Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

adi cautam raspunsurile si te ajutam cu toate ca sunt convinsa ca nu va fi nevoie Stii, cand suntem puse in fata faptului, intuitiv ceva ne indruma sa facem ceva...iar memoria ne face sa ne amintim de tot si de toate!

Intrebare pentru fetele care sunt la bb2: cum ati procedat cu reorganizarea in casa?? La ce anume ma refer... noi avem 3 camere, una noi, una fii-mea si una e libera si este amenajata ca o camera de zi (sufragerie). Ei cand va veni bebe, unde-si va face veacul? ca mi-ar mai trebui o camera...dar daca nu am trebuie sa ma descurc asa. Exista varianta: la inceput in camera noastra...dar Andra va urla, ca vrea si ea sa doarma cu mama...ma mut eu dincolo, in camera fetei...si fata sa doarma la mine in camera...dar nu stiu daca va fi bine, ca ea este mamoasa. Il las pe bebe in camera cu ea...noi in camera noastra...dar va urla noaptea...o trezeste pe Andra si ea trebuie sa fie fresh dimineata sa mearga la gradi. Nu stiu cum sa procedez si stau si ma gandesc si ma rasucesc... Sotul m-a "ajutat" de m-a rupt: faci cum crezi tu ca este mai bine!
Cum ati procedat/proceda voi???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sper sa va placa
Ultimele aranjamente

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lutoniana, nu am stiut ca ai nascut asa greu. Pe mine ce ma mirat a fost faptul ca nu ti-au facut cezariana chiar daca bataile inimii copilului s-au mai stabilizat. Oricum, bine ca au trecut toate si sunteti sanatosi amandoi. Sa sti ca in spital m-am gandit la tine pt ca stiam ca vinerea trecuta parca era termenul asa ca atunci cand am venit de la spital primul lucru cand am intrat pe formum a fost sa vad cand ai nascut.
Multumim adimercedes pt raspunsurile pe care ni le dai. Si al meu are o secretie galbuie la ochi.
Doro, nu cred ca e prea bine sa-i cutatam cu pompita asa de des. Si Matei al meu are mucisori, ii dau cu ser fiziologic in nas si o data pe zi folosesc pompita. Acum vreau sa chem un medic pe la el dar nu dau de el si nici dr lui nu a venit sa-l vada.
Cred ca fetele care nu au nascut inca nu mai au rabdare si vor si ele sa faca cunostinta cu minunatiile lor. Eu le urez sa aiba rabdare, sarcina placuta in continuare si nasteri usoare cand o sa fie momentul potrivit.
Pe proaspete mamici care se gandesc ca au prea putin lapte le sfatuiesc sa nu sara imediat pe formula. Si eu am trecut cu primul copil prin astfel de momente, l-am pus la cerere la san si asa a crescut mare si sanatos cu lapte de mama pana la 1 an si 9 luni cand l-am intarcat pt ca eram gravida. Si inca ceva, eu nu sunt dotata deloc dar vad ca productia e invers proportionala cu marimea.
Bun venit pe lume Ana si Eva.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

DELIA

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

buna fetele,

nu am mai intrat de f mult timp pe forum, dar asta din cauza ca mi-a fost cam rau in sarcina. Cu toate astea am ajuns si noi la 40 de sapt si 2 zile si am decis sa apar pe lume printesa lu mama si tata pe nume Karina Ioana in data de 17.09.2009 ora 3:50 dim, avand 3650 kg, 51 cm, prin nastere naturala, la Cuza Voda,iasi, si am obtinut nota 9.

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sper sa va placa Ultimele aranjamente

Bbelusa cea iubita

ce frumos ai facut tu acolo

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME BB KARINA

FELICITARI MAMI NINNY

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Liliac1 eu as face asa: daca Andra nu vrea sa doarma singurica atunci sa doarma cu tati, astfel ca vor fi amandoi fresh iar tu poti sa vezi de bebi micu linistita, cel putin pana va dormi toata noaptea, cand ii punem pe amandoi in camera( sa vezi atunci circ).Si noi cred ca vom face la fel.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Este circulara de cordon o indicatie pt cezariana?Ati nascut natural bebeii cu circulara de cordon? Eu pe primul l-am nascut asa dar nu stiam de circulara.Acuma la a doua sarcina stiu si imi este frica.Dr.m-a asigurat ca nu stunt probleme, cam 25% din nasterile naturale sunt cu circulare.Dar tot mi-e frica.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Alex arata tare bine totul!!! si imi place lenjeria de patut..imi pare un galben atat de placut! de unde ai luat-o?
si jucarelele sunt tare faine!
si cutu drag...

Felicitari mami Ninny!!! Bun venit pe lume Karina Ioana!!

Ionika, Alex, Criss cate un pupic pentru fiecare..de imbarbatare!

Maria cum zicea Alex..ficateii contin vitamina A si consumati in exces ar afecta bebe..eu sa stii ca am mancat! nu mult, dar o data pe saptamana reveneau in meniu..mai ales in perioada cand mi se spusese ca fierul este prea scazut;

Dana 37s mamica mandra de
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput