LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabriela, ooof! Sanatate Sarei. Nu te descuraja, asa e primul an de gradi. Noi am tras cu Miruna pana dupa primul trimestru. Dupa vacanta de iarna a fost cu totul alta situatia. E si vremea asta de toata cacaoa. Dimineata frig si peste zi cald.ici sa treaca repede.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

v a inceput sa cante prin casa "bate vantul frunzele" si gesticula, stie tot cantecul, bineinteles, cuvinte stalcite, dar linia melodica o tine fara cusur si gesticuleaza la fiecare vers ( moristile, rindea, etc).

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Si noi, si noi Bate vantul frunzele cu gesticulatia de rigoare , podul de piatra si Roary masina mea.
Felicitari pentru "raportul de activitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

se apropie cu pasi repezi inceperea serviciului. Nu-mi vine sa cred ca mai am asa de putin.
Cel putin din partea copilului o sa fiu linistita, nu regret deloc ca l-am dus la gradi ( e drept ca din tot ce-am vazut/citit e foarte buna).
Fiindca sunt asa de lenesa in ceea ce priveste respectarea unor promisiuni facute mie insumi al meu sot a tinut sa ma care ieri prin mai multe showroom-uri, sa-mi dau cu parerea la alegerea cadoului . Masina pe care o s-o conduc eu, adica, eu, care nici n-am inceput scoala de soferi , de parca n-am avut cand....
oare sa-mi gasesc un sofer ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Buna ziua din Japonia,

Despre Lisa am numai vesti bune.Am cantarit-o cu mine pe canta in urma cu cateva zile,avea 4300 grame.S-a facut o gaza dolofana si jumatate.e uit.
Am trimis cateva poze pe mail comun,

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Uau! Ce bine a luat in greutate migdalata! Sa va traiasa mogaldetele. felicitari pentru progresele Erikai. Pozele incerc sa le vad diseara. Sunt convinsa ca sunt superbe.

Mergi la inceput

Adimercedes si tie si iti doresc zile mai linistite

Rodica, sa iti traiasca morosenii ca tare-s scumpi! Poza cu voi toti patru m-a topit!

In alta ordine de idei, am reusit sa vad aseara poze pe mail-ul comun cu atomicii la plaja (sa va fie de bine iesirea), Adelina bucalata si cretzulina, mai ce fotomodel, Daria sarbatorita vesela si frumoasa , scolarita frumoasa Sofia

Mergi la inceput

Luy ce bine ca s-a mai obisnuit Me la gradi! Sa o tineti tot asa!

Cecilia, sper ca e mai bine Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui papanash

v a inceput sa cante prin casa "bate vantul frunzele" si gesticula, stie tot cantecul, bineinteles, cuvinte stalcite, dar linia melodica o tine fara cusur si gesticuleaza la fiecare vers ( moristile, rindea, etc).

Si noi, si noi Bate vantul frunzele cu gesticulatia de rigoare , podul de piatra si Roary masina mea.
Felicitari pentru "raportul de activitate"

Papanash, in primul rand felicitari ptr progresele lui Adi! Stiu exact cat de fericita si entuziazmata esti!Ai sa vezi cu cate si mai cate te va surprinde, si cat de tare iti va bate inima de mandrie!
La noi Olivia acum canta "Scooby Scooby Doo -unde esti tu???"!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, felicitari pentru bucalata, nu vad acum pozele, dar sunt convinsa ca-s grozave ! Si succes in continuare cu wc, imi place personalitatea Erikai !

Slippers, ai o frumoasa de fetita si baietel pe masura, pai daca reusim intalnirea aia aniversara ii punem impreuna sa ne cante , sa vezi spectacol !

Luy, bravos pt reacomodare. Cum e la job, tu te-ai reacomodat ? De la job vezi ce face Me la gradi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ce sa zic...cam demoralizata...dupa 2 saptamani de gradi, deja antibiotic.
Azi avem sedinta cu parintii la gradi, de la 14.00, iar de la 19.00 merg la eco sa vad bebe mic!

Inseamna ca al meu a fost mai rezistent...dupa 3 saptamani a ajuns la antibiotic!
Fac si eu haz de necaz, dar nu dispera, ca doar primul an e mai greu....si in primul an, Tudor a tras-o cu o otita si o enterocolita, plus o febra de 3 zile (roseola) care a fost apa de ploaie in comparatie cu enterocolita. Dar in rest, nu prea au fost probleme sau au fost, dar marunte.
Sa veniti cu stiri bune dupa ziua de azi si sanatate!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ce sa zic...cam demoralizata...dupa 2 saptamani de gradi, deja antibiotic.
Azi avem sedinta cu parintii la gradi, de la 14.00, iar de la 19.00 merg la eco sa vad bebe mic!

Inseamna ca al meu a fost mai rezistent...dupa 3 saptamani a ajuns la antibiotic!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Inseamna ca noi batem recordul, ca n-a intrat pe antibiotic decat dupa o luna jumare de gradi

Mergi la inceput