site-ul asta l-ati vazut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Din cate vad acest site este un frate mai mic al lui Google Maps ( prinde cu mouse-ul omuletul galben din topul scroll-ului de zoom si pune-l undeva pe harta..daca devine gri nu exista harta ptr acea locatie ) care are asa ceva pentru aproape toata Europa de Vest ..nu stiu daca e gata chiar pentru toata lumea ( depinde ffff mult de logistica/compania/dezvoltator it/etc din fiecare tara ..Olanda spre ex acum vro 6 luni de zile nu era gata integral ),dar asta e ideea sa poti vizualiza zona daca mergi pe jos ...Este perfect legal pentru ca folosesc NUMAI zonele publice ( masina ta era intr-un loc public ...deci ca urmare a "stat " la pozat ) ..Ma rog concluzia este ... asta e viitorul hartilor clasice

Edit : Ai sa razi dar cu ajutorul acestui www.urlesque.com/2009/02/05/top-10-moments-caught-on-google-maps-street-view/" target="_blank">sistem au fost chiar solutionate cateva infractiuni ... o masina furata si abandonata /niste talhari prinsi datorita pozelor ..etc dar si au fost surpinse mai mult sau mai putin hazlii

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Da, e frumos sa revezi locuri in care n-ai mai fost demult, sau sa faci plimbari virtuale.
Imaginile insa sunt vechi (cel putin cele din orasul meu) - stiu o cladire care apare ca fiind in constructie, or ea este gata de cel putin 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

ce fain..eu nu-l stiam..da sunt doar cateva orase
mai puneti site-uri asa interesante...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am incercat si eu acum 3 luni sa imi vad masina si blocul din Bucuresti, din pacate pe strada mea se vedeau blocurile de sus la distanta foarte mare.Nu stiu daca pot sa vad mai apropiat, poate doar daca eram in Ro...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Eu nu reusesc sa vad nimic.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Stau pe o strada prea mica (alee) care nu e bine ilustrata, deci casa nu mi-o vad. In schimb am reusit sa imi vad masina parcata la serviciu. Funny. Oricum forografiile sunt facute acum cateva luni bune, poate un an. Nu stiu daca se si actualizeaza la anumite perioade (adica am vazut statii de metrou in contructie, in zone in care metroul functioneaza deja de ceva timp). Oricum, interesant. Ar fi si mai tare daca ar fi actualizat la perioade mai scurte.

Mergi la inceput