Nou stil de viatza (281)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi Claudia, castiga echipa care a slabit cele mai multe kg si s-a apropiat de telul propus sau l-a depasit |
Sincer, mie nu mi se pare corect asa. Adica mi se pare corect sa castige echipa care s-a apropiat cel mai mult de telul propus sau l-a depasit cu f. putin. Altfel, e usor sa spui, eu pierd un kg stiind ca vei tine un regim cu care vei slabi 3kg si uite asa castigi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
gusta spune:
Neatza.
Delia uite azi dau eu micul dejun si poate pe la pranz imi dai o cafeluta
.
Si cum am motiv de sarbatoare de 1 an de casatorie va servesc cu tot ce doriti.
An-k incearca ce ti-a oferit medicul si poate reusesti ,eu sunt sigura ca vei reusi.
Zuzi la mine si la Tumpi e bine eu vreu 3kg ea vrea 5.
ClaudiaH ti-a zis Tumpi cum sta treaba si daca o echipa depaseste kg propuse e clar ca e invingatoarea.
Claudia sanatate la manuta si tu mai treci pe la noi.
Tumpi ieri am fost mai tot timpul plecata si azi am ceva bucatareala si un tort din care voi servi un pic .
Mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
andre_ea spune:
Io nu stiu ce-i cu mine. De ieri pana azi cantarul imi arata +1.1kg.
Imi vine sa ma impusc.
Sunt obosita, irascibila, fara putere de munca (sa imi vedeti casa
).
Ma duc sa imi mai fac o cafea ca asta nu mi-a ajuns.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
louisea spune:
An_k.. la un BMI 40,7 e f mult. Trebuie sa te ti de treaba!!
E normal sa te simti descurajata, dar nu renunta. Acum ca dr. ti-a dat o dieta, care n-am inteles in ce consta mai exact, dar ceva cu prafuri? Vazusem o emisiune cu un baiat pe la 15 ani obez obez si care trebuia operat, dar pe care l-au pus intai pe o cura cu prafuri sa slabesca cel putin 10 kg. Eu in principiu nu sunt pentru cure cu prafuri, dar daca dr. a zic ca la kg. tale e nevoie..
Dar nu te mai lasa. Nu zice ca incep de maine, si nu te abate de la dieta (cel putin nu cu fast-fod sau ceva de genu).
Ai sa vezi ca primele kg. o sa le dai usor jos, dar dupa o sa fie mai greu. Poate intra Vik sa-ti povesteasca cum a slabit ea xx kg...
Nu uita si de miscare. E clar ca la nr. tau de kg. nu poti alerga etc., dar poti face plimbari lungi si innot.
Ia-ti un calendar (unu dragut de ti-e drag sa te uiti la el :) si fa-ti un program, pe care il mai modifici cand e nevoie, dar pe care sa-l respecti in mare. Scrie ce ai mancat, cat ai slabit, cat sport ai facut. Fa-ti evt. poze. O sa vezi ca ,,, cu cat o sa scazi la kg. o sa te simti mai bine si fizic si psihic; iar din cand in cand, atunci cand ai chef sa renunti, sau sa te abati de la dieta (oricare ar fi), uite-te in urma sa vezi cum ai fost.
Nu stiu daca ai posibilitatea (timp si finante)(ma gandesc ca e si pe la voi) inscrie-te la o sala de fitness unde se ocupa de persoanele cu kg in plus. O sa primesti instructiuri pt fiecare etapa cu privinta la mancare, sport, si nu in ultimul rand motivatie..
Eu iti doresc succes.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Delidana spune:
'Neata,
Daniela, cind mai treci prin Bucuresti da-mi un semn. Ai o carte pe care as vrea s-o imprumut, daca se poate. 
Gabi, cum iti mai e? 
An_k, ai facut deja primul pas, acum nu-ti ramine decit sa te tii in continuare de treaba. Cu putina vointa si multa rabdare vei reusi sa slabesti, sint convinsa.
Vio, Dordia, tin pumnii ca operatia sa aiba succes. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Delia, Tumpi, multumesc de intrebare. Imi este la fel, din pacate. Am incercat si ghimbirul si in afara faptului ca are un gust oribil (trebuie ros crud...), nu a avut nici un efect. Dar nu o sa ma tina starea asta toata sarcina, asa ca sunt optimista.
Ieri am facut o eco, cu Georgel cu tot langa mine; si ca de obicei s-a pierdut tot, punea niste intrebari de zici ca e tractorist nu medic si dupa cateva ore mi-a marturisit ca a fost ingrozitor de emotionat. Bebelusul e cumnintel in casuta lui, ne-a aratat capul, mugurii de maini si picioare... asa ca ignor si eu starea pe care o am si ma gandesc ca merita si ca o sa fie totul bine.
Ank, iti tinem pumnii sa fie totul bine; daca tu iti setezi creierul ca trebuie sa slabesti, o sa vezi ca organismul tau va reactiona in consecinta - nu o sa vrei sa mananci mancare interzisa, o sa fi dedicata 100% dietei pe care trebuie sa o urmezi. Sanatos este sa slabesti cu dieta, evident. Dar ai luat in considerare si operatia de by-pass gastric? Recunosc ca sunt influentata de emisiunea la care ma uit pe Discovery Travel&Living cu oameni care au facut aceasta operatie si sunt socata de transformari.
Gusta, felicitari pentru aniversare si multi ani fericiti inainte. Si bravo ca esti optimista si ca iei toate problemele mai usor!
Claudia, pupam manuta infasata! Saracutul de el...
Ruxi, pe unde te ascunzi???
Va doresc o zi buna tuturor si daca nu mai apuc sa intru azi, si un weekend minunat!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
andre_ea spune:
Gusta, ziceam si eu ca daca asa se castiga e mai usor de comis "frauda" voita sau nu. Dar nu ma lua in seama, cum spuneam, sunt nedormita de vreo luna.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
gusta spune:
Andre-ea sa zic ca am inteles acuma ce ai zis,dar uite la mine ideea de concurs merge daca deschid seara dulapul sa iau ceva ma gandesc stai ma ca poate plang pe langa cantar.Cine vrea sa comita fraude e liber eu mi-am propus depinde la sfarsitul concursului sa intru in blugi mei 27 si sa fac si poza demonstrativa.
Tumpi zi daca castigam concursul ne facem o poza in roz?Te-am mai intrebat si eu vreau raspuns
.
Gabriela hai ca o sa treaca si rau.
Marilena si Mara Augusta
donna79 spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Traiesc inca, scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata, nici macar nu am mai intrat pe forum de o gramada de timp.
Gabi, Carmen, Zuzilina (stai usor doamna, nu da cu paru', am cam 72kg, nu m-am mutat in frigider) si toate fetele dragute.
Vad ca aveti concurs, bravo, mi-ar fi placut si mie sa ma inscriu, dar cum in ultima vreme am chiulit...urmatorul.
Ma duc in urma sa va citesc mai in detaliu, sa recuperez.
O zi frumoasa!
Donna