Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

"Ieri la ora 11,30 a venit pe lume ANA-MARIA, la 38 saptamani, 54 cm, 3,800 kg, apgar 9 si 10. Prin cezariana, la sp tg-mures, dr Usurelu Sergiu. Mariaanna"

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Felicitari Mariaanna!!!

Bine ai venit pe lume, Ana-Maria!!!

Sa aduci numai bucurii parintilor tai, sa fii sanatoasa!

Fetelor, va rog sa ma iertati ca nu intru sa fac capitol, dar nu-mi prea merge dc-ul, imi deschide o pagina dupa vreo 5 minute de incercari, si imi da erori... nu cumva sa ma apuc sa fac capitol si sa nu reusesc, sa stric ceva... Nici nu am putut recupera ce ati mai scris, ca nu indraznesc sa merg cu o pagina inapoi, ca apoi imi mai ia o jumatate de ora sa va si raspund. Sper ca deseara sa mearga mai bine.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felitatri pt prospetele mamici Ninny si Mariana!Sa aveti parte de copii sanatosi si cuminti.
Liliana, uite cum e la noi cu dormitul. Noi avem 2 camere. In una dormea David pana acum. Adormea seara cu mine iar eu ma mutam in camera celalta. Cateodata mai venea noaptea dupa mine. Am spus ca eu o sa dorm cu bebele in camera in care dormea pana acum David si el o sa doarma dincolo. Tot asa sa-l adorm pe el si sa ma mut apoi langa bebe. Dar se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ asa ca acum dormim toti 3 intr-o camera si tati separat. Ma mir cum poate dormi bebele peste zi cu agitatul de David prin casa care nu are nicio treaba. Merge la el in camera trantind usa, zbiara, vorbeste tare. Ce mai, am un bebe cuminte fata de David care nu dormea 3 ore adunate pe zi din cauza durerilor de burtica.
Raluk, mabucur pt vestile bune de la control. Parca tu nasti la o clinica particulara din Baia Mare, nu-i asa?
Si nu in ultimul rand sa scot pt. Crissbebe.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vesti de la Delia!
BB Sofia s-a grabit putin, a venit ieri seara, prin cezariana.
Are 2950, mami si bebe sunt bine, taticul e super-fericit.
Mai multe vesti inca nu am, stiu ca ieri seara erau la restaurant, sarbatoreau probabil ultima masa linistita in doi si ce s-a gandit ea micuta, sa le strice planurile, s-a rupt apa, asa ca au plecat repede la spital.
Felicitari Delia! Bine ai venit pe lume pui scump!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nici n-am stat mult plecata,acum m-am intors.
Am fost la gimnastica,apoi am ,,bantuit" dupa cumparaturi pentru casa si iata-ma acasa la ora asta.

Manga,inteleg ca maine te duci sa te faci frumoasa,sa-ti faci suvite,foarte frumos.Si eu am maine programare la vopsit si epilat...

Crissbebe,iti tinem pumnii maine,sa fie totul bine.

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

FELICITARI!!!!
Bine ai venit ANA MARIA!!!

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

"Ieri la ora 11,30 a venit pe lume ANA-MARIA, la 38 saptamani, 54 cm, 3,800 kg, apgar 9 si 10. Prin cezariana, la sp tg-mures, dr Usurelu Sergiu. Mariaanna"

35+ Alex

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mariana si delia sa va traiasca printesele !!!!!! sa va aduca bucurii, sa pape mult laptic bun si sa creasca mari si sanatoase !!!!!

diamar esti o draguta cu mine....cum te gandeai tu la mine
alex amenajari de nota 10 si gladiole fluturand in vant
ralu nu vrea sa nasca pana nu termina si ultima conopida de murat dar dr a asigurat-o ca totul e bine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

crisbebe nastere usoara si tarife digerabile daca zici ca ti le-au prezentat deja la telefon

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor nimic din ce mi-am propus de dimineata sa fac nu am reusit... din cauza iubitului meu sot...care m-a scos de 2 ori pana acum la restaurant sa mancam...ca sa nu mai gatesc eu......si am fost de am luat carucior lui bebe......asa ca abia acum ma apuc de curatenie si de amenajat patutul lui bebe....asa ca va las si vb mai tarziu...

P.S multumesc ptr agitate...si ca sunteti alaturi de mine...ma faceti sa-mi fie mai usor din punct de vedere psihic...va

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 1 ZI PANA A-MI VEDEA VISUL IMPLINIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB ANA MARIA

FELICITARI MAMI MARIAANA

BINE AI VENIT PE LUME BB SOFIA

FELICITARI MAMI DELIA

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput