Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

An_ k lasa cola aia.. are o gramada de porcari in ea si zaharul (oricare ar fi) iti influenteaza nivelul de insulina

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fete cucuiete. va scriu of course in graba, ma pregatesc sa fug la sala, e ora de Pilates.

Ma bucur tare ca v-au placut pozele mele calaretze si de mine calare, va sunt din nou recunoscatoare pentru complimente si impresii, le adun cu un narcisism atroce Intre timp am pus si eu un kil pe mine, dar sper ca e doar retentie de apa nu si de cioco in rest meniul meu e decent.

Mik intr-adevar calutul alb e foarte pasnic, obisnuit cu incepatori, dar e foarte incapatanat daca nu sti sa-l strunesti, face cu tine ce vrea el, doar ca ai confortul psihis ca nu te arunca din sa oricum, eu pe cel negru il iubesc mai tare.

An-k, ai si incurajarile mele si toate gandurie bune spre telul tau cu dieta! Aici e grupul tau de suport asa ca tine-te tare si oricand ai dileme, scrie si noi vom raspunde!

Va si revin maine dimi la cafea, asta inainte s-o zbughesc spre Jucu unde calarie va fi din nou .

o seara faina va doresc!!
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Gabi sper sa treaca starea de rau cat mai repede, cat despre Costin cred si eu ce-i emotionat tare...ce tatic n-ar fi. Te si-ti urez un weekend fara greturi.

An-k abia astept dieta diseara. Cat despre cola ti s-a spus ce si cum. Mai bine apa cu lamaie.

Gusta pentru tine azi o comit cu champagne... La multi multi ani fericiti alaturi de olandez, Mara si ...maybe .

Claudia refacere rapida lui Luca si special de la mine vreai sa-i scrii pe ghips dedicatia asta: MULTI PUPICI DE LA ZUZILICI!!!!

Delidana nici n-ai ajuns bine acasa si deja te uiti ce carti sa mai "devorezi" , no bravos.

Andreea la sfarsit nu mai conteaza cine si cat a "fraudat" ci doar daca noi am slabit indeajuns incat sa ne simtim bien in pielea noastra.

Bella mea azi a cerut singura sa mearga la gradi. Doamna e foarte incantata de ea si ne spune ca e mai ceva ca o sugativa cand e vorba de lectii. Mi-a sugerta chiar sa incerc sa fac cu ea acasa in weekend si sa ma bucur si eu de reactiile ei. Deci suntem pe drumul cel bun. Partea nasoala e ca ieri a "imbratisat" asfaltul pe aleea din parc si-are un cucui si-o julitura tare draguta la frunte. Si de parca nu era deajuns azi-noapte pe la 4 a cazut din pat si se pare ca tot la cap e buba...
Asa ca astea-s fi noutatile de la noi.
Va pe toate si va urez un weekend placut.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Mi-a venit pedala de schimb pentru crosstrainer!!!!!!! In seara asta reiau lucrul. Astept sa treaca cele 2 ore dupa cina si trec la lucru. Mi-a fost putin dor, trebuie sa recunosc. E faina si munca la gradina dar...

Inainte sa am duc sa-mi caut si haine de lucru va mai scriu si meniul de maine.
MD: o felie de paine integrala (15g)+ 20g cascaval+ 30g salam+ un ardei
Pranz: fasole cu carnati (250g) si muraturi (100g)
Cina: salata cu verdeata, rosii, ceapa si un ou fiert+ iaurt si putin ulei pe post de dressing

Activitate fizica: 35min. crosstrainer+ 2-3 ore munca in gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Aici sunt Zuzilici. La sfarsitul mesajului vine si dedicatia.

An-k multa vointa si putere iti doresc. Eu sunt convinsa ca poti schimba ceva, esti puternica, esti cea care decide ce se intampla cu mintea si trupul tau. Sa-ti spui asta in fiecare zi. Plus sa te convingi ca esti frumoasa, sa te iubesti. Iti tin pumnii

Gusta la multi ani impreuna!

Tumpi la multi ani taticului tau.

Meniul de azi: cereale cu iaurt, o banana (nu am avut vreme sa mananc altceva)
Miscare: plimbat Sophia zi si noapte in bratze ca dintzuieste si urlaaaaa de cred ca cheama vecinii protectia copilului.
Stare psihica : de tot c..tul

Lasand hazul de necaz la o parte.. vine dedicatia zilei. Un la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multumesc de urari la adresa taticului meu.As fi vrut sa fiu acolo ,mai ales ca din 3 fete cate are toate-s departe.

Claudia, spor la crosstrenuit.Si eu ar tb sa reiau miscare,da uite ca nu mai apuc.pb e ca eu acasa singura nu prea am spor si ma gandesc cu graoza ca daca saptamana viitoare ma mut iara-si voi fi in priza plus ca incep iara munca de dimineata pana seara.

Azi iarasi nu am apucat sa mananc cum trebuie,doar micul dejun a fost ok.
MD:un castron cu musli + visine + iaurt , o cafea
C:o ciorba de vacuta + o felie paine integrala.
Am mai rontait vro 2 biscuiti si 3 saratele ,am mancat un mar si am baut un cappuccino.
Acum normal ca-mi e foame,da bag un ceai verde si ma linistesc.

Ma retrag ca tb sa strang pe aici si sa-mi arunc 2 lucruri in valiza ca maine si poimaine sunt plecata.

Weekend placut si insorit va doresc, mai apar luni.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

dragutelor, doar in trecere...

Sfat din suflet pt Olgutza: i-ai dat asa o sugestie buna lui An-K si tu, ce scrii in final?, stare psihica [...] nici macar nu ai voie sa constientizezi chestia aia, sunt convinsa ca deja ti-a trecut! Alege sa fii happy

Ciao Zuzi, o zi faina sa ai, noi mergem la spor in toate si micii sugative, bravo si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, am ajuns de-abia acum acasa, copiii s-au distrat de minune, iar eu am alergat constant in urma lui Anthony care nu sta o clipa locului.

Acum sa va scriu despre dieta, pentru ca tocmai am dat examen din Diabet mellitus stiu oarecum cu ce se mananca, Cola asta lait va dau dreptate are o multime de porcari inclusiv Aspartamul care poate provoca cc cancer in cantitati ff mari folosit timp indelungat dar nu stimuleaza deloc secretia de insulina. Pancreasul e 'imun' la el.
Dupa cum vam spus dieta se bazeaza pe prafuri (proteine) in diferite forme si culori . Azi de exemplu am mancat dimineata o chifla cu gem, la pranz o pizza cu diametrul de 15cm si la piureu cu omleta - toate din prafuri proteice + 1 supa de legume facuta de mine. Ca si aport caloric e foarte putin cam 600 cal, car contin vitamine si minerale aproape ca si niste vitamine luate sub forma de pastile. De aceea nu simt foamea.
Principiul pe care functioneaza dieta este urmatorul:
( Scuze ca scriu anatomie, pentru cele care nu stiu poate fi util, eu pana luna trecuta cand ni s-a predat la scoala si de luni pana mi-a explicat dna doctor nu stiam)
Deci: cand mancam carbohidrati indiferent ca sunt rapizi sau lenti se produce insulina. Cantitatea necesara arderilor merge la celule, excesul se depune sub forma de rezerva (glycogen) in muschi si ficat( care de obicei se consuma noaptea in timpul somnului, si daca inca mai exista glucoza in sange tot ea, draguta de insulina o transforma in proteine si grasimi.
Dieta hiperproteica, in primele 3 zile datorita lipsei carbohidratilor se consuma rezerva de glicogen si apoi pentru arderi organismul incepe sa ia din proteine (oase, muschi si grasimi), prin consumul mare de proteine se evita scaderea masei musculare si deteriorarea oaselor, asa doar 'stratul de grasime scade'.

Dieta este conceputa in 3 faze. Prima faza, cea pe care o tin eu acum e cea mai stricta. Pot consuma pana la 5 portii (plicuri proteice pe zi) + legume , pot folosi ulei de masline in cantintati mici la salate sau pentru a cali ceva.
In fazele urmatoare voi scoate din prafuri si incet sub indrumarea medicului voi introduce in alimentatie si alte alimente in afara de legume.
Nu stiu daca am fost coerenta, e tarziu si mi-e un soooomn

Va pup pe toate, sunteti super, nu nominalizez pentru ca nu as vrea sa uit pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeluta si micul dejun e gata.

Multumesc inca odata de urari si gata azi numai fac cinste.

Claudia spor la pedalat.

Zuzi crede-ma ca bebe numai vine, chiar am discutat la rece subiectul mi-ar fi placut da asta e e bine si asa.

Olga hai capul sus ca toate sunt trecatoare.

An-k ma bucur ca iti prieste dieta si vreau sa aud rezultatele.

Tumpi unde te muti sau e secret.

Mai sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna dimineata dragutelor!

Eu tocmai imi savurez cafelutza si va citesc.

An-k, suna rezonabil si logic ce ai scris. Cum spuneam, iti doresc multa rabdare si putere s-o urmezi pana la capat. Sigur se poate. In ceea ce priveste dependenta de cola, eu am fost superaddicted de pepsi si am reusit sa scap, dar nu dintr-o data. De fiecare data cand juram ca nu mai pun gura, la primul atac de pofta mai puternic puteam s-o iau razna, asa ca strategia mea a fost din ce in ce mai rar si din ce in ce mai putin, pana cand nu mi-a mai trebuit deloc. Mi-a luat cam 2 luni, dar nici nu mai beau, daca se intampla vreodata, tot asa la cate un atac de pofta, imi ajunge cam o jumate de pahar si asta cam de 2-3 ori pe an.

No bine, va las ca tre sa ma pregatesc de escapada de azi. Revin mai incolo cu impresii.

Va si va doresc o zi faina
Roxa

Mergi la inceput