LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 12
ceamica spune:
Cecilia ,
vad ca si la voi se poarta lista pentru afara ! si noi o avem data pentru cei ce pleaca dar numai pentru haine si de cele mai multe ori am preferinte pentru h&m si zara kids , masurile sunt perfecte pentru al meu. Altfel eu n-am ochiul format si daca nu merg cu el de cele mai multe ori le iau fixe sau mai mici, desi la magazin imi zic ca sunt perfecte!
Multumesc pentru sfat. noi am primit ghetute de la cei de intrebi tu, as face poza dar nu mai pot sa le descarc pentru ca minunatul mi-a ros cablul de la aparatul foto. O sa-ti aduc si eu informatii de la targ , cred ca joi merg, sa vad cu boala asta .
Celia spune:
Rox, imi pare rau de nesincronizare...
Daca stii locatia si cum tu esti cu experienta organizatorica si cu ceva ajutoare ce zici se poate organiza aniversarea dulcetilor si papanasilor acolo?
Legat de joaca lui Andrei cu jucariile Alexandrei ...eu zic ca are timp sa-si selecteze jocurile preferate si specifice baietilor...acum doar testeaza orice...
Ema, sanatate multa si refacere rapida. Sa sarbatoriti frumos sambata!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
Celia, parerea mea este ca e nefezabila o aniversare acolo, cel putin nu cu atati participanti ca anul trecut. Lasand la o parte faptul ca rezervarile trebuiau facute din timp, au multe camere dar totusi in weekend e full, e mai complicat cu drumul si nu stiu daca ar fi toata lumea dispusa sa se deplaseze. Locatia e super, dar sa ai un singur copil misunator, restaurantul nu este chiar potrivit pentru 20 de pui mici umbland si catarandu-se peste tot. Asta doar daca parintii isi exerseaza forma fizica stand dupa ei. Pentru ca alta ocupatie nu le poti da acolo, in afara de misunat. Locul de joaca e mai sus de restaurant din ce imi amintesc eu. Asa ca...nu stiu ce sa zic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ceamica,
sanatate multa! Si stai linistita, nu cred ca a contorizat el ca nu i-ai luat tort. Inca e micut, cand o fi mai mare intr-adevar nu il mai poti fraieri cu chestii de astea. Sa stii ca noi de ziua lui Andrei care a fost efectiv luni nu am facut mare lucru, petrecerea a fost cea de duminica.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Papanash, frumoasa alegere! Nu mai ramane decat sa te mobilizezi sa iti iei carnetul si zau nu ai nici o scuza la asa cadou.
Rox , mamica
Annisia spune:
Buna seara, dragi tovarasi si pretini!!!!
Ce mai fac mamicile? Am vazut ca binisor. Cu dorul de mine v-ati descurcat mai greu, dar va inteleg... Hihihihihi...
Noi suntem botosi ca am ratat gemenii, raci avem destui si nu vrem, sa vedem daca tragem un leu. Asa e cand esti cu fundu-n doua luntrii... Daca nu iese si nu iese, ma duc in treaba mea si mai incerc abia anul viitor, cand ma intorc.
(Sincer, sincer, sincer -da' ramane numai si numai intre noi- nu sunt pregatita pentru inca un bebe; il vreau pentru Yanis musai acum, ca sa nu fie diferenta mare de varsta intre ei. Sunt screlozata, stiu, dar si asta ramane intre noi, nu-i asa?!)
In alta oridne de idei, noi nu avem mari noutati. Plimbareti nevoie mare, petreceri, botezuri, distractiuni si deplasari la greu, ca m-am nascut fara stare vere... Daca nu fac mereu cate ceva, macar o boacana mica de amuzament, am impresia ca totul e lipsit de sens si o mare pierdere de timp.
Nanarishki (Nashi in exprimare proprie a fericitului posesor) este belea la casa omului. Mai stiti voi, fete dragi, cam cat de cuminte era cavalerul meu? Printul meu mostenitor (ce mostenitor..., ca asta o sa ma tina impaiata la geam, sa-mi ia pensia)... Ei bine, baietelul meu e argint viu. Te capiaza neicusoare de creieri. Deci nu sta locului o secunditza. Asta n-ar fi tocmai rau, dar unde e nu cauta decat prostii. E cu ochii pe ele, de zici ca ce-i aia...
Nu face absolut nimic, decat ceea ce vrea el. Daca vrea. Cand vrea. Si, exact!, cum vrea. Totul se negociaza la noi. Trebuie santajat ca sa manace, ca sa accepte sa fie imbracat, ca sa mearga pe propriile picioare, ca sa nu scoata ochii cateilor, ca sa nu sparga tot ce-i sta in cale. E crima si pedeapsa, va spun...
Vorbeste foarte mult, intelege orice, stie tot ce misca si ce creste in curte la ai mei. Banuiesc ca e un copil mai mult decat normal, dar mie mi se pare mai mult decat zgubilitic...
Ma bucur ca e super sanatos si nu avem probleme de niciun fel la acest capitol. E inaltut bine. Nu mai e durduliu si s-a ascutit la trasaturi. Creste, creste. Spre disperarea mea, care ador bebelusii. Iote cum de la un bebelus ce mi-am dorit, am ajuns la ditamai baietoiul (care deja ma cearta si ma judeca, nu asa...).
Deci suntem pe drumul cel bun (cu prioritate, cum zic eu)...spre balamuc... Va pupam!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
greyeras spune:
Buna seara fetelor!
Annisia imi pare bine sa aud vesti de la voi. Yannis are personalitate nu gluma.
Luy ma bucur ca Me este bine cu acomodarea la gradinita.
Ceamica insanatosire grabnica, poate ne vedem la baby expo.
Papanash ce cadou fain! Ce mai stai treci la invatat!
Asta seara nu am stat prea mult afara ca ne mancau tantarii, era groaznic, am ajuns acasa pline de bubite.
Chiar fetelor anul asta nu facem nici o aniversare ca timpul cam trece....
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.noi am ajuns acasa de la medlife.am fost luni atat la pediatru cat si la orl-ist pediatru si avem o otita severa la ambele urechi.in plus am avut un lichid acumulat in spatele timpanului.ni s-a schimbat si medicamentatia,cea data de spital nefiind buna de nimic.ne-a trecut pe augmentin,nivea apa de mare,nurofen si virocil,ceea ce i se potriveste mult mai bine.nu a mai facut fbera decat o data in 2 zile,un 38.2.asa ca suntem pe drumul cel bun,sper.
alina tot asa s-a intamplat si la noi,l-a curatat in urechi ceea ce acrituta de la alexandrescu nu a facut,i-a pus un tampon steril,dar la noi se pare ca este ceva mai complicat,avem nevoie de antibiotic.
am fost si in seara asta la curatat,mai mergem joi sa vedem.
gabriela sanatate micutei sara.
cecilia ma bucur ca este mai bine cristi.
aandreea27 spune:
luy multe felicitari ptr readaptarea reusita.
gabriela e uarat otita noi ne luptam cu ea de cateva zile.la noi merge augmentinul,multa sanatate.si eu tot asta patesc,doua saptamani de pauza,doua acasa.nu e foarte imbucurator,dar nu avem ce face.important este sa se faca ei bine,ca ne readaptam noi apoi.
papansh cred ca adi e un spectacol intreg
.frumoasa masina.
roxana si noi avem bakugan(anunan) ii place cand se lipesc de tablelea alea.avem de multe culori:gri,rosu,negru,verde, albastru.
annisia bine ai rvenir.era de asteptat ca yannis sa aibe o asemenea personalitate
.cateodata si eu ma uit la el si ma minunez cat a putu sa creasca.si culmea tot bebelus il vad.il apuca nervii cand vede ca vreau sa il imbrac sa il dezbrac,suntem baieti mari domne ne imbrcam si dezbracam singuri
.si cu ce vrem.si cand vrem.cred ca ne pregatesc ptr viitor
.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 buna seara si de la noi.noi am ajuns acasa de la medlife.am fost luni atat la pediatru cat si la orl-ist pediatru si avem o otita severa la ambele urechi.in plus am avut un lichid acumulat in spatele timpanului.ni s-a schimbat si medicamentatia,cea data de spital nefiind buna de nimic.ne-a trecut pe augmentin,nivea apa de mare,nurofen si virocil,ceea ce i se potriveste mult mai bine.nu a mai facut fbera decat o data in 2 zile,un 38.2.asa ca suntem pe drumul cel bun,sper. alina tot asa s-a intamplat si la noi,l-a curatat in urechi ceea ce acrituta de la alexandrescu nu a facut,i-a pus un tampon steril,dar la noi se pare ca este ceva mai complicat,avem nevoie de antibiotic. am fost si in seara asta la curatat,mai mergem joi sa vedem. gabriela sanatate micutei sara. cecilia ma bucur ca este mai bine cristi. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
sanatate multa

Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)asa crestem noi