Nou stil de viatza (281)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
Gusta, sa aveti parte de cit mai multi ani fericiti impreuna!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an.
Andre_ea, nu e vorba de comis fraude aici ca nu cistiga nimeni altceva decit satisfactia de a vedea ca a slabit. Echipele sint formate pentru incurajari si sfaturi iar cistigatoarele sint cele care pierd kg. Chiar daca nu cistigi concursul dar scazi in greutate fie si un kg, tot ai o satisfactie, nu?
Gabi, ma bucur ca esti optimista si sper sa-ti treaca senzatia asta de rau si sa te poti bucura de burtica. 
Ma uit si eu la emisiunea de care zici, cred ca despre "Chirurgia obezitatii" este vorba si am vazut cum doctorii recomandau acele diete bazate pe prafuri ("Liquid diet" ii ziceau), la inceputul procesului de slabire - ma gindeam eu asa ca poate intr-un fel e mai bine, ca una e sa ai mincarea in fata si sa zici ca mai maninci un pic ca-ti place si alta e sa pui praful in pahar, il amesteci cu apa si gata portia, nu mai ai tendinta de rontaieli si portia nr.2.
Asta pentru persoanele care au mult de slabit...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ClaudiaH spune:
'Neata!
Andreea, fruntea sus! mai sunt si perioade mai gri in viata noastra iar variatiunile legate de cantar sunt normale. Depinde de cat de sarat ai papat, de faza ciclului menstrual, etc. Mie acum imi arata 60,6 si nu cred ca de marti pana vineri am slabit 800g. Diferenta cred ca provine din faptul ca gradul de umplere a intestinelor era mult mai ridicat marti (dupa week-end cu gratar) si mult mai scazut azi dupa salata care nu necesita procesare indelungata. Mai e pana la sfarsitul lui octombrie si in plus nu conteaza cine castiga concursul, important e ca am reusit sa ne mobilizam pe noi insine si sa castigam concursul cu propriul eu, cu propria greutate. Chiar si numai 2 kg daca dam jos si eu tot ma consider castigata.
An-k, mult succes in dieta! E greu la inceput dar... merita sa vezi cum iti schimbi hainele si infatisarea. Eu am dat jos 8kg si deja am schimbat 2 marimi la pantaloni. Ma simt mult mai plina de viata iar cand ma uit in oglinda nu-mi mai vine sa urlu la propria-mi reflexie. NU e usor dar...merita!
Gata, ma duc la ale mele. Va pup, pa!
Meniu de azi:
MD: o felie de paine cu salam si cascaval plus o rosie
Pranz: Sandwich cu salata si ton (suntem pe drumuri azi)
Cina: salata de frunze cu rosii, ceapa si putina sunca de pui
donna79 spune:
Gabi,
pe burtici, ce veste minunata (am bazait nitel de emotie), o sarcina usoara si senina si multa multa sanatate!!!
Mai citesc, cine stie ce mai aflu...
Donna
tumpi spune:
Buna dimineata vitamine
Gusta la multi ani cat mai fericiti alaturi de olandez.
Cat de imbracat in roz, si gur ca da,ne imbracam.Sper sa gasesc ceva prin sifonier.
Si noi avem azi aniversare in familie si tare rau imi pare ca nu suntem in tara sa-i fim tatalui meu alaturi la implinirea onorabilei varste de 73 de ani.Sper sa-l tina Dumnezeu in viata sa apuce sa-si vada si nepotul de la mine.
La multi ani tati meu.Te iubesc mult de tot.
Gabi, brr, io stiu cum e ghimpirul crud,da ma gandeam ca poate totusi e remediu bun.
Donna, ma bucur ca ai mai aparut
An-k, multa putere si incredere in tine iti doresc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Sincer, mie nu mi se pare corect asa. Adica mi se pare corect sa castige echipa care s-a apropiat cel mai mult de telul propus sau l-a depasit cu f. putin. Altfel, e usor sa spui, eu pierd un kg stiind ca vei tine un regim cu care vei slabi 3kg si uite asa castigi. |
Sincer nu am inteles (ok esti obosita, asta am inteles),mi se pare corect sa castige echipa care si-a atins telul sau care s-a apropiat cel mai mult de telul propus sau care chiar la depasit.Asta e si ideea sa slabim cat ne-am propus sau de exemplu in cazul meu eu as vrea si mai mult.Dar stiu ca nu se poate, asta numai daca m-as infometa sau as lua cine stie ce.
Si daca te-ai referit la meniurile mele ca in ultimile zile am mancat putin sa sti ca nu tin nici un regim, efectiv sunt foarte ocupata incat nu apuc sa mananc,iar la mine micul dejun fiind consistent imi tine mult de foame.
Zuzi,ce mai face Bela?
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi Si daca te-ai referit la meniurile mele ca in ultimile zile am mancat putin sa sti ca nu tin nici un regim, efectiv sunt foarte ocupata incat nu apuc sa mananc,iar la mine micul dejun fiind consistent imi tine mult de foame. |
Nu, nu m-am referit la meniurile tale. N-o luati personal, ca nu m-am referit la nimeni. Doar ca eu am trait cu impresia ca daca depasesti, pierzi. Evident ca si eu m-as bucura daca as slabi mai mult si m-as bucura si pentru voi, pentru ca stiu ca e greu sa slabesti si ce bine te simti cand esti mai supla. Si intradevar, concursul e bun, ca ma gandesc la Claudia si reusesc sa ma abtin mai bine de la mancare.
Nici eu nu tin nici o dieta anume. Incerc doar sa mananc mai putin.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Tumpi sa-ti traiasca taticul si sa va bucurati de el cat mai mult.
Ieri l-am externat pe tata (cand am ajuns avea foaia pregatita asa ca l-am luat in pijama). S-a stabilit operatia, pe 5 Noiembrie, si-l va opera Prof. Moldovan. Suntem super multumiti, fiind cel mai bun chirurg. Acum trebuie doar sa avem incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Gusta felicitari pentru aniversare si la cati mai multi ani impreuna, fericiti si plini de intelegere.
O zi frumoasa va doresc si un week-end cat mai placut.
Pupici
CRISCOSTY spune:
Salutare!
Cuscra, aniversare frumoasa!
Sa fiti fericiti alaturi de Mara pana la adanci batraneti.
Zuzi, vreau sa pierd 4 kg, sa scad sub 70
Sper sa reusesc.
Tumpi, la multi ani taticului
Clau, of...pupici pe manuta micului explorator
Am o groaza de treaba...va pup si va doresc un weekend minunat. Noi din pacate numai plecam la munte, s-a stricat masina
poate sapt. viitoare.
hcclara spune:
buna fetele! am bagat capul repede la voi cat vorbesc cu sorela pe mess.
am sa pup ranitul din partea voastra, multumesc!
Tumpi la multi ani tatalui, sa fie sanatos!
Gabi ma bucur ca e bine samburelul! Mara il pupa?
Crys imi pare rau ca nu mai plecati la munte. Ce face Dany frumuselul?
Marilenapetrecere frumoasa!
va pup sa aveti un we minunat!
gusta spune:
Sa va zic cu ce va servesc virtual un pic de tort sampanie si un aperitiv mic mai mult nu ca cica e criza
.
Delia da a trecut un an si azi m-am uitat la rochita asa cu ochi un pic plini de lacrimi.
Tumpi la multi ani tatalui.
Cuscra lasa ca masina se face si mergeti in weekendul viitor.
Claudia la scoala acolo au multe libere ca eu o am pe Mara acasa de 3 saptamani incoace in fiecare vineri.
Va multumesc mult de urari ,astept sa vad daca o sa primesc ceva de la olandez dar nu cred
.
Marilena si Mara Augusta
an-k spune:
Va multumesc pentru mesaje, si incurajari
Azi sunt in a 3a zi de dieta, urmata ca la carte, si nici prin cap nu imi trece sa ma abat de la ea. Voi scrie dieta pe larg cand ajung acasa.
In seara asta va fi mai greu pentru ca mergem la evenimentul anual organizat de copiii din sat (spageti avond), si nu mi-am comandat nimic, ma voi multumi cu o sticla de cola light si apa plata.
Deocamdata sunt la scoala, si de saptamana viitoare avem 3 saptamani de stagiu, acum imi astept randul sa intru la profa sa discutam.... Aaa, sa va spun ca sunt happy am dat un test miercuri si am luat 9,5, yuppy.