LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Darius Filip de mami rodicamaries!

La multi ani Karina de mami emma76!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria a fost astazi la gradinita.
Imi impusesem o atitudine zen,luasem toata documentatia cu mine dar diretoarea se intoarce abia lunea viitoare. Avem posibilitatea sa vorbesc cu unul din owneri dar prefer sa vorbesc cu ea.

Astazi am ajuns dupa 13 asa ca nu stiu care a fost atmosfera la masa. Mi s-a spus ca Daria a mincat bine dimineata, la prinz jumatate de supa si toate pastele singura. Primise si o bulina pentru asta.
Eu acasa ii dau intii felul doi si apoi supa pe caredeobicei nu o maninca.

Educatoarea a fost OK, mi-a dat raportul complet (I just hope is the truth). Saptamina aceasta o urmaresc pe Daria sa vad daca sunt schimbari de comportament sau altceva.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
13+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Mihai Sebastian de mami ceamica!

La multi ani Andrei de mami aeperju !

La multi ani Giulia de mami cristina85ss!

La multi ani Alexandra Elena de mami a_alinta!

Numai zambete pe chipul vostru si soare in cale!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Giulia si Alexandra Elena sa fiti sanatoase si norocoase!

Andrei si Mihai Sebastian , sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, voiosi si voinici!

Ceamica si Emma, sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurii!

Eu sunt la munca, am o zi cam stresanta si eu m-am trezit oricum cu fata la cearsaf. Iesirea la munte ar fi fost minunata daca nu se incheia cu o cazatura a Alexandrei pe mana, urmata azi de umblat pe la doctori si radiografii. Nu va faceti griji, este ok, doar o contuzie.

Mandarinutza, sa va fie de bine iesirea. Stiu ca a mai recomandat cineva pensiunea (nu stiu de ce credeam ca tot tu), cred ca am fost odata si noi in trecere si era frumos.

Alina, da, acolo am stat la casuta. Noi am stat la etaj si a fost foarte bine asa, ca ne-ar fi innebunit copiii daca aveam direct ponton la piscina. Erau 2 dormitoare separate, fiecare cu baia lui si un hol de trecere intre el. Exceptand mancarea sa stii ca Ela merita, mai ales ca voi va descurcati si cu limba rusa. Alex al tau cred ca ar fi super incantat. Pentru copii au tot felul de activitati, insa noua ne era greu ca a noastra nu intelegea nimic si nici noi nu aveam cum sa ii traducem. Aveau concursuri, bingo, lucru manual, etc. Nu doar disco. Era super tare locatia pentru copii.

Erina, sa stii ca va recomand si voua locatia, erau lucruri minunate si pentru copii de 2-3 ani. Si eu m-am gandit ca pozele spun tot, oricum cu noi nu avem. Dar de acolo se vedea si succesiunea evenimentelor si buna dispozitie a copiilor. Tocmai voiam sa te intreb cum a fost cu directoarea dam am citit mesajul tau. Eu zic ca nu strica sa discuti si cu patronul, la mine asta e cea mai eficienta cale de remediere a problemelor. Ma gandeam la chestia cu mancarea, eu tot asa ii dadeam Alexandrei, invers felurile. La Andrei nu au fost probleme pana acum cateva luni, de atunci daca mananca un fel, oricare, zic mersi.

Gabriela, multa sanatate Sarei. Daca e numai tuse si nu mai are febra, poate scapa usor.

Bolnaviorii Ceciliei si ai Andreei27 cum sunt azi? Sper ca totul este bine si vestile sunt bune.

fluturasul Nanei ca se simte mai bine, sa aiba o saptamana frumoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, Cecilia multumesc si voua!!!

Cecilia nu stiu daca am scris dar am vazut si eu tortul bestial cu tractoare si baiatul frumos cu mascuta.

Papanash au inceput emotiile revenirii la job???

Greyerash vorbim mai aproape de 24, poate ajungem noi dar dupa ora 1.
Si Daria ar mai avea nevoie de cite ceva. Astazi i-am luat de la C&A citeva bluze din bumbac bio. In rest preturile de la noi sunt absolut absurde-290 Ron o rochita cu dress la Mothercareasata asa de exemplu !!!
Dca nu aveam un proiect care ne maninca toti banii ma gindeam sa mergem cit de curind in Anglia sau in alta parte sa iau hainute.
La mine e si problema de burtica-modelele care se gasesc la noi sunt asa uriteee.

Danuta ma bucur de vestile bune. Cit despre medicul de familie!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
13+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast nu a dat nici un semn, sper ca este de bine

Noi suntem mai bine, avem probleme cu masa, adica nu mancam mancare la regim, prefera sa refuze decat sa deschida gura, asa ca o sa trecem usor spre mancare mai normala, mai ales ca suntem pe drumul cel bun. Asa ca ii fac o supa de pui cu galuste( sunt pe lista preferintelor) si paste cu carnita( pt maine)....sunt usoare si nu depearte de regimul impus de dr. La medicul de familie nu am ajuns, asa ca maine sper sa reusesc sa ajung la un alt dr. sa ne vada, astept sa vad daca avem noroc de un loc liber dimineata.

Greyeras, eu vreau sa ajung la baby expo, dar nu ajung decat sambata dimineata, dimineata sunt la munca, iar dupa doarme baiatul, tb sa ajung cu el pt ca vreau ghetute(de la cei de la care am luat anul trecut cizmulite). Luy, Roxana,.... daca ajungeti mai repede imi spuneti si mie daca mai sunt cei cu incaltamaintea? Eu am fost tare multumite de cizmulitele de anul trecut si vreau sa-i iau anul acesta ghetute.

Gata fug la treaba, nu reusesc sa le fac pe toate, inca nu am reusit sa ma incadrez in timp....mai am nevoie de antrenament

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am revenit si noi de la dr, vestile nu sint prea bune! Amigdale foarte inflamate, ceva otita, deocamdata nu f serioasa, am primit ecva picaturi, antibiotic, daca se agraveaza. Pauza gradi.

Azi am luat-o eu la 13.00, era tristuta si abatuta, facuse pipi pe ea, nu i-a spus educatoarei, asta dupa 2 zile de suuces fara pampers la gradi! Se vedea ca nu se simtea bine.

Erina, sa stii ca si pe mine ma framanta gandurile astea, ce fac daca va fi o lunga operioada de boli, eu reactionez destul de prost cand e Sara bolnava, acum fiind si gravi...ma tem sa nu-i fac rau la bebe daca ma imbolnavesc si eu. Nu stiu, sa vedem ce va fi, o sa ma interesez maine cand imi pot lua concediul prenatal, si daca situatia e nasoala reconsideram gradi, desi tare ma incanta varianta asta, mai ales ca gasisem o grdainita de care eram multumita!

La MUlti ani sarbatoritilor zilei!Sa creasca mari si sanatosi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate lui Cristi si Sarei!

Cecilia, poate e mai bine sa astepti cu mancarea, macar o zi.

Gabriela, sigur ca era tristuta draga de ea, daca nu se simtea bine. Faceti acum o pauza de gradi si mai vedeti apoi. Din pacate asa este cu bolile in colectivitate. Mi-e groaza si mie de ce ma asteapta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

buna seara.

Multumim din suflet pentru urari. abia acuma am reusit sa intru. Sambata am fost ocupata cu pregatirile, duminica am fost la tara, iar azi curatenie si alte treburi pe-aci.

am sarbatorit doar in familie, anul acesta, dar a fost distractie mare pentru Darius alaturi de cei 3 verisori. a fost foarte incantat de tort si cadouri.

cateva poxe

va pupam

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Cecilia, la multi ani sotului, si multa sanatate Cristisorului, sper ca e mai bine.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)

Mergi la inceput