LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
Alinkav, cred ca e o scumpa Olivia. Ii place Scooby? Lui Vlad ii e frica. Nu se uita la "cubi". In schimb ii place la nebunie sa se joace cu papitzoii scooby si cu abusul (autobusul) lui Scooby. Aaa, si aporpos de "fitze" la imbracat, ca tot vorbeam acum ceva zile. Ce crezi ca urla fi-miu din toti rarunchii cand iese din casa, de duminica incepand? " Nu viau saca astaaaa! Viau saca iini!!!" (Nu vreau sapca asta, vreau sapca cu winnie). Deci nu numai fetele sunt modiste...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Alinkav, cred ca e o scumpa Olivia. Ii place Scooby? Lui Vlad ii e frica. Nu se uita la "cubi". In schimb ii place la nebunie sa se joace cu papitzoii scooby si cu abusul (autobusul) lui Scooby. Aaa, si aporpos de "fitze" la imbracat, ca tot vorbeam acum ceva zile. Ce crezi ca urla fi-miu din toti rarunchii cand iese din casa, de duminica incepand? " Nu viau saca astaaaa! Viau saca iini!!!" (Nu vreau sapca asta, vreau sapca cu winnie). Deci nu numai fetele sunt modiste... Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
!La magazin recunoaste de departe Scooby, si striga uite-l Scooby!Vladut ce tare a crescut, de cand nu l-am mai vazut live, si ce blondut e, un adevarat cavaler!
Mi-l imaginez cum isi arunca sapca din cap...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Fetelor, reacomodare cat mai placuta la servici!Ce ciudat ma simteam in primele zile, si aveam un dor de fii-mea...
Alina,
Gabriela77 spune:
Inteleg ca suntem pe loc fruntas in topul imbolavirilor!!!
CE sa zic, noroc cu voi ca m-ati mai incurajat ca tare prapastioasa mai sint...
Va multumesc tuturor pt gandurile bune si ne reauzim curand! De la voi, numai de bine sa aud, da?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Inteleg ca suntem pe loc fruntas in topul imbolavirilor!!! CE sa zic, noroc cu voi ca m-ati mai incurajat ca tare prapastioasa mai sint...Va multumesc tuturor pt gandurile bune si ne reauzim curand! De la voi, numai de bine sa aud, da? Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+ |
Nuuu, mamica necajita! Eu spuneam doar ca n-a luat antibiotic decat dupa o luna jumate. Ca de imbolnavit s-a imbolnavit instant. N-a apucat sa termine prima saptamana si era pliiiina de muci si tusea.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
apropo de carnet, Valentina, voi ce mai faceti ?
Alinkav,m-ai omorat cu limba rusa
, cred ca-i asa scumpa vorbind ruseste....
Gabriela, multa sanatate! face parte din procesul de acomodare/iminizare. pana acum Adi n-a luat antitibiotic ( a luat o singura data, asta iarna), daracum cam tuseste si o sa merg cu el la medic,sa vedem ce are.I-am dat bronhovaxim de 2 zile, dupa ce saptamana trecuta i-am dat prospan.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
fetelor, www.automarket.ro/poze-cu-masini/chrysler/sebring-104/744/#photo" target="_blank"> asta-i masina pe care mi-am ales-o, ce ziceti ? e neagra si cu dotari bune ( trapa, sistem navigatie, sistem audio performant, scaune incalzite, foarte securizata ). Mie mi-a placut mult de tot.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
| citat din mesajul lui papanash fetelor, www.automarket.ro/poze-cu-masini/chrysler/sebring-104/744/#photo" target="_blank"> asta-i masina pe care mi-am ales-o, ce ziceti ? e neagra si cu dotari bune ( trapa, sistem navigatie, sistem audio performant, scaune incalzite, foarte securizata ). Mie mi-a placut mult de tot. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanash, pai cu asa masina mai esti acasa????
Fugi cat te tin piciorele la scoala!!Arata super bine!Cred ca esti nerabdatoare!!!
Alina,
Celia spune:

Vlad Matei de mami Isabeluta
La multi ani, sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ANDREEA11 spune:
Carpatina, Cecilia, Gabriela multumesc ca v atri bucurat alaturi de mine
.
Papanash inseamna ca ai fost tare cuminte de meriti un asemenea cadou!!!