Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl luci am o rugaminte...mai stii cumva link-ul de la diaspora pe DC? sau unde sa caut categoria asta? ca habar nu am sa mai ajuns acolo. ![]() MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 9 ZILE ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139919
Link-ul cu poze l-am sters ca mi se par putin cam intime, sanii mei prea la loc de cinste...nu arat prea bine ...etc....(l-am pus doar pt fete sa vada pozele de la nastere)
Cine vrea sa le mai vada le dau pe privat cu mare placere

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Ellenuta spune:
stiti ce mi-a spus mie dr despre bebii care par mai mari la eco decat varsta dupa UM .. ca asta indica o dezvoltare buna si normla, ca bb are tot ce-i trebuie in burtica, mami are destule rezerve de vitamine sa-i dea si lui bebe, indica faptul ca nu sufera de nimic, ca bb e bine sanatos, ca nu sufera de hipoxie sau cine stie ce alte boli ....
manga mai dai o data linkul cu pozele lui adinus?? sar-mana .
uite ce-ti dau eu la schimb ..
DISAPORA DC
Romanii din Marea Britanie
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Doro76 spune:
Maria, dupa 38 de spatamani, bb poate sa apara oricand
...Asa ca ai grija..
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139919 Link-ul cu poze l-am sters ca mi se par putin cam intime, sanii mei prea la loc de cinste...nu arat prea bine ...etc....(l-am pus doar pt fete sa vada pozele de la nastere) Cine vrea sa le mai vada le dau pe privat cu mare placere ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
baga un PM cand poti. si multumesc pt link :) inca tot ma deruteaza DC-ul asta.

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE

ionika spune:
Buna dimineata!
Vad ca azi e mai aglomerat pe aici...super!
Mada, nu te mai necaji desi e foarte greu in situatia ta...Are grija DD sa dea fiecaruia ce merita, mai devreme sau mai tarziu.
Am vazut poze superbe, cu bb frumosi si mamici topite de iubire
Am sunat-o pe dr si MAINE MA INTERNEZ. Probabil operatia va fi miercuri sau joi. Sincer, eu speram sa lase sa se declanseze, dar poate e o masura de precautie avand in vedere ca mai am o operatie.
Fetele, am emotii...
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta stiti ce mi-a spus mie dr despre bebii care par mai mari la eco decat varsta dupa UM .. ca asta indica o dezvoltare buna si normla, ca bb are tot ce-i trebuie in burtica, mami are destule rezerve de vitamine sa-i dea si lui bebe, indica faptul ca nu sufera de nimic, ca bb e bine sanatos, ca nu sufera de hipoxie sau cine stie ce alte boli .... manga mai dai o data linkul cu pozele lui adinus?? sar-mana . uite ce-ti dau eu la schimb .. DISAPORA DC Romanii din Marea Britanie Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ |
ia de aici
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE

Dana15 spune:
| citat din mesajul lui ionika Am sunat-o pe dr si MAINE MA INTERNEZ. Probabil operatia va fi miercuri sau joi. Sincer, eu speram sa lase sa se declanseze, dar poate e o masura de precautie avand in vedere ca mai am o operatie. Fetele, am emotii... Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+ |
Yuiii Ioana!!
..o sa-ti vezi in curand fetita scumpa! ma miram eu, ca acum cateva zile am vazut un AMR cam grabit pe mess..am tot incercat sa-mi aduc aminte daca ne-ai spus ceva despre o eventuala cezariana/inducere..n-am reusit deloc!
Pai o sa tinem pumnii,o sa ne rugam sa fie totul bine si scoatem fetitele la inaintare

Dana 37s mamica mandra de

AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ionika Fetele, am emotii... |
fii barbata !!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:

HAI DELIA

Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
| citat din mesajul lui ionika Buna dimineata! Vad ca azi e mai aglomerat pe aici...super! Mada, nu te mai necaji desi e foarte greu in situatia ta...Are grija DD sa dea fiecaruia ce merita, mai devreme sau mai tarziu. Am vazut poze superbe, cu bb frumosi si mamici topite de iubire ![]() Am sunat-o pe dr si MAINE MA INTERNEZ. Probabil operatia va fi miercuri sau joi. Sincer, eu speram sa lase sa se declanseze, dar poate e o masura de precautie avand in vedere ca mai am o operatie. Fetele, am emotii... Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+ |
Multa, multa bafta! Tinem pumnii si sa ne anunti cand va fi marele eveniment sa facem galerie, desi daca e joi , eu nu mai apuc!

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata