LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)
Raspunsuri - Pagina 3
alinkav spune:
La multi ani papanasilor si dulcetelor ptr ieri si azi!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Erina, ai o scumpa de fetita!Si ce vesela este!!!Va sta foarte bine impreuna!!
Roxana, super tare s-au distrat copii, pareau incantati si veseli!
In "casuta" aceea ati stat voi?Te intreb, ca si pe noi ne batea gandul petru Ela, si strangeam ceva info despre(citisem pe urma la sub.Turcia). Alex al meu era super incantat de minidisco(au fost de 2 ori cu bunicii in Bulgaria anul asta), haha norocul lui ca vorbeste si rusa, si intelegea ce spuneau animatorii aceea. Asa as fi vrut sa gasesc cantecele acelea(presupun ca se canta mai peste tot la minidisco-gen trenulet cho-cho
).
Felicitari ptr concediu reusit ptr copii!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Darius Filip, mandru morosan cu gropite in obraji de mami rodicamaries
Karina de mami emma76
Mihai Sebastian, explorator de mami ceamica
Andrei, moldovean curajos de mami aeperju
Giulia de mami cristina85ss
Alexandra Elena de mami a_alinta!
Sa va fie vietile minunate!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Danuta ma bucur de vestile bune despre noul job si imi pare bine ca sta Miru cu bunu.
Sa mai intri sa ne dai vesti despre voi.
Fetelor din Bucuresti care mergeti la Baby Expo? Stiu ca tine de pe 24 - 27 septembrie, poate ne vedem acolo.
Azi avem program de curatenie asa ca ma duc la treaba, Adelina a promis ca ma ajuta.![]()
Aniast tinem pumnii!
O saptamana frumoasa va doresc!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Celia spune:

Mihai Sebastiande mami Ceamica
Andrei de mami Aeperju
Giuliade mami Cristina85ss
Alexandra Elena de mami A_alinta
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Aniast, sa fie totul asa cum iti doresti! Tinem pumnii stransi, stransi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Alina, si noi suntem fani ai melodiilor alea de la mini disco!In Bulgaria aveau animatorii aia !
Danuta, ce bine ca e ok cu serviciul!cat despre pediatra, no comment! Dar ai mai povestit tu de ea si nu era tocmai in regula, poate nus trica sa va ganditi la altcineva.
Erina, atat de tare mi-au placut pozele voastre! Asa frumos zambeste Daria si cum se bucura ea de orice...Foarte frumoasa familia voastra! Iar tu arati minunat!
Roxana, ce pofta de vacanta si mare mi-au facut pozele voastre!Cata voiosie si buna dispozitie!
Noi, din pacate, nu foarte bine! Vineri a avut Sara un puseu de febra, dupa care fabra nu a mai fost, dar a inceput sa tuseasca sec azi nopate, nu prea mananca...Mai rau e ca am agatat-o si eu...
De asta mi-e mie groaza, ca pe cat de linistita si fericita sint cu varianta gradi pe atat de tare ma deprima capitolul asta boli, si cu mine insarcinata si apoi cu bb mic! Mergem azi si la dr sa vedem ce si cum!
Pupici si o zi frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Gabriela77 spune:
Pumnii stransi stransi si pt Andreea!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Erina spune:
Buna ziua!!!
La multi ani
Frumosului brunetel Sebastian de mami ceamica!!!
La multi ani
frumosului meu moldovean Andrei de mami Emma!!!
La multi ani
Giulia de mami Cristina85ss
Alexandra Elena de mami A_alinta
La multi ani
Mamici sa va traisca baietii si fetitele, sa creasca fericiti/e si sanatosi/e!!!
Edit: O mica dedicatiewww.youtube.com/watch?v=_4y6PEWhGmE&feature=related" target="_blank">Los Pollitos
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Mamici multumesc pentru cuvintele frumoase!!!
Roxana, Alinkav, Gabriela
!!!
Gabriela sanatate multa. Buna decizia de a merge imediat la medic. Eu inca mai duc tusea aceea rea cu mine...Incerc sa fac astazi o programare.
Ma uitam la semnatura ta, esti la jumatate
.Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Si eu ma gindesc la imbolnaviri si la cum sa facem mai bine cind soseste bebelusul. Unde vom sta pentru primele luni-in Bucuresti nu are cine ma ajuta...daca sa o mai las pe Daria la gradinita...
Alinkav, felicitari pentru fetita bilingva. La fel si pentru cavalerul frumos!!!
Roxana, am vazut pozele din Turcia!!! Fetele copiilor au spus intreaga poveste!!!

S-au distrat pe cinste si asta se vede. Mi-a placut cum este era structurat resortul si ideea de restaurant pentru copii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!