LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Gabriela, sanatate multa Sarei si tie. O intalnire cat mai frumoasa cu bebe mic.

Cecilia, sper ca sunteti mai bine cu papa. Refacere cat mai rapida.

Luy, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si cu boala si cu gradi. Bravo Me!

Andreea, sa dea rezultatele dorite tratamentul si lui Cris la cat mai multe cuvinte .

Adi, ma bucur ca Lisa si-a revenit cu programul. Trebuie sa profiti sa te relaxezi cat mai mult inainte de marea intalnire cu bebe , caci cu doua minuni mai rar timp de relaxare.

Rox, ma bucur ca Atomica e bine. Ati testat locatia data de cumatra in Bran?
Lasa grijile pentru gradi ca vor fi destule cand incepe…

Alinkav, felicitari micului dansator.
Si la noi Andreea e cu bakuganii lui frate-su si asa dulce il roaga sa-i dea si ei unu ca nu rezista …

Devylla, felicitari Lisei papacioase si surioarei grijulii Erika.

Papanash, felicitari lui Adi cantaretul-ursulet . Progrese multumitoare are.
Si Andreea stie cantecelul si gesturile … cel mai mult cred ca ii place gestul de la versul “mama la placinte face” , ca se cam grabeste sa-l faca, naintea celorlalte…
La asa cadou… trebuie mobilizare din partea ta sa faci scoala… Poate te inscrie si la scoala … sau face pe soferul pana iei permisul… Felicitari lui tati pentru cadou.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
N-a apucat sa termine prima saptamana si era pliiiina de muci si tusea.

Tudor dupa 3 zile avea lumanari...pana atunci nu prea stiuse ce sunt. Acum sunt prietenii lui nedespartiti la gradinita!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari tuturor puiutilor pentru progresele lor! Ce sa mai, o multime de cantareti, dansatori, si fani ai personajelor de desene animate.

Celia, nu am testat locatia acum pentru ca nu am dat de cumatra pe telefon, nu ne-am sincronizat deloc. Insa am fost si noi acolo mai demult si e tare frumos.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Gabriela, sanatate multa Sarei si tie. O intalnire cat mai frumoasa cu bebe mic.

Alinkav, felicitari micului dansator.
Si la noi Andreea e cu bakuganii lui frate-su si asa dulce il roaga sa-i dea si ei unu ca nu rezista …

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Ce-s aia bakugani?!? Acu' zau, am noroc ca Vlad are o sora mai mare si nu un frate mai mare. Aseara se juca foarte zelos cu o casuta Ponyville, spre disperarea sora-sii. Bine, nu scapam de sobal (fotbal), nici macar in casa. Noroc ca-i livingul lung

Simona, masina e super super faina. Dar nu-i cam mare pentru oras? Ce mai astepti? Fa scoala!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani Andrei de mami Emma
La multi ani Vlad de mami isabeluta

multumim pentru urari mamicilor dragi care s-au gandit la noi
Multumim Erina pentru dedicatie

noi am luat o parccina zic eu , nu stiu cum e porcina dar si asta a fost rea rau. Ori n-am mai racit noi de f multa vreme , dar m-a pus la orizontala pana si pe mine . De obicei le duceam pe picioare!
Sanatate multa bolnaviorilor , a venit deja sezonul de viroze
Urez burticutelor sa nu se lipeasca bolile de ele.
Cecilia , ma bucur ca raul a trecut si Cristi reintra pe fagas normal cu stomacelul. Iti spun eu daca ajung , stiu ce cizme avea Cristi iarna trecuta , avea si Sebastian. Tu vrei ghetute , o sa ma uit de noi modele ca pe cele vechi le poti vedea cu cautare nume firma pe google. Eu vreau sa-i iau cizme , nu stiu daca nu-i mai bine sa astept cealalta editie , insa ma duc

Imi pare tare bine ca Me s-a acomodat

Roxana f frumoase pozele din turcia , sunt fan tricoul cel rosu cu mickey al lui Andrei ! Ai niste copii tare reusiti!

Erina , m-am topit la poza asta http://picas
e cea care ne da puterea sa trecem peste toate greutatile.
(o sa editez sa sterg link-ul mai tarziu un ppic , nu stiam cum s-o descriu , iar numarul parea asa fad !)
Erina ai pm cu link-ul

Mergi la inceput

Adimercedes

Papanash f frumoasa masina , curaj si fa scoala de soferi ca mi te si inchipui la volan , plus ca sta asa tentanta cana de cafea in locul ala, ai vazut auxiliarele ? Felicitari lui Adi pentru progresele la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

La multi ani Andrei de mami Emma
La multi ani Vlad de mami isabeluta

multumim pentru urari mamicilor dragi care s-au gandit la noi
Multumim Erina pentru dedicatie

noi am luat o parccina zic eu , nu stiu cum e porcina dar si asta a fost rea rau. Ori n-am mai racit noi de f multa vreme , dar m-a pus la orizontala pana si pe mine . De obicei le duceam pe picioare!
Sanatate multa bolnaviorilor , a venit deja sezonul de viroze
Urez burticutelor sa nu se lipeasca bolile de ele.
Cecilia , ma bucur ca raul a trecut si Cristi reintra pe fagas normal cu stomacelul. Iti spun eu daca ajung , stiu ce cizme avea Cristi iarna trecuta , avea si Sebastian. Tu vrei ghetute , o sa ma uit de noi modele ca pe cele vechi le poti vedea cu cautare nume firma pe google. Eu vreau sa-i iau cizme , nu stiu daca nu-i mai bine sa astept cealalta editie , insa ma duc

Imi pare tare bine ca Me s-a acomodat

Roxana f frumoase pozele din turcia , sunt fan tricoul cel rosu cu mickey al lui Andrei ! Ai niste copii tare reusiti!

Erina , m-am topit la poza asta http://picasaweb.google.de/Dragoidaria/DariaSeptembrieSiLMA#5382886960299548658
e cea care ne da puterea sa trecem peste toate greutatile.
(o sa editez sa sterg link-ul mai tarziu un ppic , nu stiam cum s-o descriu , iar numarul parea asa fad !)

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Mi-ar fi de mare ajutor informatia de la baby expo, cizmulite avem, a primit cadou de la fratele meu...care umbla cu lista dupa el cand pleaca afara...eu nu as astepta urmatoarea editie, anul trecut au fost duble ca pret la editia urmatoare, eu parca le-am luat tot in sept.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
[
Ce-s aia bakugani?!? Acu' zau, am noroc ca Vlad are o sora mai mare si nu un frate mai mare. Aseara se juca foarte zelos cu o casuta Ponyville, spre disperarea sora-sii.

Asta e confirmarea ca fie-mea trebuia sa fie baiat! Nu numai ca stie ce sunt aia, dar avem nenumarati bakugani acasa, inclusiv pistol special.

Pe de alta parte, si Andrei se joaca fericit cu castelul poneilor, cu foehn-ul si setul de coafat. Stie sa ma si macheze cu ustensile de plastic desigur, si sa ma dea cu oja pe unghii (aici trebuie sa avem grija sa fie dopul intepenit, ca altfel ne lipeste pe toti). Uneori ma gandesc daca e bine sa aiba mereu model pe Alex care e fetita, ca asa capata si el obiceiuri de fete. Insa desigur ca are si preocupari baietesti, mestesugeste ce prinde, repara, se joaca mult cu masini si avioane. La fotbal stam prost, rar da cu sutul, de regula arunca mingea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, felicitari lui Me pt reacomodare.

Sanatate multa lui Sara.

Papanash, felicitari lui Ghighi pentru progrese, noroc cu tine ca asa am mai stat si m-am gandit si eu ce mai stie si ce mai canta Cristi....sunt ffffff multumita de el.
Cat despre masina, eu zic sa faci scoala si apoi sa decizi ce vrei sa conduci, dar daca e cadou, sa-l stapanesti sanatoasa........

Noi pot spune ca suntem binisor, a papat putina supa cu galuscute....si dimineata putin mai bine....nu am mai mers la control, am decis sa mai astept cateva zile...asa o sa pot merge la dr noastra.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

andreea11 felicitari pentru vorbaret! gata , a inceput !
acomodare usoara la serviciu !

eu sunt mama denaturata ! in afara ca l-am pupat cu foc toata ziua de ieri (sper ca n-am mai creat vreun mutant de virus) noi nu am avut tort ! nu am fost in stare de nimic.tocmai de ziua copilului meu ! am zis ca-l sarbatorim sambata pentru ieri , dar tot am remuscari ca nu puteam sa stau in picioare !!!!!

Mergi la inceput