LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 16
alinkav spune:
Mada28, felicitari ptr bebe!!!
Cand aud de asa vesti, as mai vrea si eu unul...
, de parca nu as avea 2 deja!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bernix spune:
Am vazut poze frumoase cu Daria aniversata si mamai minunat de blonda si surazatoare, cu nazdravanii Roxanei la mare si cu magaldetele migdalate si mami slaba si stralucitor de fericita.
Legat de petrecere, si io as prefera in Bucuresti, insa nu prea stiu cu ce v-as putea ajuta. POate daca ar lua cineva initiativa organizarii, ne-am putea imparti sarcinile.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
Mada28 spune:
Multumesc din suflet pentru urari. Sper sa veti dreptate si totul sa mearga bine. Eu sunt optimista.
Erina sper sa ai dreptate. Dam cu crema recomandata de doctor.
Yaia cred ca DPN-ul ar fi 9.04.2009 dupa ciclu desii banui o ovulatie mai tarzie.
Pupici
Mada28
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia cum te mai simti? Eu am fost ieri la medic si am primit pentru raguseala si accesele de tuse doua medicamente homeopate. Sper sa se rezolve pentru ca asta incercasem si eu deja... in rest maninc prea mult mai ales fructesi carbs. Offf... |
Asa si asa, multumesc! Sanatate, sper sa te vindeci si sa scapi. Si eu tusesc si nasul curge si uneori seara mi-e asa de frig si ma apuca dintr-o data...nu cred sa fie raceala, dar nu e placut.
In plus, am zile cand e ok si zile cand ma cert rau cu vampirul din buda.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
bernix spune:
papanash, super masina! Parerea mea de incepator (desi conduc de vreo 5 ani
) e ca in BUcuresti masina tre' sa fie mica si sa aiba senzori de parcare.
Si acestea fiind zile, ma retrag la oile mele... (confiscate de Garda Financiara la Tulcea si care-mi dau bataie de cap de vreo saptamana.
O zi buna cu spor in toate sa aveti!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix papanash, super masina! Parerea mea de incepator (desi conduc de vreo 5 ani Si acestea fiind zile, ma retrag la oile mele... (confiscate de Garda Financiara la Tulcea si care-mi dau bataie de cap de vreo saptamana. O zi buna cu spor in toate sa aveti! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Si cand te gandesti ca acum vreo doua saptamani te plangeai de lipsa de ocupatie la servici...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Mada, felicitari si sa iti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme!
Erina, eu nu inteleg nici picata cu ceara de ce are nevoie un copil de doi ani sa socializeze la masa cu alti copilasi.....
Mi se pare chestia asta cu socializarea trasa de par, acu v-ati obisnuit ca spun lucrurilor pe nume. Un copil are nevoie de mama si de tata in primul rand, la doi ani....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei si celor pe care i-am ratat!
imi vine f greu sa mai scriu ceva, pt ca imi fuge timpul printre degete.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Buna fetelor!
Mada felicitari si iti doresc sa fie totul asa cum iti doresti.

Noi nu putem ajunge sambata din pacate, avem programata petrecerea la mc chiar in acel interval de timp.
Erina sunt sigura ca pana la urma vei face ce este mai bine pt Daria.
Ceamica
nu insist, cand vrei da un semn.
Spor la munca fetelor!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
cecilia L spune:
Mada, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Anisia, am vazut pozele, a crescut mult Yanis si parca si-a schimbat putin trasaturile, asa cum ziceiai si tu, nu mai este asa dolofan.
Legat de petrecere nu as avea preferinte, doar ca in octombrie am ffff mult de lucru si mi-ar fi greu sa plec din Bucuresti....cred ca locatia de anul trecut a fost ok....
sambata la baby expo, ora 11 este bine?
Liata deschisa: Luy, Erina(?), eu, Aniast.....
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi