Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

BUN VENIT PE LUME BEBE KARINA IOANA

FELICITARI MAMI NINNY

RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIK PENTRU FRUMUSETEA TA

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 1 ZI PANA A-MI VEDEA VISUL IMPLINIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

DELIA

Dana 37s mamica mandra de
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex superba camera lui bebe!!! imi place tare tare lenjerie de patut .. de unde ai luat-o??

liliana si noi tot 3 camere avem .. in una eva, una noi cu bb si una sufrageria .. daca bb e plangacios noaptea atunci tati va trece pe canapea in camera evei .. noi speram ca la anul sa ne apucam de casuta, daca nu .. atunci vedem cum le aranjam pe fete intr-o singura camera ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

FETELEEEEEEEEEE......

Tocmai m-au sunat cei de la Euroclinic...sa-mi zica ca maine in jur de ora 12 sa fiu la spital ptr internare si la ora 15:00 intru in sala de operatii...mi-au zis toate informatiile in legatura cu costurile de spitalizare...onorarii si tot ce include cezariana...
M-a luat o teamaaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello fetele!

Hai Delia!!!

La multi ani, Camy!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta in crestere!

Kinga te asteptam cu vesti bune de la control!

Madalina te imbratisez pentru cat trebuie sa fii de puternica! Ce om... Si ideal ar fi sa nu te mai consumi atata, sa-l ignori complet.

Adi inca un mesaj copiat si salvat cu scurgerile din ochi! Multumim mult de tot!!! ... si inca unul, cel cu statul la san!!!

Doro ma bucur ca totul merge minunat acolo la voi!

Dana ai dreptate, doctorul meu e un dragut, si imi explica din timp ce urmeaza sa faca si ma rabda cu toate ciudateniile mele . Si sa stii ca si mie mi-e pofta de vin

Maria asteptam poze cu suvitele! . multumesc de urari de control . Cu ficateii e problema ca au prea mult vitamina A (si eu sunt de parere ca nici un aliment nu ar trebui interzis, numai sa nu facem abuz). A, si linkul cu wrapurile e www.wrap.ro/" target="_blank">asta

suede felicitari ca ati reusit cu mutatul!

Ionika tinem pumnii sa dormi bine! Si cand se intampla minunea? poimaine? Doamne ajuta! In curand o sa-ti tii printesa in brate!

Diamar ce fain ca l-ai alaptat asa mult pe puiul mare!

Ninny felicitari pentru printesa Karina! Sa fiti sanatoase si printesa sa va aduca numai bucurii!

Alex ce dor mi-a fost de cockeritza ta . Am ramas cu zambetul pe buze dupa ce am vazut pozele! Foarte frumoase ultimele aranjamente

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana, multumesc de aprecieri, bestia patrupeda nu se lasa dusa de langa patutz!

Elle, multumesc si tie, din pacate nu este camera lui bb ptr ca ea nu exista, totul este amenajat la noi in dormitor, ca nu avem decat 2 camere.

Lenjeria este marca de la Bebetto, au mai multe magazine unde se gasesc produsele lor...unul este prin Auchan Titan....lucrurile sunt de mare calitate, eu am luat si o gramada de hainutze..au si site, dar nu cu vanzare.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Ellenuta daca nu te superi ...prin intermediul tau voi tine fetele la curent cu detaliile despre nasterea puiutului Alex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si acum despre noi rapid.

Rapid pentru ca ai mei sunt din nou afara si se mira de mine ca nu ies cat mai este vreme buna sa profit. Sunt ultimele conservaraie, azi si maine punem vegeta la borcane (morcovi, telina, patrunjel, etc)

Deci am fost la control...

- nu a fost placut, dar nici nu a durut foarte tare dupa ce am reusit sa ma relaxez. Eu ma relaxez mai greu pe masa aia ca tot timpul ma gandesc daca sigur nu trebuia sa mai fac o data pipi si atunci stau asa crispata
- m-a anuntat ca trebuie sa verifice mai in lateral si nu stiu pe unde, ca imi cauta oasele bazinului
- colul e inchis
- analizele bune, secretia buna, oasele bune, deci se poate naste natural (bine, nu mai zic ce bland vorbeste dl doctor, ca deja asta v-am spus-o de mai demult
- la eco am vazut un bebe pus pe dreapta (desi tot timpul sta pe stanga, dar a zis si doctorul, ca inca se tot misca de pe o parte pe alta), un bebe de 3300 grame... repede m-am gandit cine o sa-l nasca pe elefantul asta ... ca abia de saptamana viitoare mi s-ar da liber la nastere ; placenta gradul 2, lichid ok
- m-a trimis la monitorizare, am intrat in sala de pretravaliu si m-au luat emotiile cand am vazut ca scrie asta pe usa . A iesit ok si cu monitorizarea, ii crestea pulsul cand se misca.
- am tinut-o de povesti pe asistenta de acolo (desi trebuia sa stau cuminte), dar am vrut s-o intreb de bagajul de spital.
- bagajul meu de spital va trebui sa contina: buletin, adeverinta de la servici, slapi, absorbante din magazin (ca sa nu-mi schimb chilotii asa des, asa a zis tanti). In rest, au ei camasa speciala de travaliu, imi dau ei camasi de noapte, ca o sa le schimb foarte des, imi dau ei vestitele tampoane cu vata si tifon (foarte bine, ca cel mai mare tifon gasit in farmacii era de latime 5 cm ), imi dau ei haine la bebe si cosmetice de bebe (ma rog, sper sa reusesc sa trec peste gargaunii mei ca alea nu vor fi bio). Deci am rezolvat cu bagajul, doar de adeverinta trebuie sa fac rost .
- am intrebat-o cum e cu statul bebeului in camera. Si a zis ca mi-l lasa cat vreau eu, cu exceptia vizitelor, ca in timpul orelor de vizita, de frica vizitatorilor il duc preventiv in salonul cu bebeii si se poate uita lumea la geam la el. Ea saraca asistenta imi spunea asta asa, credea ca ma voi supara. Eu in mintea mea paranoica de virusi ma bucuram tare, ca asa scap chiar si de cei mai agasanti care vor veni in spital in vizita!

Daca imi mai amintesc ceva, va spun. Aaa, nu trebuie sa duc nici pampersi si consumabile din astea.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

Felicitari Ninny!!! Sa ai o printesa sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

La Multi Ani Camy!!!

Alex,f frumoase amenajarile,imi place lenjeria si mie tare mult si caruselul (si eu tre' sa-i achizitionez lui Razvi unul din asta de calitate ca la Alex am avut numai chinezarii care se stricau in cateva saptamani)

In legatura cu statul in camera,am mai zis ,noi stam toti 4 deocamdatae greu,dar asta e.Din octombrie,se vor muta ai mei si camera lor o vom face a lui Alex iar peste 1-2 ani il vom muta si pe Razvi cu el

Azi piticul meu implineste o lunape vremea asta eram pregatita pt ceza...
La multi ani puiutul mamei,te iubim enorm!!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Criss, hai ca ne apucam sa scoatem agitate, fii absolut sigura ca totul va fi ok!

Raluk, ma bucur ptr vestile tale de la control si tinem pumnii sa fie bine pana la final. Ma apuca dracii ca pe mine nu m-a pus niciodata la monitorizare, se deja am nervi!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput