LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

azi a fost ziua mea libera.au venit si sora si cumnata si andu le-a alergat pe ele.acum vad ca e mai bine,la noi noaptea este problematica.cecilia cum mai este cristi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Papanash, sanatate lui Adi.

Rox, sper ca v-a prins bine iesirea la munte si v-ati relaxat , copii si-au consumat energia...

Singura75 , mult succes la scoala cu noii elevi. Va trece repede perioada de acomodare.

Greyeras, sa aveti doua saptamani de vis alaturi de tati!

Danuta , multumim de vestile bune de la voi. Ma bucur ca e atmosfera placuta la job si iti place.

Aandreea , ce bine ca ai avut suplinitoare…

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

mamici am o mare rugaminte la voi,cine cunoaste un orl-ist pediatru?va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata.

Cafea si pumnii stransi pentru Aniast
Sa aveti o saptamana buna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata!

Aniast, tin pumnii stransiii!

Ana, multam de cafea, ca de cand sunt la serviciu mai gust si io!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

La multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoarepentru Darius de mami rodicamaries. Rodica, sa-ti traiasca amandoi flacaii si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

La multi ani
Mihai Sebastian flacau de mami Ceamica
Andreigradinar destoinic de mami Emma

Karina dulceata de mami emma76
Giulia dulceata de mami cristina85ss
Alexandra Elena dulceata de mami a_alinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

buna ziua si de la noi.la multi ani sarbatoritilor acestor zile:
alexandra mihaela de mami cristina florea
daria cea frumoasa si cuminte de mami erina
darius filip de mami rodica maries.
noi nu suntem prea bine.dupa o viroza usoara am dat intr-o otita serioasa.ieri a fost la cresa apoi la vreo cateva ore dupa ce s-a intros acasa,a inceput sa dea semne de neliniste.apoi s-a pus pe plans si in acelasi timp arata inspre urechiusa stanga.pe la 8 si ceva l-am pus in masina si l-am dus la grigore alexandrescu.nu avea febra decat dureri de ureche.acolo l-a consultat o doctorita mai acra decat o lamaie,i-a pus diagnosticul de otita severa(?) ne-a dat o reteta cat o zi de post si ne-a trimis acasa.azi noapte nu avrut sa doarma decat pe picioare,iar de pe la 4 noaptea a sosit si febra cu toata ca ii dadusem si nurofen,la indicatiile doctoritei.dimineata s-a trezit mai bine dar pe la 12 si eva l-a apucat iar febra.i-am dat nurofen,acum i-a trecut sa vedem ce va fi.luni il ducem la medlife,sa vedem ce zic si ei.cam asta despre noi.mamicilor care ati mai avut de a face cu otite la voi cum a fost?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

In primul rand multa sanatate puiului!
Alex al meu acum vreo luna s-a intors de la mare cu o durere de ureche, l-am programat la medlife ptr a doua zi, si seara a facut febra, se simtea tare rau, l-a dus sotul meu la Alexandrescu si o tanti tare acra ca la voi, i-a spus otita severa, i-a prescris 2 antibiotice(unul oral si altul intramuscular). Nu i-am dat, doar antitermic, iar a doua zi l-am dus la medlife, unde doctorul de acolo, l-a consultat bine, s-a uitat un ureche, l-a curatat(ceea ce la Alexandrescu nici pomeneala), i-a pus un medicament cu un tampon steril in ureche, si a zis ca el nu vede sa fie nevoie de antibiotic. Asa l-am mai dus de 3 ori ptr acel tratament, si a scapat copilul fara sa fie nevoie sa-l injectez cu tot felul de medicamente.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

gastroenterocolita........regim, saruri si hidrasec, iar daca mai continua sa verse si sa aiba scaune apoase, mergem duminica innapoi, sper sa nu fie cazul.

va multumesc ca ati fost alaturi de noi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem noi

Multa sanatate!Spere ca e mai bine deja!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007[/b][/red]

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani
Mihai Sebastian de mami Ceamica
Andrei de mami Emma

Cecilia, sanatate multa lui Cristi, refacere rapida!

Danielle, foarte frumoase pozele cu Ebonee si melissa, sunt tare dragalase!

Roxana, si eu tot asa o pacalesc pe Antonia ca sa-si schimbe bluza, ii zic ca e cah. Mai nou, cand venim de fara se schimba i haine de casa, isi scoate singura pantalonii, si de multe isi pune perechea de schimb - baga ambele picioare print-un singur crac

Papanash, tare dragute desenele lui Andrei. Antonia a mai desenat si ea peretii dar numai cei din balcon. Eu cand eram mica am razit cu ungiutele toti peretii bunicii ca sa le dau forme de casute si copaci.

Noi am fost in weekend in Valea Doftanei la o pensiune tare draguta(Craita). Cred ca a mai recomandat-o o mamica de la noi de pe forum. oricum ne-am simtit bine toti 3, Antonia s-a jucat cu 10 pisici si 2 catei, a vazut si vacuta, si caprioara, a mancat mere din livada si a baut lapte de la mu.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput