LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 14
Erina spune:
Buna dimineata! Multumim Luy!!!
Gabriela,multumesc pentru mesaj. astept si eu cu nerabdare vestile de la doctor. Sanatate multa sarei. isi va reveni si se va readapta cu mai multa usurinta!!!
Ceamica, multumesc.
Daria e sufletul meu si al lui tati...inainte de a ramine insarcinata intrebam mamele cu doi copiidaca e posibil sa ii iubesti la fel pe amindoi...
Imi oare rau sa aud ca ai avut o gripa atit de grea. Cit despre remuscari sigur veti petrece minunat simbata!!!
Celia, ar fi super sa vina multe mamici din tara!!!
Anul trecut a fost minunat, cu tombola, momnte video cu mesaje din diaspora, filmulete cu papanasii, socializare, tort...acum nu stiu daca are cineva timp si energie sa organizeze totul. Eu sunt de acord cu orice varianta chiar si cu una mai putin elaborata. important e sa ne intilnim si sa avem o poza de final cu toti papanashii si dulcetelele.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
luy spune:
Annisia, frumoase pozele si personajele din ele - mai ales micul marinar m-a dat gata
Ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi, iti tin pumnii sa fii tu urmatoarea pe listuta de la inceputul capitolului ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Annisia, bine ai revenit!!! Minunate pozele cu Yannis si parintii lui!!! Eu am scris ca le-am prins si pe cele cu marea de data trecuta!!! Mi-a placut mult cum l-ai descris pe Yannis!!!
Ca mi-am amintit despre copii cu caracter puternic salut si pe frumoasa Erika de mami SabinaY!!! Super tare poza in care are bandana. Despre dolofanica surioara si mami in forma minunata ce sa mai spun

!!!
Cecilia daca nu plecam la Piatra Neamt venim si noi cu maredrag la intilnire!!!
13+
alinkav spune:
Ce ma bucur ca se vorbeste despre petrecerea papanshilor!
Varianta la munte ar fi super, dar tin sa cred ca nu ar reusi sa ajunga chiar toti. Intr-o sala de conferinte, gen ca anul trecut ar cel mai ok!
Luy, felicitari ptr acomodare la gradi(si speram sa nu mai planga Me), si fara boli!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
Ema (ceamica) am primit mesajul
. Ei sunt iubirile mele. La bebelusul din burtica nu ma gindesc inca asadar suntsiguraca va fi la fel dupa ce se va naste!!!
13+
Erina spune:
Sa va spun despre Daria. Vorbeste din ce in ce mai mult,poate nu la fel de bine ca alti copilasi de virsta ei dar e absolut adorabila. Mai nou spune foarte dulce aiuta-ma si lasa-ma (asta a invatat-o de la gradinita).
Despre gradinita, ieri din nou se vorbea pe acelasi ton la masa de prinz
...Ma gindesc sa o iau inainte de masa dar ideea este ca are nevoie si de acest tip de socializare cu copiii. Sper sa se calmeze educatoarea de la grupa mijlocie.
Ieri cind am luat-o mi-a spus ca o bate baiesel Aiex (cred ca e vorba de Alex de la grupa ai) astazi investighez.
Oricum ar fi nu va merge mai mult deciteva luni pentru ca in iarna vrem sa stam o vreme la Piatra Neamt.
Iar m-am documentat si rasdocumentat si nu am gasit nici o gradinita despre care sa nu existe si plingeri. Si iar revin la problema mea majora: ar trebui sa acceptam starea asta de fapt doar pentru ca "asta e Romania"???!!!
13+
slippers76 spune:
Buna dimineata
Luy multumim pentru cafea.
La multi ani Eduard Alexandrude mami Flori si tati Vmkriss. 

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Iar m-am documentat si rasdocumentat si nu am gasit nici o gradinita despre care sa nu existe si plingeri. Si iar revin la problema mea majora: ar trebui sa acceptam starea asta de fapt doar pentru ca "asta e Romania"???!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 13+Fericirea este o optiune. Alege-o!!! |
Nu! Nu! Nu! Nu te resemnezi! Tocmai pe asta se mizeaza. Pe nevoia de a fi inscris la gradi si jena romanului de a-si cere drepturile. Sigur sunt probleme si in alte gradinite. Dar sincer as prefera o gradinita cu plangeri legate de probleme administrative gen grupa e prea mica, jucariile sunt mai vechi,sau altele asemenea decat una care adopta violenta verbala ca stil de educatie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Sanatate puiutilor si mamicilor bolnave. 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Mada28 spune:
Buna dimineata si de la mare!
Nu ne-am mai scris de mult :))
Noi am revenit de pe meleaguri turcesti: Marmaris. A fost minunat. Un peisaj de vis, servicii f bune, hotel frumos, totul de exceptie. Luca s-a comportat super in avion si pe vapor (am facut 2 excursii dintre care una in Rhodos) . A fost cuminte cu exceptia unui mic incident,a cazut si s-a tait intr-un obiect de mobier sub ochiu drept. Asa am ajuns si la urgenta intr-un spital turcesc . Servicii f bune, l-au cusut frumos (din pacate va ramane cu un semn minor) dar si aici laude pentru turci. Nota de plata destul de mare dar per ansamblu suntem foarte multumiti ca e bine, Doar seara aceea a fost ratata. In rest ne-am vazut de program si Luca s-a simtit bine.
Acum am reinceput munca. Luca cu bona noi la servici. De vreo trei zile e mai nervos. Si nu de cand sta cu bona si chir cat a mai stat cu noi. Tipa fara motiv uneori. Si nu prea stiu cum sa reactionez. Ii explic ca poate sa spuna ce are (vorbeste f bine) dar nu totodeauna am succes . Voi cum faceti?
Si la sfarsitul acestei povesti :)))
Am si eu o veste: o sa mai avem un bebe. Am aflat de prin august. Avem inca ceva emotii (eu am un fibrom mare si multi doctori imi spun ca va fi o sarcina cu risc mare), dar pana acum ma simt excelent. Inainte de a pleca in Turcia l-am vazut era Ok. Acum avem 11 sapt. Si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine ( si pe Luca l-am avut la fel si sarcina a fost foarte ok)
Nu stiu cum va fi cu doi. Nu eram pregatita (dece sa nu recunosc?) dar totdeauna ne-am dorit 2 copii. Iar acum Doamne, Doamne ni i-a dat (contrar spuselor doctorilor) Asa ca imi fac curaj singura, ca ma voi descurca.
Anissia iti doresc sa-ti reuseasca ce ti-ai propus.
Va pupam ca m-am lungit ca o placinta
Mada28 si Luca