Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

GO DELIA

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Maria, dupa 38 de spatamani, bb poate sa apara oricand ...Asa ca ai grija..

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

daca trec de ziua de azi,....sa-mi fac suvite si maine...sa vad spitalul ..poate sa vina cand pofteste. mai am si 5 camasi de calcat...dar sper sa le dau gata azi.

varsta bebe

poze

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

fetelor, aduceti-mi aminte de ce nu avem voie sa mancam ficatei de pui in sarcina? as vrea sa gatesc azi...asa gustosi in lapte...

varsta bebe

poze

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetele...
Mai intai sa bagam niste agitate...

DELIA

GO BABY GO

Noi suntem intr-o stare de agitatie continua... am atatea de facut pe ultimii zeci de metri...sa arajez lucrurile prin casa, sa aranjez patutul lui bebe , de facut mancare....offff si emotiile astea nu-mi dau pace...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 1 ZI PANA A-MI VEDEA VISUL IMPLINIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

adi ce frumos le sintetizezi tu si le organizezi Eu sunt recunoscatoare. Cu toate ca am mai trecut odata prin astfel de episoade la mine-n cap parca este vid. Si...daca ar fi fost sfaturile tale acum 6 ani mi-ar fi fost de un super-ajutor si n-as fi gresit atat de mult

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Liliac, ce a fost a trecut!!! Cel mai important e ce se intampla si ce facem de acum incolo. Sunt sigura ca atunci ai facut ce ai stiut mai bine pe baza informatiilor pe care le aveai la dispozitie! Si sunt sigura ca acum vei sti mult mai bine si mult mai multe si vei fi mai organizata is mai relaxata!!!

Cat despre vid, sunt sigura ca si eu voi fi lovita, la randul meu, si atunci o sa va rog sa imi bagati sub nas propriile mele postari, ca sa ma adun si regrupez in front .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetelor, aduceti-mi aminte de ce nu avem voie sa mancam ficatei de pui in sarcina? as vrea sa gatesc azi...asa gustosi in lapte...

varsta bebe

poze

AMR 9 ZILE

hai ma ca maia i putin si nasti ...baga ficatei ca nu mai are nimic acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

HAI DELIA NASTERE USOARA SA-TI DEA DOAMNE DOAMNE UN BEBE SANATOS,PAPACIOS SI NECOLICIOS

Bebicu meu plangea si am zis sa-l ajut cu termometru,incepuse si el sa faca un picut si a iesit o groaza,la inceput tare si apoi din ce in ce mai moale.Doctora a zis sa-i fac lapticul in ceai de musetel,sa nu ii bag supozitor deocamdata,maine vine sa ne vada

Referitor la ce ii voi zice copilului mai incolo,inca nu am stat sa ma gandesc intens dar in ansamblu o sa-i spun ca taticu lui nu era omul care sa ne faca fericiti si mami a decis sa nu il tina aproape ca sa nu sufere el si ca buni a lui il poate invata orice atat timp cat e in viata.Probabil ca atunci cand va veni momentul,o sa trebuiasca sa ma gandesc bine cum sa-i explic ca sa inteleaga pe intelesul lui dar stiu ca vom trece si peste faza asta

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Aida, vezi sa nu te haleasca javra . Ca caine devotat ai!!! Vezi, tot pe ala mai mic si neajutorat il apara, chiar daca tu ii dai papa

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Adela2006, cum mai esti??? Cum te descurci? Ai bagat pe dl sot la inaintare??

Sper sa fie totul bine

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mada, eu nu pot decat sa iti urez multa bafta si nervii tari - cele mai bune decizii sunt ale tale, nu uita asta.

Manga, la ficatei era ceva cu vitamina A, dar numai mancati in cantitate mare si foarte des, asa ca nu sunt probleme, baga mare!

Criss, eu zic sa nu te omori prea tare ca oricum tot timpul mai este cate ceva de facut......ma uit la mine, de vineri tot fac si tot nu se termina, asa ca am lasat-o mai moale ca vreau sa ajung linistita joi la spital si sa nasc asa cum e programat...cat despre emotii si eu sun VARZA!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput