LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, poate iese totusi leu...ai vrea tu, o fecioara si un leu e tocmai ce-ti trebuie

Ma gandesc eu acum, care am treaba de ma ingrop in harti, dar daca tot e baby expo, nu o punem de o intalneala sambata dimineata in Tineretului?...acum dimineata sa nu fie ora 10 dar nici 13...ce ziceti?Daca sunt amatoare deschideti listuta.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cecille, eu imi doream foarte mult un geaman. Ma inteleg bestial cu zodia asta. Numa ca anul asta am ratat... Luna asta am pauza si mai incerc in noiembrie. Daca nu-mi iese, fac ce aveam planificat initial, plec in afara, si mai incerc dupa ce ma intorc. Daca mai am cu cine... Hihihihih...

La intalneala nu cred ca ajung. Mai intru si scanez data, locul, ora. Daca am cum, nu scap ocazia sa ma vad cu voi si puiutii din dotare!

Pozicile nu le tin decat pana mai tarziu, pentru ca nu-mi place sa fie download-ate. Mie una mi se pare aiurea sa-ti insusesti chestii care nu-ti apartin si nu te privesc, care fac parte din viata altui om... Iote ca altora li se pare normal...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Celia , Roxana
Greyeras . Joi am in plan sa merg. Nu poci sa-ti dau intalnire ca sunt promisa Dar mi-ar placea sa ne vedem!

Annisia

Aandreea27 sanatate multa puiutului! Am vazut c-ai schimbat la semnatura , Bibu papacios s-a facut baietel dragutel

Cecilia imi pare tare rau eu nu pot sambata. am o intalnire cu o draga mamica de baia mare si dupa aia petrecerea

ma duc sa stric link-ul cu poza din colectia Erinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Eduard Alexandru de Flori si Vmkriss

La multi ani, sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Aandreea, sanatate multa .

Ema , refacere cat mai rapida.

Gabriela , asteptam vesti cum mai sunteti tu si Sara si despre intalnirea cu bebe.

Cecilia , Cristi cum e?

Annisia , multumim de vestile despre voi si foto. Aveti un baietel tare scump si voi sunteti doi parinti fericiti cu asa minune. Sa fie totul asa cum va doriti cu perechea lui Yanis.
Felicitari micei crestine. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de nepotica.

Rox, eu ma gandisem ca ar fi ca o minivacanta pentru fiecare dupa inceperea serviciilor si a gradinitelor, ca doua zile pline interactioneaza copilasii si petrecerea sa constea intr-o tombola de cadouri si o minidiscoteca desfasurate intr-o sala de conferinte…
Intr-adevar e mai mult si ca timp si ca bani dar poate ar trebui sa facem un sondaj cu mamicile sa vedem ce spune fiecare, ce varianta de petrecere prefera.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27
alina tot asa s-a intamplat si la noi,l-a curatat in urechi ceea ce acrituta de la alexandrescu nu a facut,i-a pus un tampon steril,dar la noi se pare ca este ceva mai complicat,avem nevoie de antibiotic.

Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!Sanatate micutului!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza !

Poftiti, va rog :

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Multa, multa sanatate bolnaviorilor, se pare ca incepe sezonul

La multi ani, Edi de vmkriss si Flori !
Sa ai o viata plina de fericire si iubire ! vmkriss, nu ne mai scrii cateva cuvinte despre papanash ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Eduard Alexandru!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Si noi intentionam sa mergem sambata la Baby Expo, mi-ar face placere sa ne intalnim si cu alti papanashi din grup

Despre petrecerea aniversara... eu inclin pentru varianta cu organizarea ei in Bucuresti. Si pentru ca suntem multi ( poate anul acesta ar fi tentati sa vina chiar mai multi decat anul trecut ), nu prea vad unde am putea gasi un spatiu asa de generos, ca din cate inteleg locurile de joaca au capacitate limitata. Sa cautam o sala de conferinta mai mare decat cea de anul trecut ?

Mergi la inceput