site-ul asta l-ati vazut?

site-ul asta l-ati vazut? | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

http://www.norc.ro/

mie mi se pare incredibil; ma intreb dc e totusi f legal;

oricum nu mica mi-a fost mirarea ca dand o cautare dupa strada unde am biroul sa imi vad inclusiv masina parcata in fata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ce ti se pare incredibil? Ce ti se pare ilegal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

mie mi se pare super! Am resuit sa vad strada scolii si scoala la care am mers. Locuri pe care nu le-am mai vazut de mai bine de 10 ani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ce e ilegal in povestea asta? :) Iar incredibil nu mai e de citiva ani de cind Google Earth e la indemina oricui.

Mergi la inceput

Poate ca totusi Porumbita se minuna cat de multa lume paraziteaza googleearth si daca or face asta legal, adica cu binecuvantarea lui Page si Brin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai mi se pare pt ca in unele poze se vede in curtea omului, in altele "fetele "nu au fost sterse

Mergi la inceput

Si ce-ai dori? Ca orice imagine care apare in lumea asta, in ziar, pe net, la tv, sa aiba fetele oamenilor si numerele de inmatriculare sterse? Cata vreme nu au aparut pe acest site poze din interiorul apartamentului tau fara consimtamantul tau nu vad ce-ar fi ilegal/imoral/incredibil.
Ia spune, in afara de tine s-a mai prins careva ca-i masina ta parcata pe norc.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daaaa....l-am vazut de mult, imi place si ma folosesc des de el.
Si eu mi-am vazut masina in curte, dar nu ma deranjeaza. Cel mai mult mi-a placut sa vad locuri in care n-am mai ajuns recent, din alte orase, mai ales din Cluj si Oradea; am vazut casele bunicilor si altor neamuri

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai nashpa va fi cand vor deveni publice imaginile cu noi toti pe wc sau in cine stie ce alte ipostaze compromitatoare (care oricum, le sunt deja disponibile unor big brother-si )

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat
Mai nashpa va fi cand vor deveni publice imaginile cu noi toti pe wc sau in cine stie ce alte ipostaze compromitatoare

Tu te compromiti cand mergi la toaleta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu nu stiam de site si mi se pare super .

Mergi la inceput