasa bebelina putin…

Angelynna, bine ai venit colega. Sa ajungi la dimensiunile mult-dorite .

Roxa, te-am vazut in poze, esti amazoana mare…

Gabriela, e dragut cand se pierd barbatii in momentele astea, savureaza clipele astea ca sint unice . Mie nici nu-mi vine sa cred ca peste 10 zile fiul meu va face un anisor!!!! In ceea ce priveste foamea, cred ca poti trisa putin, in sensul ca sa fii pregatita cu fructuri/iaurturi prin preajma cand te apuca.

An-k, si eu stiam ca la dieta se elimina absolut toate gen cola, sprite, etc. Mult succes si sa ne tii la curent cum merge dieta .

Delidana, eu n-am citit cartea cu frantuzoaicele, dar am vazut cat mananca ele si mi se pare perfect logic sa nu se ingrase. O carte de bun simt pe care am citit-o a fost The Natural Makeover Diet : A 4-step Program to Looking and Feeling Your Best from the Inside Out, si chiar am vazut rezultate. Eu nu te-am vazut, unde erau pozele? Cum te-am ratat?

Tzuni, esti indragostita? Pai spune-ne mai multe despre el, prin ochii tai.

Olga merci de dedicatia cu I’m alive. Am citit ca Celine e insarcinata cu al doilea copil si e in al noulea cer. Ce face elevul Tony si mica boieroaica?

Vikinga, pai stii tu metodele alea care nu dau gres sa iasa bebelina mai repede .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Debea imi pot dezlipi ochi sa ii tin deschizi.

Vik aveti planuri mari de renovare si le faceti pana vine bebelina?

Tzuni hai ca suna frumos ce spui tu acolo.

An-k la noi se mai intampla sa ramanem singurele si atunci timpul ala mi-l acord mie dupa ce imi culc domnisoara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

la chemarea zuzilicei ma prezint la raport
de dimineata, la fix 5 luni de la nastere aveam 73.5kg.
asta inseamna 12 kg de dat jos de acum inainte.

o sa dau si eu raportul o data pe luna, pe data de 26.

weekend placut, ce a mai ramas din el!

Mergi la inceput