Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bag la facut capitol, sa fiti cuminti!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce sot dragut!!!
Vreau si eu la restaurant!!!
Da nu,eu am haos in casa...trebuie sa fac ordine....

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Fetelor nimic din ce mi-am propus de dimineata sa fac nu am reusit... din cauza iubitului meu sot...care m-a scos de 2 ori pana acum la restaurant sa mancam...ca sa nu mai gatesc eu......si am fost de am luat carucior lui bebe......asa ca abia acum ma apuc de curatenie si de amenajat patutul lui bebe....asa ca va las si vb mai tarziu...

P.S multumesc ptr agitate...si ca sunteti alaturi de mine...ma faceti sa-mi fie mai usor din punct de vedere psihic...va

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 1 ZI PANA A-MI VEDEA VISUL IMPLINIT

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci Raluk...
Si spor la facut bagajul

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hello fetele!

Hai Delia!!!

La multi ani, Camy!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta in crestere!

Kinga te asteptam cu vesti bune de la control!

Madalina te imbratisez pentru cat trebuie sa fii de puternica! Ce om... Si ideal ar fi sa nu te mai consumi atata, sa-l ignori complet.

Adi inca un mesaj copiat si salvat cu scurgerile din ochi! Multumim mult de tot!!! ... si inca unul, cel cu statul la san!!!

Doro ma bucur ca totul merge minunat acolo la voi!

Dana ai dreptate, doctorul meu e un dragut, si imi explica din timp ce urmeaza sa faca si ma rabda cu toate ciudateniile mele . Si sa stii ca si mie mi-e pofta de vin

Maria asteptam poze cu suvitele! . multumesc de urari de control . Cu ficateii e problema ca au prea mult vitamina A (si eu sunt de parere ca nici un aliment nu ar trebui interzis, numai sa nu facem abuz). A, si linkul cu wrapurile e www.wrap.ro/" target="_blank">asta

suede felicitari ca ati reusit cu mutatul!

Ionika tinem pumnii sa dormi bine! Si cand se intampla minunea? poimaine? Doamne ajuta! In curand o sa-ti tii printesa in brate!

Diamar ce fain ca l-ai alaptat asa mult pe puiul mare!

Ninny felicitari pentru printesa Karina! Sa fiti sanatoase si printesa sa va aduca numai bucurii!

Alex ce dor mi-a fost de cockeritza ta . Am ramas cu zambetul pe buze dupa ce am vazut pozele! Foarte frumoase ultimele aranjamente

35+ Alex

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la cap.nou : 205

Alex25

Mergi la inceput