LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
Ooof, Gabriela, mi se strange inima cand citesc despre Sara ! Si ce ma bucuram pentru voi ca este asa de incantata de gradi ! Multa, multa sanatate, sa se refaca repede !
micuta bolnavioara !
Asteptam vesti bune de azi de la echo, sper ca BB sa fie cooperant si sa vrea sedinta foto.
Sa ne povestesti si despre sedinta de la gradi, sunt tare curioasa cum decurge si ce se discuta – sa ma pregatesc si eu pt Me, deocamdata nu am ‘prins’ nici una, ca in vara nu s-au tinut.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Adi, imi pare rau pentru ziua proasta a Lisei. Cred ca li se intampla tuturor din cand in cand ( si Me mai are din astea, noroc ca-s rare ). Bine macar ca acum lucrurile intra in normal.
Si mie mi se pare ca emani foarte multa energie. Sunt sigura ca la voi trecerea la viata cu 2 copilasi o sa se faca lin, firesc – tu esti atat de organizata si informata si degaji atata stapanire de sine…
Mai e foarte putin pana la marea intalnire – se pare ca urmatoarele majorete vor fi pentru tine, le punem sa faca incalzire pana atunci. ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Noi nu suntem bine. Ba dimpotriva! Febra a crescut rau aseara, starea generala foarte proasta, tuse seaca. Asa ca la sfatul medicului, am trecut pe Augmentin, a zis ca daca starea se inrautateste sa-i dau ca altfel risc ca otita sa ia o forma mai nasoala, iar amigdalele eerau superinflamate! Ce sa zic...cam demoralizata...dupa 2 saptamani de gradi, deja antibiotic. O zi buna fara boli si virusi! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+ |
Multa sanatate Sarei!Din pacate asta este realitatea, va trebui sa treaca cativa ani pana se va obisnui si organismul cu "virusii". La noi abia pe la 3-3.5 ani a inceput sa fie mai bine, fiind de la 1.5 ani in colectivitate(vb despre Alex) racea mai in fiecare luna, dar in schimb acum e foarte bine calit, cel putin anul trecut a fost o singura data bolnav.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
luy spune:
Rodica, felicitari pentru familia voastra superba si moroshanul de 2 anisori care-ti seamana perfectin ultima poza ! Vrea sa se faca fotbalist ?
Minunat tortul
, eu zic ca-i facut de tine ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
devylla spune:
Buna ziua din Japonia,
Me bravo pentru acomodarea la gradi!Luy mi se pare f progresiva reacomodarea.Sa o tina tot asa!
Rodica tare frumoase pozele.Sa-ti traiasca baietii!Sa nu-mi spui ca tu ai facut tortul ca mor de invidie aici![]()

Gabriela,Nana sanatate micutilor!
Azi,dupa cateva saptamani de refuz total,Erika s-a asezat pe wc din propria initiativa,fara nimic productiv...insa a stat acolo peste 5 minute cu voie buna.Incep sa prin iar sperante![]()
Despre Lisa am numai vesti bune.Am cantarit-o cu mine pe canta in urma cu cateva zile,avea 4300 grame.S-a facut o gaza dolofana si jumatate.O iubesc la nebunie,nici nu-mi vine sa cred cat de micuta a fost.Pe 28 avem control.Deabia astept sa vad cum o gaseste pediatrul,cat masoara si cat cantareste.Cum s-a dezvoltat.
De papat papa bine zic eu,proba suptului n-am facut-o de cand suntem acasa caci n-avem cantar.Si e mai bine asa,un stres in minus.Suge cate 20-30 minute si se trezeste la 2-3 ore.Iar noaptea si la 4 ore.De 2 ori pe zi sta treaza cate 3 ore,si atunci ne dragalim,ne iubim.Erika a avut cateva faze tare comice in ultima vreme.De ex,cere sa o tina in brate pe gaza mica,apoi isi ridica bluza si spune:"oppai agete ii?(pot sa ii dau san?) si chiar ma pune sa o duc pe Lisa cu gurita spre pieptul ei.Imi ridica mie bluza si-mi pune mana pe san si spune "tzata,Lisa no lapte(laptele Lisei)".Si multe faze dragute.Trebuie sa le notez pe toate ca le uit.
Am trimis cateva poze pe mail comun,
luy spune:
Eu inca nu am reusit sa vad pozele de pe mailul comun, pt ca la serviciu am traficul restrictionat pe yahoo, iar acasa nu mai ajung sa mai deschid laptopul, nici macar la ceas tarziu de noapte.
Dar mor de curiozitate sa o vad pe scolarita Sofia si pe dulcea Daria...
Carpatina, spor la treaba ! Pregatesti ceva special pt Ioana ? 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Azi,dupa cateva saptamani de refuz total,Erika s-a asezat pe wc din propria initiativa,fara nimic productiv...insa a stat acolo peste 5 minute cu voie buna.Incep sa prin iar sperante |
S-o tina tot asa in continuare!
Vroiam sa remarc cat de frumos povestesti despre fetele tale!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
papanash spune:
voiam sa va spun ca sunt foarte incantata de progresele copilului, m-a lasat masca cand a inceput sa cante prin casa "bate vantul frunzele" si gesticula, stie tot cantecul, bineinteles, cuvinte stalcite, dar linia melodica o tine fara cusur si gesticuleaza la fiecare vers ( moristile, rindea, etc).
In plus, am primit ieri raportul de activitate pt saptamana trecuta si l-am intrebat cum se spune in engleza diverse ( ursulet, soricel, casuta, culori, etc, ce am citit in raport) si le stie pe toate, in plus, aseara l-am intrebat ce poveste sa-i spun si cica " a papat bunica lupu rau"....
ei invata zilnic cate o culoare si un animal, sunt puse la panou si in ziua respectiva picteaza sau deseneaza numai cu acea culoare si povestea este despre sau cu acel animal. Au si ora de gimnastica, mi-a aratat aseara cum face si am murit de ras...
grupa lor se numeste "the Teddy Bears"
, iar el le canta un cantecel invatat de la desene, "Teddy e prietenul tau ".
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Rox, am vazut pozele de la petrecerea copiilor, mi-au placut mult, a fost foarte frumos si era pacat sa nu faceti acasa, cu asa conditii. Ma bucur ca ati legat asa frumoase prietenii cu colegii de generatie a copiilor, bravo !!!
Rodica, foarte frumos tortul facut pentru Darius, mi-a placut mult flacaul aniversat dar si foto cu toata familia, ce tandru si mandru era tati cu piticul in brate
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
slippers76 spune:
La multi ani Vladutz de mami Izabeluta 

Sa-ti fie viata senina
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts