LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumesc! ![]() Inca nu m-au lasat, dar nici eu nu le las pe ele! sotul ma intreaba: Vrei sa mergem la X (nume de restaurant). Si eu zic da si fug repede la baie! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Bun asa!
Sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Bun asa! Sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti! ![]() |
Multumim!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinkav
Draga de tine, nici nu-mi imaginez prin ce stari trebuie sa treci! Dar vor trece si ele cu siguranta! ![]() |
Alina, nici eu nu-mi imaginam ca pot fi asa de rele, mai ales ca nu am avut nimic cu Tudor (mai vomitam, dar atat). Acum, ca s-au mai domolit, sunt viteaza. Daca nu m-au dat gata chestii mai urate, nu mi-or veni de hac niste amarate de greturi.

Edit: cand scria Gabriela de starile ei de rau de la inceputul celei de-a doua sarcini, eu imi faceam curaj pentru Bebedoi si ma incurajam singura ca 'nu poate fi asa de rau'. Cred acum ca poate fi si mai rau, dar sa nu le bagam in seama, bine ca trec!
Poze
Erina spune:
Sabina, poate nu am spus pina acum un lucru: alegerea pe caream facut-o mi-o asum.Cum a scris Gabriela deocamdata nu sunt impacata inca cu alegerea (astazi am intrebat-o pe educatoaredaca tipa la copii pentruca am vazut case tipa la sala de mese). Mi-a raspuns privindu-ma in ochi ca ea nu tipa. De altfel are o voce placuta si impaciuitoare).
Imi pare rau sa vad ca se continua sa se conteste categoric alegerile altora si ca mamicile “sar la gitul altora” cind fiecaredintre noi incearca sa fie cea mai buna mama posibil.
Nu am dat-o pe Daria din nevoia de a ma relaxa sau de a avea timp pentreu mine. Crede-ma intre 8.45 si 12 abia am avut timp modific un contract, sa scriu citeva mesaje pe forum sis a dezinfectez casa.
In naivitatea mea am crezut ca grupele de 2 ani la gradinitele noastre au un curiccullum adaptat virstei (in citebva minute pozez-nu am scanner dar pozez si postez un asemnea curriculul pentru copii de doi ani), ca sunt stimulati si se educa dupa regulile ghidarii pozitice (positive guidance).
Am citit si eu despre nivele crescute de cortizon la copii mai mici de doi ani care urmeaza gradinita, despre beneficiile colectivitatii si stimularea oferite de colectivitate.
Inchei prin a spune (Ankaliv si tu ai dreptate, am scris ca Daria merge cu placere) ca depinde foarte mult de copil-poate Daria are maturitatea emotional a unui copil de trei ani.
Nu am scris cele de mai sus ca o justificare sau ca m-a deranjat teribil remarca ta (cum nu ma deranjase nici intrebarea despre gradinita a Roxanei si cum s-a dovedit ca mai bine nu am dat nume pentru ca puteam fi banuita ca doresc sa discreditez de aiurea) doar ca eu sunt genul care supune: nu imi place sa ii dau Dariei piine cu gem si nu: nu faci bine ca ii dai copilului pine cu gem (se poate extrapola de aici la ce se doreste: meniu, alaptare,capacitate de acordare totala a atentiei, implicare in jocuri etc.
Imi pare rau ca nu ai prins tonul general si doar ai contestat idea mea de socializare la masa-Daria maninca mult mai bine alaturi de alti copii si surprinzator a inceputsa manince supe.
Greyerash multumesc mult pentru sustinere. Mutatul foarte aproape de Herastrau si toate alegerile pe care le fac sunt pentru ea.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Gabriela, ma bucura mult vestile despre bebelusa. numele sunt de asemeni foarte frumoase!!!
Cum a spus si Yaia intre 22-24 de saptamini se face morfofetala(masuratae circumferinta cap, lungime femur , perimetru stomacel, calcularea greutatii dupa o formula specifica, creier, coloana, inima, plamini etc.
Eu o sa merg pina la maxim 22 de saptamini. Voi merge si la Iasi si la Bucuresti sia tunci vom afla daca e baietele sau fetita.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Nu am dat-o pe Daria din nevoia de a ma relaxa sau de a avea timp pentreu mine. |
Eu nu vad nimic aiurea nici cu acest motiv, ca si mamele sunt oameni, nu martiri. Au si ele dorintele lor, placerile lor, trebuie sa fie relaxate, odihnite si fericite pentru a fi mame bune in restul timpului care nu-l aloca lor.
Poze
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Mada28 felicitari si sarcina usoara in continuare!
Celia,Gabi,Greyeras,Erina

Eu ma grabesc sa plec la servici,va urez o zi placuta in continuare!
Gabriela77 spune:
Erina,
, asa simt si eu, si asa ar trebui sa fie registrul discutiei! 
Yaia, m-am regasit in totalitate in starile descrise de tine, mi-a fost rau si cu Sara, dar parca acum a fost mai rau, poate si pt ca nu am mai gasit timp si resurse pt odihna, relaxare, alimentatie echilibrata! In fiecare zi am vomat, uneori de mai multe ori pe zi, in permanenta aveam gustul acela metalic si nodul in gat, seara era parca cel mai rau, cu mirosurile a fost...dezastru. Dar uite ca a trecut, slava Domnului, ferice de cele care nu au experimentat asa ceva!Inca un pic si gata, scapi!
Alina, 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
Gabriela77 spune:
Multumesc, Erina, Yaia, de raspunsul legat de morfofetala. Asa stiam si eu, dar am vrut sa ma asigur! Cred ca la 22 de saptamani o fac si eu, dat fiind ca am facut acum la 20 de saptamni ecografia normala.
Tare nerabdatoare sunt sa aflu vestile legate de culoarea caruciorului vostru!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
papanash spune:
Buna,
eu am fost la birou, sa iau temperatura pe-acolo
se pare ca o sa-mi schimb un pic incadrarea, aaparutceva mai tentant.
In alta ordine de idei, merci de aprecieri la adresa masinii
, tre'sa misc repede cu scoala aia...
In alta ordine de idei,si eu am dus copilul la gradi cu convingerea ca e cea mai buna alegere pentru el, apoi m-am gandit la mine...Dupa 3 luni de la inceperea gradinitei sunt incantata ca am luat aceasta decizie, ne-a afectat in mod pozitiv pe toti 3 !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )