LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Neata. Nimic nou de la noi, decat ca se apropie gradi si m-au apucat grijile si pe mine.
Vlad Matei
sa fii sanatos si norocos!
Adimercedes, imi pare rau ca ai avut o zi asa obositoare. Cred ca Lisa era prea obosita si ea, de aceea a fost ceva mai agitata.
sa aveti o zi mai bun azi.
Rodica, ce familie frumoasa si ce pui de morosan scump am vazut! Nu mai zic de tort. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries cateva poxe |
Mey, moroseni frumosi, sa va fie de bine tortul (care lasa gura apa)!
Rodica, cand ai vreme, asteptam cateva cuvinte despre cum e cu 2 pui mici!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 AM PRIMIT TRATAMENTUL si CRIS A INCEPUT SA RUPA CATEVA CUVINTE. La servici , am fost intampinata cu putina ostilitate..deh, invatamantul romanesc. |
Cele 2 evenimente din prima propozitie nu sunt legate intre ele, nu? Adica tratamentul e pentru tine si Cris doar sarbatoreste ca a sosit tratamentul, nuuu?
Eu nu inteleg ostilitatea de la serviciu. De ce, ce treaba au colegii tai cu materia pe care o predai tu? Si de ce sa fie ostili ca te+ai intos la lucru? Voiau sa nu te mai intorci? Eu chiar nu pricep ce treaba au ei...
Poze
cecilia L spune:
'neata
Doamna C, fiind inceput de an
(scolar) cataloagele sunt provizorii, asa ca zic sa mai trecem cu vederea strigatul catalogului.....macar pana imi pun si eu hartoagele in ordine, ne inghit hartoagele 
sunt mai importante decat actul pedagogic in sine.....uffffff
Andreea11, ma bucura vestile bune.
La multi ani sarbatoritului zilei.
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
papanash spune:
Buna dimineata sau 'gumoin', cum spune Adi
.
bag o cafea repede si ma apuc de povestit.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Andreea, din suflet ma bucur de vestile bune! Sa dea Domnul sa dea rezultate rapide tartamentul!
Roxana, asa e, asta e cu colectivitatea, eu de-as face fata!
Cecilia, ma bucur ca sunteti mai bine!
Rodica, ce poze frumoase!Ce familie frumoasa! La Multi ani inca o data sarbatoritului !
Adi, uite aici
si o zi frumoasa azi!
Luy, ce bine ca s-a mai reacomodat Me! Sa dea Domnul sa fie tot asa!
La Multi Ani, Sarbatoritilor zilei!
Noi nu suntem bine. Ba dimpotriva! Febra a crescut rau aseara, starea generala foarte proasta, tuse seaca. Asa ca la sfatul medicului, am trecut pe Augmentin, a zis ca daca starea se inrautateste sa-i dau ca altfel risc ca otita sa ia o forma mai nasoala, iar amigdalele eerau superinflamate!
Ce sa zic...cam demoralizata...dupa 2 saptamani de gradi, deja antibiotic.
Azi avem sedinta cu parintii la gradi, de la 14.00, iar de la 19.00 merg la eco sa vad bebe mic!
O zi buna fara boli si virusi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, imi pare rau ca ai avut o zi asa obositoare. Cred ca Lisa era prea obosita si ea, de aceea a fost ceva mai agitata. sa aveti o zi mai bun azi. |
Rox, merci, a fost mai buna ziua de azi, ca Lisa si-a revenit, a dormit bine, a mancat ceva mai bine si a fost mult mai calma. Ba s-a si asezat de la sine putere pe olita si a refuzat scutecul, a cerut "panties"

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui alinkav Adi, ai o energie de invidiat!Si cu burtica mare, si cu printesa in alergaturi! Ieri l-am dus pe Alex la dans, cand a iesit de la lectie, primul lucru a spus "mami, a fost grozav!" Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Alinkav, sar'na, sper sa ma si tina si sa nu se termine bateriile prea repede
Felicitari pt inceputul promitator de la dans. Sper sa ii placa din ce in ce mai mult si sa invete cat mai multe

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Adi, uite aici si o zi frumoasa azi!---- Noi nu suntem bine. Ba dimpotriva! Febra a crescut rau aseara, starea generala foarte proasta, tuse seaca. Asa ca la sfatul medicului, am trecut pe Augmentin, a zis ca daca starea se inrautateste sa-i dau ca altfel risc ca otita sa ia o forma mai nasoala, iar amigdalele eerau superinflamate! Ce sa zic...cam demoralizata...dupa 2 saptamani de gradi, deja antibiotic. Azi avem sedinta cu parintii la gradi, de la 14.00, iar de la 19.00 merg la eco sa vad bebe mic! O zi buna fara boli si virusi! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+ |
Gabriela, multa sanatate ca doresc si Sara sa se refaca repede. Off, saracuta
. Sper sa isi dezvolte anticorpi si s anu aduca acasa prea multi virusi. Bafta la sedinta si abia astept sa vii cu vesti de la eco. Tin pumnii 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Vlad Matei de mami isabeluta!
Sa-ti fie viata minunata!
Poze