LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
Mada28 felicitari! 

Sa va ajute Dumnezeu si sa aveti un bebe sanatos!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Nu! Nu! Nu! Nu te resemnezi! Tocmai pe asta se mizeaza. Pe nevoia de a fi inscris la gradi si jena romanului de a-si cere drepturile. Sigur sunt probleme si in alte gradinite. Dar sincer as prefera o gradinita cu plangeri legate de probleme administrative gen grupa e prea mica, jucariile sunt mai vechi,sau altele asemenea decat una care adopta violenta verbala ca stil de educatie. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
My thoughts exactly dear Ana!
Bineinteles ca voi discuta luni despre aceasta problema. Pina si relatarile astea aici ma fac sa ma simt ca si cum as birfi pe la colturi si nu as face nimic...Am inima impartita pentruca vad ca Dariei ii place mult sa mearga si teama ca vom nimeri mai prostdata viitoare...
Oricum sunt hotarita sa clarific situatia!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
carpatina spune:
La multi ani Eduard Alexandru de Flori si Vmkriss ! 
Sa ai o viata frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Annisio, sa-ti iasa asa cum iti doresti tu! Cu toate planurile! Ca am vazut planul de 2 ani si e o mandrete de baiat. Si marinar si cum l-ai descris...ai cumva un Dl. Goe acasa?
Sunt convinsa ca nu!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada28 Buna dimineata si de la mare! Nu ne-am mai scris de mult :)) Noi am revenit de pe meleaguri turcesti: Marmaris. A fost minunat. Un peisaj de vis, servicii f bune, hotel frumos, totul de exceptie. Luca s-a comportat super in avion si pe vapor (am facut 2 excursii dintre care una in Rhodos) . A fost cuminte cu exceptia unui mic incident,a cazut si s-a tait intr-un obiect de mobier sub ochiu drept. Asa am ajuns si la urgenta intr-un spital turcesc . Servicii f bune, l-au cusut frumos (din pacate va ramane cu un semn minor) dar si aici laude pentru turci. Nota de plata destul de mare dar per ansamblu suntem foarte multumiti ca e bine, Doar seara aceea a fost ratata. In rest ne-am vazut de program si Luca s-a simtit bine. Acum am reinceput munca. Luca cu bona noi la servici. De vreo trei zile e mai nervos. Si nu de cand sta cu bona si chir cat a mai stat cu noi. Tipa fara motiv uneori. Si nu prea stiu cum sa reactionez. Ii explic ca poate sa spuna ce are (vorbeste f bine) dar nu totodeauna am succes . Voi cum faceti? Si la sfarsitul acestei povesti :))) Am si eu o veste: o sa mai avem un bebe. Am aflat de prin august. Avem inca ceva emotii (eu am un fibrom mare si multi doctori imi spun ca va fi o sarcina cu risc mare), dar pana acum ma simt excelent. Inainte de a pleca in Turcia l-am vazut era Ok. Acum avem 11 sapt. Si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine ( si pe Luca l-am avut la fel si sarcina a fost foarte ok) Nu stiu cum va fi cu doi. Nu eram pregatita (dece sa nu recunosc?) dar totdeauna ne-am dorit 2 copii. Iar acum Doamne, Doamne ni i-a dat (contrar spuselor doctorilor) Asa ca imi fac curaj singura, ca ma voi descurca. Anissia iti doresc sa-ti reuseasca ce ti-ai propus. Va pupam ca m-am lungit ca o placinta Mada28 si Luca |
Madalina felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si sa mearag toate bine!!!

Vacanta voastra suna tare bine. Imi parerau sa aud de accidentul cu cazatura. Sa stii ca exista sanse sa se vindece complet. pielea copilasilor are capacitati miraculoase! poti ajutasi cu o vrema scpeciala, intreaba medicul.
13+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Buna Yaia, Carpatina!!
Yaia cum te mai simti? Eu am fost ieri la medic si am primit pentru raguseala si accesele de tuse doua medicamente homeopate. Sper sa se rezolve pentru ca asta incercasem si eu deja...
in rest maninc prea mult mai ales fructesi carbs. Offf...
Si acum mesaj pentru super mama si femeia Adimercedes
. Multumesc draga mea penbtru aprecierile la adresa Dariei
. Am citi cu emotie ca esti atit de aproape de a doua mare intilnire. Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu doi puiuti.
Foarte buna ideea cu cadourile pentru perioada cit vei fi in spital. Sigur ii vor distrge atentia Lisei de la lipsa mamei. Zile usoare si nopti linistite. Imbratisari!!!
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
slippers76 spune:
Mada felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie bine totul pana la capat si sa va bucurati de doi copii sanatosi si frumosi
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Eduard Alexandru
sa fii sanatos si norocos!
Felicitari Mada28, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!
Annisia, bine ai revenit, dar inteleg ca ne bucuram cam scurt de prezenta ta. Cred ca eu am ratat pozele sau nu merge de la birou.
In rest noi suntem bine sanatosi, eu am o zi foarte proasta la birou, deci nu contati pe mine sa termin capitolul.
Legat de party, noi cred ca venim oriunde ar fi, numai nu contati sa ma mai ocup de ceva ca nu am timp de nimic. O zi buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada28 De vreo trei zile e mai nervos. Si nu de cand sta cu bona si chir cat a mai stat cu noi. Tipa fara motiv uneori. Si nu prea stiu cum sa reactionez. Ii explic ca poate sa spuna ce are (vorbeste f bine) dar nu totodeauna am succes . Voi cum faceti? Am si eu o veste: o sa mai avem un bebe. Am aflat de prin august. Avem inca ceva emotii (eu am un fibrom mare si multi doctori imi spun ca va fi o sarcina cu risc mare), dar pana acum ma simt excelent. Inainte de a pleca in Turcia l-am vazut era Ok. Acum avem 11 sapt. Si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine ( si pe Luca l-am avut la fel si sarcina a fost foarte ok) |
Depinde de copil. Poti ignora tipatul (la noi nu merge ignoratul), ii poti explica frumos (se pare ca la voi nu merge), poti distrage atentia cu altceva. E doar o faza, oricum, ca inca nu stiu sa-si exprima frustrarile, dar trece.
Felicitaaaaaaaaaaaaari! Deci DPN e prin aprilie 2010, nu? Hai, da data, sa te trecem frumos pe prima pagina. Si nu te ingrijora, totul o sa fie bine, ai sa vezi. Si cu sarcina, si cu 2 copii!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Si io ca si Rox cu treaba pana peste cap, dar n-am putut sa n-o felicit pe Mada28 pt vestea cea buna. Sa fie intr-un ceas bun, sa ajungeti cu bine la capat, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familia marita!
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! (io, ca de obicei, sunt in urma cu urarile
)
Sanatate celor bolnaviori!
A avut si Ana o viroza usoara pe week-end, fara febra din fericire, iar mama ei inconstienta n-a dus-o la doctor, a tratat-o acasa si acum e bine, doar cu ceva secretii in nas.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)