LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Cristi este relativ bine, nu mananca si mai nou nu prea doarme noaptea....ma trezesc cu el la noi in pat, dormind linistit( de multe ori nu stiu cand vine
), daca vreau sa-l duc innapoi in patul lui si simte asta, se trezeste si urlaaaaaaaa.
Eu acum cica sunt la munci, am o fereastra(ora libera) asa ca am intrat sa va salut, nu stiu daca mai apuc azi....asa ca o zi buna.
La multi ani sarbatoritilor.
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Eduard Alexandru de mami Flori si tati Vmkriss!
Sa-ti fie viata minunata!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
alinkav spune:
Erina, este foarte bine ca te preocupa ceea ce face Daria, dar ar trebuie sa te ghidezi si de comportamentul si simtirile ei, daca ea iti arata ca ii e bine, poata ca asa si este, si nu trebuie sa te ingrijorezi atat de tare. De mancat, au perioade cand mananca foarte mult, se iua unul dupa celalalt, dar cateodata mananca si mai prost, ca nici acasa nu cred ca mereu mananca absolut tot.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Venim si noi cu vesti proaspete! Se pare ca tot fetita a ramas mamaruta noastra! Ceea ce ma face foarte fericita! Si sper ca si pe tati, asa pare, cel putin! Desi inteleg ca barbatii isi doresc si un baietel, cred insa ca trebuie sa ne bucuram de acest dar fantastic de la Dumnezeu si atat...Eu recunosc ca mi-am dorit doua fetite, poate si pt ca eu mai am o sora si ne intelegem de minune! Dar m-as fi bucurat in egala masura si de baiat! Altfel, bine sanatoasa bebita, placenta s-a mai ridicat, asa ca totul e perfect! Doamne ajuta asa sa fie pana la capat!
Sara e mult mai bine,nu mai are febra, tuseste f putin, e vesela din nou si papa mai bine, a venit si ea sa isi vada surioara doar ca era cam nedumerita de ce ii tot aratam bebele pe monitor cand ea stia ca e acolo, la mami in burta! Cochetam deja cu numele, noua ne place Sofia, Sarei ii place Emmma, asa ca probabil va fi combinatia Emma Sofia...Dar nu e inca definitiv!
Ana, dupa ce am citit mesajul tau mi-am dat seama cum suna al meu, hihihi….azi oricum sint mult mai optimista si im place sa cred ca voi fi mai puternica la al doilea bebe.
Papanash, asta da stimulant sa iti faci scoala de soferi! Imi plaaaaaaaaaaaace!
Cecilia, ce bine ca sunteti pe drumul cel bun!
Annisia, chiar mi-era dor de tine! Multumim de vestile bune! M-ai facut sa zambesc cu zodiile tale, iti amintesti cum te grabeai sa faci un leut? Si uite ce fecioara superba ai!
Andreea, augmentin luam si noi, desi otita nu a fost severa, dar dr ne-a sfatut asa, tocmai pt a nu se ajunge la complicatii! Oricum simptomele au fost nasoale febra mare, stare proasta, tuse seaca, acum dupa o zi de antibiotic e alt om, vesela, jucausa, fara febra, papa….Na, numai ca imi sta mie pe creieri antibioticul asta, noi mai avem antecedente. Sanatate multa va dorim!
Celia, multumim, tu draguta ce de obicei!O zi frumoasa si voua!
Ceamica, bine ca ati scapat de gripa! Si cred ca pupicii multi fac cat 10 torturi.
Erina, si eu zic ca nu ar trebui sa acceptam starea de fapt, doar pentru ca asta e amprenta tarii in care traim. Sunt convinsa ca fiecare gradinuta are plusurile si minusurile ei, si ca nu esti tu prea pretentioasa, insa trebuie sa te simti confortabil cu o varianta aleasa. Ori mie nu mi se pare ca esti, nu te simt impacata si linistita.
In alta ordine de idei, stii exact cand se face morfofetala? ca ecografia mea de ieri nu a fost in niciun caz morfo.
Mada, felicitari pt bebe si cu ajutorul lui Dumnezeu toate se vor aranja si va fi bine, ai sa vezi!
Yaia, asa a fost si la mine cu alimentatia, mai ales in primele luni, nici acum la lactate nu ma inghesui, fructe slabut, pt cat ar trebui! La Sara, clar, eram mult mai cuminte! Sint la mijlocul sarcinii si abia am acumulat 3-4 kg.
Roxana, o zi frumoasa iti doresc!
Acestea fiind spuse, o zi minunata va doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
Happiness_4_us spune:
Rodica
un morosan frumos ! Minunat tort ati avut. Mi-a placut tare!
Rox, am vazut pozele de la petrecere. V-ati distrat tare frumos, nu mai spun de ce copilasi frumosi ai, ca stii parerea mea. Sunteti o familie cum multi ar vrea sa aiba!
Adimercedes, o imbratisare stransa ca sa te mai linistesti si iti doresc din suflet sa ai zile bune si fara "tensiuni"!
Luy, ma bucur tare ca Me s-a mai acomodat cu gradi si ca nu mai e asa o tragedie dusul acolo. Noua ne ziceau aici ca acomodarea asta dureaza de regula cam 2 saptamani, si pe urma acceptarea inca vreo 2. Asa ca si eu astept sa vad ce si cum.
tare.
Cecilia, asa e cand sunt puii mici bolnaviori. Simt nevoia sa stea langa mami si tati, pentru ca ei le ofera protectie si ei se simt in siguranta. Va fi bine, insa e perioada asta de convalescenta care noua parintilor ni se pare uneori al naibii de lunga.
Sanatate multa va doresc si insanatosire grabnica!
Andreea27, multa sanatate puiului mic si sa treaca afurisita asta de otita mai repede. Pacatoase mai sunt, stim din expeienta din pacate. Un
ptr piticul mic si bolnavior!
ceamica multa sanatate!
Mada28, sarcina usoara si lipsita de gretzuri!
Annisia, te
si ma bucur din suflet ca sunteti bine! O sa vina si bb2, atunci cand te astepti mai putin. Despre puiul mic, care acum e mare, Yannis, nu am decat cuvinte de lauda. Este un adevarat baietel, frumos si delicat, cu zambet de strengar care face multe nazbatii. Sa fie sanatos si sa va bucure fiecare zi asa cum numai el stie.
Aaaa de tine ce sa zic: arati traznet! Ai slabit tare mult, pot sa spun ca esti cam cum erai inainte de sarcina. Ba nu, arati mai bine acum, esti femeie.
Bravo tie!
Un
ptr burtica de Yaia, sa o lase greturile, si un
ptr trandafirasul de mami Carpatina, care duminica o sa se petreaca asa, de 2 anisori!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Gabriela, ma bucur tare pentru vestile minunate!
papanasho, tu vrei sa ne faci sange rau cu masina aia? Io ma tot intreb: ce criza e mai nene in Ro daca se fac asa cadouri de aniversari, ca acum vreo 2 ani, sper sa nu spun balarii, si Gabriela a primit cadou o masinaaaa!!! Sigur trebe sa ma mut inapoi ca ma roade invidia!![]()
Asa ca, baga mare si inscrie-te la scoala de soferi, nu mai sta pe ganduri! Bafta multa!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
alinkav spune:
Gabriela, felicitari ptr fetita si ptr ca totul este bine!Se simte cat de vesela si implinita esti!
Alina,
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 In alta ordine de idei, stii exact cand se face morfofetala? Yaia, asa a fost si la mine cu alimentatia, mai ales in primele luni, nici acum la lactate nu ma inghesui, fructe slabut, pt cat ar trebui! La Sara, clar, eram mult mai cuminte! Sint la mijlocul sarcinii si abia am acumulat 3-4 kg. |
Pe la 20-24 de saptamani?
Pe mine nu ma intelegeti gresit, as manca de toate ca imi plaaaaac, mai ales ca am si scuza perfecta sa ma indop cu toate bunatatile...dar nu intra sau daca intra, vor sa iasa repede.
Mananc cate un mar si asa bun e si parca imi pica bine cand il mananc, dar imediat ce am terminat de mancat, il simt in cosul pieptului si pana nu-l dau afara, nu am liniste. Sa nu mai spun ca am tot timpul gustul acela rau, metalic in gura, de asta trebuie sa mananc cate ceva non-stop. Dar nu pot orice, evident...acum sunt in faza in care cred ca nu voi scapa de gustul asta niciodata.
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Un ptr burtica de Yaia, sa o lase greturile |
Multumesc!

Inca nu m-au lasat, dar nici eu nu le las pe ele!
sotul ma intreaba: Vrei sa mergem la X (nume de restaurant). Si eu zic da si fug repede la baie!
Poze
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumesc! ![]() Inca nu m-au lasat, dar nici eu nu le las pe ele! sotul ma intreaba: Vrei sa mergem la X (nume de restaurant). Si eu zic da si fug repede la baie! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Draga de tine, nici nu-mi imaginez prin ce stari trebuie sa treci! Dar vor trece si ele cu siguranta!

Alina,