Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa las cafea, ceai verde si iaurt cu cereale.

Aseara mi-am cumparat o masina de facut paine, acum vreau sa o testez (trebuie sa ies sa cumpar baterii pentru cantarul de bucatarie, ca altfel faceam testul azi noapte ).

Despre zahar, daca aveti timp, va recomand o prelegere:

Am stat intr-o seara si l-am vazut pe tot, e foarte interesant. Se pare ca metabolizarea fructozei este similara cu metabolizarea alcoolului, cu toate efectele secundare ale consumului pe termen lung: hipertensiune, afectarea ficatului, pancreatita, rezistenta la insulina, obezitate (fructoza este descompusa in ficat si stocata ca si grasime). Diferenta intre alcool si fructoza este ca alcoolul afecteaza creierul, pe cand fructoza nu.

Roxa, am vazut si eu pozele si arati fff bine!

Delia, sunt in Bucuresti acum. Sa-mi spui de ce carte vorbim, ca o parte din ele sunt la Cluj, dar ajung in cateva saptamani acolo si pot sa le aduc, doar sa-mi spui .

Gusta, multi ani fericiti impreuna cu olandezu' !

Claudia, pupa exploratorul si din partea mea!

An-k, mie 600 de calorii pe zi mi se par putine. Dar inteleg ca e pe o perioada mica. Cat dureaza prima etapa a dietei?

Va pup pe toate, trebuie sa fug sa iau baterii.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Vad ca Gusta a fost mai harnica si ne-a servit ea micul dejun.

Olga, m-ai nimerit la fix cu dedicatia, mie-mi place tare mult cum cinta Sonique, imi da asa o stare pozitiva.

Roxa, spor la calareala! Pupa-l pe calutul negru din partea mea, e o frumusete!

An_k, sotul meu a baut Cola vreo 20 ani in loc de apa. De cind s-a lasat a zis ca se simte mult mai bine si nici nu simte lipsa.
Succes in continuare, stiu ca poti!

Tumpi cu intirziere tatalui tau!

Anda, ai primit pachetul? E ce trebuie?

Claudia, spor la pedalat!

Zuzi, imi place tare mult sa citesc si am practicat "sportul" asta toata vara. Cartea care mi-a placut cel mai tare a fost "Shogun", e pur si simplu altfel si mi-a mers la suflet.

Daniela, ziceai ca ai cartea "Why French Women Don't Get Fat" si as vrea s-o imprumut. Da-mi un pm, te rog, daca o ai in Bucuresti, sa vedem cum ne intilnim. Multumesc.

Noi duminica o sarbatorim pe mama desi ziua ei a trecut, au asteptat sa vin eu ca sa ne stringem toata familia. Deja stiu ca o sa faca dulciuri si eu nu mai vreaaaau, dar nu stiu cum o sa refuz. Pur si simplu nu simt nevoia de dulce, eu care pina acum o saptamina trebuia sa maninc ceva dulce in fiecare zi. O fi clima de vina, nu stiu... Am mincat zilele trecute putina placinta de mere si era asa de dulce de am simtit ca mi se urca direct in creier.

O simbata frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

An-k,mult succes! Te admir ca ai luat aceasta decizie de a te lua la tranta cu kilogramele; multe femei dupa ce trec de un anumit prag al greutatii nu mai fac nimic. Am o prietena care in decurs de vreo 7 ani a urcat incetunel de la 70 de kg la 100 si asta mancand tot frlul de tampenii si spunand: "Si-asa-s grasa". Acum ca a ajuns la 100 de kg nu face decat sa se vaicareasca in toate partile ca s-a ingrasat si nu are energie sa faca ceva sa slabeasca. Cu toate ca toti cei din jur o sustin ea nu face decat sa se lamenteze. Asa ca tine-te bine! Ramai stapana pe sine! Cei din jur nu vor face decat sa te admire.

Ma duc la treaba. Va urez o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna

Vreau si eu sa adopt un nou stil e viata...de cand am nascut am ramas cu burta si soldurile sunt si ele mari...blugii mei masura 29 stau in sifonier

Ce ma sfatuiti?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Azi noapte Sophia as-a trezit de doar 2 ori!!!!!!!

Si dedicatia zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olga super asa si poate renunta de tot si atunci o sa fii si tu mai odihnita.

Angelyn bine ai venit la noi.

Laura la multi ani si sa ai parte numai de lucruri bune.

Delia ai vazut ce matinala sunt si cum las eu totul pentru voi.

Azi am muncit in casa si spalat si ceva prin gradina si un pic de cumparaturi si acuma sunt franta sa vad ce o sa pap si gata ca suntem in seara asta singurele asa ca party pe capul nostru.

Sunt in zona .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua si de la mine.

Andrei de Laura. Petrecere frumoasa si cadouri pe masura. Laura cand mai dai si pe la noi???

Delidana petrecere frumoasa alaturi de fam. Shogun l-ai citit in engleza? Varianta ro. am citit-o printr-a 9-a. Si mi-a mai palcut Regele Sobolan (Rat King) & Tai-pan scrise de acelas autor. Le-ai citit? Daca nu, merita...

Gusta da de ce esti singurica in seara asta??? Distractie placuta si tie draga mea. Auzi surato daca tot mi-am adus aminte ce-ar fi sa faci tu o poza in roz acum si una dupa concurs. Sa fie acelasi outfit si sa vedem exact cat de frumos ai slabit. Ce parere ai?

An-k prafurile de care vorbesti le gasesti si undeva la magazin sau sunt special date doar de medici si/sau numai pe reteta?

Claudia i-ai scris lui Luca dedicatia de la mine?

Meph unde esti?

Olga i'm alive, too. Nu-ti doresc decat odihna maxima azi. Cum stai cu slabitul??

Angelynna welcome to the club. Raspunde daca ai timp la intrebarile de pe prima pagina ca sa ne facem o idee despre tine. Apoi daca postezi meniul zilnic o sa fie analizat de expertele clubului si asa ai sa inveti sa mananci sanatos. Stii si tu ca cel mai bun stil de viatza e sportul impreuna cu mancatul sanatos. Aici ai sa poti sa inveti sigur sa mananci sanatos dar ca sa pui in aplicare ceea ce inveti depinde doar de tine.

Khristin gata ne-ai parasit definitiv?

Mik ce bunatati mai gatesti?

Roxana "calareala" placuta draga mea.

Tzuni, Ruxi are rost sa va mai strig? .... Am ragustit de cand

Tumpi tatului tau si sa-l tina D-zeu sanatos sa-si vada nepotii si de la tine. Scuze de intarziere.

Daniela multumesc de filmulet. Am sa-mi fac timp sa-l vad si eu. Ai grija cu masina de paine ca-i pacatoasa la ce minuni poate face.

Dragelor eu de azi am fost intr-o activitate continua. Pregatit mic dejun, pus ardei umpluti la foc, curatat bucataria, Facut lectii cu Bella, spalat rufe, pus la uscat si pus o adoua masina de rufe + masina de spalat vase. E ora 1:20 si abia astept sa ma bag intr-un dus sa-mi fac unghiile. A, si miroase a ploaie pe-aici pe la noi. Diseara merg la o onomastica la o prietena care implineste 30 de ani. Si ma tenteaza sa-i iau o bijuterie de argint dar nu ma pot hotara: inel, bratara sau colier.
Un sfat va rog.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzi sa vedem cum fac cu poza maine.La intrebare eu zic o bratara.

Si sa va zic ca acuma vin de la socru si sunt rupta si asa am lasat copilul la vecini si am plecat si am terminat si seara de singureala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, fetelor!

Am intrat c-am auzit-o pe Zuzi strigandu-ma

Pe scurt: am vazut azi o Delidana exotica: slabaaaaa, bronzataaaaa, cu parul frumoooooos si ochii aia minunaaaaaati.... Mi-am primit viermii, ii pap maine.

In rest: sunt indragostita . Sper sa fie el omuletzul meu. Un tip simpatic si cu umor, care iubeste calatoriile si copiii Daca va fi sa fie bine, poate ma vedeti brusc mama de 3 copii (el mai are doi). Si mai vrea... asa ca... who knows? Deocamdata suntem la inceput, cu emotii si vise... Sa vedem ce va fi. Cateodata mi-e teama de mor. Parca e prea frumos ca sa fie adevarat!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

An-k am citit si ce au scris fetele pe subiectul deschis de gwen, sa inteleg ca e o dieta hiper proteica si consta mai exact, dupa prima faza care e mai altfel, in carne slaba, peste, salate, legume fierte si lactate slabe? Pai e chiar asta pe care am tinut-o eu din cite citesc, fara faza cu prafurile. Aici ii zice low cost dar e tot pe acolo ca am vazut asa o similiritate pina si la repartizarea meselor, adica la prinz carnea slaba cu salata si o lg de ulei de masline si seara pestele cu legumele fierte. Cite un iaurt slab gustare, eu beam un ayran turcesc ca-mi place ori chefir, ca-s pe la 1,5%. iaurturile cu o,1% nu mi-au intrat pe git. Dimineata eu mincam ba salata de fructe, ba o banana si un mar si citeva alune, pe urma in perioada de stabilizare am mincat corn flakes fara zahar integrali cu lapte 1,5%. Am incercat si 2 oua fierte ori brinza de vaci slaba cu iaurt slab,. dar ambele in varianta de 1,5% grasime. Nu prea se potriveste vad micul dejun, nu am inteles iar ce-i cu chifla si pizza aia, asta fiind un regim hiper proteic, ar trebui ca gemul, chifla si pizza sa nu exista neam. Ori astea au fost facute din prafuri? Nu am inteles chiar. De unde iei prafurile astea, cum se numesc? Cine stie dupa sarcina asta poate ajung la ele cu toate ca vad ca nu o sa ajung la kg luate data trecuta. Tu cum ai ajuns la kg astea, cam care e istoricul lor? de la sarcini? Ai fost slaba inainte?In fine ideea e ca regimul asta low cost cum l-am gasit aici a mers excelent si mi s-a potrivit minunat, eu fiind mare carnivora si imi plac de mor salatele pe care le prepar in fel si chip. Nutritionistii de pe aici tot pe asta merg, ma rog asa in general ca nah ca peste tot lume multa idei la fel de multe. Am stat departe de legume mai fainoase de genul cartof fasole mazare, verzele de tot felul au fost pe primulloc si cum in fam verzelor intra de la brocoli, varza de bruxelle, conopida si alte nshpe feluri de varzaturi chiar e de mincat, nu e plictiseala. Chestia e ca trebuie sa-ti gasesti o modalitate buna de a pregati carnea si pestele fara sa folosesti grasimi. Eu am mincat multa carne de curcan ca are ceva mai mult gust, taiam pieptul felii subtiri le condimentam bine si lasam asa la frigider sa am preparata, o zi in gen indian cu mult curry alta zi cu praf de usuroi si piper cayenn si tot asa sa nu ma plictisesc si pe urma cit timp imi taiam salata le faceam pe o tigaie ondulata de teflon, tigaie grill stii tu, la foc tare vreo 5-7min si erau gata linga salata. Am slabit excelent si sa stii ca e chiar efect de liposuctie,. ok eu am facut si sport cu mare dedicatie, dar a fost extraordinar ca dupa ce aratasem ca o gogoasa umpluta si pufoasa am redevenit la loc cu carnea tare pe mine si cu aspectul atletic. Fa-ti poze, din 3 in 3 kg, o sa-ti arat si albumul meu, dar poate stii pozele, doreste-ti cu adevarat si ai sa vezi ca ai sa poti! regimul asta e chiar bun, ai incredere in el si in dr. Nu mai renunta pt nici o petrecere ori nush ce reuninune, fii tare pe pozitii. hai ca se poate.De cit cola aia mai bine un pahar de sampanie ori un vin rosu dar doar un pahar mic si atit, astea au fost singurele mele abateri cind si cind at cind eram pe undeva ori mi se ura cu atita disciplina. Dar oricum apa e sfinta, asta e:)Gabi graviduto salutarile mele ma bucur ca nu e de la altceva mincatul asta din 2 in 2 ore, mare lucru:) Asa ca stai linistita o fi o toana de la sarcina si stii ca starile astea se schimba de la luna la luna, primele 3 is mai aiurea pe urma viata parca se lumineaza si totul vine la normal. Tre sa-mi schimb semnatura, is in sapt 26, woooow! Sughite junioara, isi face gimnastica la fel ca o felina dragalasa, doar strechinguri asa lenoase ca sa iasa din ou la lumina cu picioarele drepte cu ligamentele antrenate:)). Sper sa se nasca in decembrie la sfirsit, nush de ce nu ma atrage ianuarie deloc. DPN-ul e pe 3-4 ian.aveti ceva ponturi?salutari fetelor! va citesc pe toate dar is in chef de altele in moment, pupi.Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput