Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
URRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Am reusit sa ne mutam in week-end in casa noua,casa noastra![]()

Ce sa va zic,mai am multa treaba,adica sunt toate lucrurile in mijlocul living-ului,dar macar sunt aici.
N-a fost usor deloc,desi eu mai mult m-am agitat ,ca de carat nici vorba.
Dar chiar si asa,dupa doua zile am picioarele umflate ca doua baloane.
O astept pe mama sa vina sa ma jute,ca singura n-am sanse
.
Bine ca strictul necesar l-am scos...pana nasc le pun eu la loc....

35+
Mihnea Costin
Doro76 spune:
Vin si eu cu o intrebare: de cate ori curatati bebelusul in nas? Adik eu o curat pe Sara o data pe zi, cu o pompita, dar fornaie si are mucisori...Oare trebuie mai des? Senilitatea ma impiedica sa imi amintesc cum procedam la primul copil, spre rusinea mea 

pup
PS> Manga, tu ai ramas pe baricade vad...ai termen 1 octombrie, nu?
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
madalina84 spune:
Am trimis mesajul fara sa-l termin ca facea figuri DC
Da fetelor aveti dreptate in totalitate,dar am zis sa-l las sa-l vada ca sa nu zica lumea ca sunt rea...dar gata frate
Ca sa vedeti ca nesimtirea si tupeul nu au limita,a venit si ieri,a stat cu baiatul in camera eu eram in sufragerie si mi-a trimis mesaj ca sa-i fac ceva de mancare

poftim????? i-a pus mama sa manance si cand a intrebat daca salteaua de patut a fost cu patut cu tot,am izbucnit
I-am spus sa nu aiba impresia ca vine acum pe capul meu,ca nu l-a interesat de mine 9 luni,ca nu a crezut ca e copilul lui pana nu l-a vazut,ca surioara mea a cheltuit 35 de milioane inainte sa-l scot din spital(cu 2 bratarici si un lantic),ca copilul nu se face doar cu gura,ca masa lui nu are ce cauta la mine si toate astea i le-am zis de fata cu familia mea.A plecat.Iar azi cand va suna va primi drept raspuns:STOP JOC....nu il vreau pe capul meu,sa se duca sa-si creasca copilul celalalt,sa se duca la c...lui,sa se duca sa rada de cine vrea ca nu s-a intalnit hotu cu prostu,l-a vazut si gata,nu am nevoie de nimik de la el,nu are dreptul la nimik iar eu nu mai sunt proasta care a lasat-o el.
Binenteles ca ai mei au zis ca eu decid si am decis,probabil ca majoritatea or sa zica ca sunt rea sau ca nu pot sa-i fac asa ceva,dar ete ce pot si uite cum se intoarce roata si vine vremea sa plateasca pentru tot ce mi-a facut.Nimeni nu-l cunoaste mai bine ca mine,sunt sigura ca rade ca ai domne ce tare e el si ca face ce vrea din noi,ca vine sa vada baiatu si cate si mai cate dar ii arat eu lui ca nu e asa.Sa imi aduca bani nu stie dar sa ceara de mancare da
crdeti-ma ca sunt socata de tupeul lui,nu pot sa cred ca exista atata tupeu,nesimtire si tot ce e mai josnic posibil.Abia astept sa sune el mandru:madaaa vezi ca vin la tine....in visele tale mai vi tu la mine,sunt in stare sa fac orice si la mine sa nu mai vina,sa se duca sa ma dea in judecata,sa spuna la lume ca nu-l las la copil,sa urle sa injure nu ma intereseaza caci nici pe el nu l-a interesat de mine,nici lumea nu m-a intrebat daca am ce manaca,daca ma simt bine sau tot ce are nevoie o gravida.Daca am trecut liniuta la tata am facut-o cu un motiv,nu sa vina el sa se dea drept tata si baiatul sa aiba linie,caci daca merita statutul de tata,il treceam ca sa nu ma intrebe baiatu el de ce are linie
Nu cred ca isi poate inchipui cineva ce stare am,cat dispret si sila simt asupra lui,cat de neinsemnat mi se pare,cat de josnic e ca om,ca barbat...si cel mai greu imi e sa cred cat de mult am putut sa-l iubesc la un momentdat,cat m-am umilit si cate am indurat...dar D-zeu nu uita doar intarzie...si mi-a dat o minune langa care plang de cate ori il privesc,de cate ori ma uit la pozele lui,de cate ori imi aduc aminte cand isi ridica curutu in dreapta burtici...ma minunez ca D-zeu ma gasit demna sa-mi dea o fiinta care sa o iubesc si sa ma iubeasca fara conditii,interes...ca mi-a dat lectii ca sa apreciez adevarata dragoste pt care merita sa-ti dai viata,sa nu mananci,bei,dormi si sa uiti intradevar de tine.MAMA nu stiam ce semnifica cuvantul asta,o judecam pe mama la fiecare gest,o blamam,dar nu realizam ca fiecare mama vrea binele puiului ei indiferent de varsta,caracter sau situatie.Probabil ca e inca devreme sa vb despre sentimentele de mama,dar ele exista din prima clipa cand iti vezi copilul si cresc in intensitate cu fiecare zi care trece

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
Ellenuta spune:
neata
m-am trezit cu o durere de spate de nu-mi venea sa ma dau jos din pat. din pacate, fii-mea s-a trezit la 8 fara un sfert si nu mi-a dat pace .. 
madalina ce barbar, ce om de nimic ... incredibil. cum sa-ti spuna ca-ti ia copilul .. ma bucur ca nu l-ai declarat tatal copilului, poate e mai bine asa. te rog, nu te mai supara caci un asemenea om nu merita .. cat despre kk .. bebeii pe forumula ies mai greu afara. eu zic ca o zi-doua nu e bai .. dar daca vezi ca povestea continua, incearca sa schimbi chiar si lapticul si dupa aia sa mergi inainte cu termometrul si supozitorul ..
daci tamana vroiam sa intreb de voi .. poze cu umflatel nu ne arati?
uka ce mogaldeata frumoasa si eleganta!! seamana cu tati printesuca voastra .. mie asa imi pare!
luci incerc sa mai las din treburi dar nu prea am incotro. sper sa ajung la data fixata ptr ceza si sa nu facem nimic la urgenta .. despre statul pe burtica .. tine-l asa dar supravegheaza-l. ii face bine la burtica.
kinga te asteptam cu vesti de la dr! eu cred ca ne vom vedea prin spital .. ![]()
ralu eu am un detergent de la amway. am citit numai de bine despre el. la eva am folosit un detergent de la sano si a fost super ok.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doro76 Vin si eu cu o intrebare: de cate ori curatati bebelusul in nas? Adik eu o curat pe Sara o data pe zi, cu o pompita, dar fornaie si are mucisori...Oare trebuie mai des? Senilitatea ma impiedica sa imi amintesc cum procedam la primul copil, spre rusinea mea ![]() ![]() pup PS> Manga, tu ai ramas pe baricade vad...ai termen 1 octombrie, nu? Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005) |
teoretic e pe 30 septembrie, iar la ultimul scan piciu' era cu o zi mai mare...asa ca 29 sep. Poate sen aste pe 29.09.09 ca da bine in buletin.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE

MangaGirl spune:
luci am o rugaminte...mai stii cumva link-ul de la diaspora pe DC? sau unde sa caut categoria asta? ca habar nu am sa mai ajuns acolo. 
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 9 ZILE 
MangaGirl spune:
suede sa va fie de bine mutatul...si spor la treaba...dar incet, cu pauze dese ![]()
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 9 ZILE 
suede spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl Da,merci mult! O sa incep cu o pauza... Ma duc la gimnastica si apoi sa fac niste cumparaturi. Ne vedem mai tarziu! Va pup,o zi minunata va doresc!!! suede sa va fie de bine mutatul...si spor la treaba...dar incet, cu pauze dese MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 9 ZILE ![]() |
35+
Mihnea Costin
Doro76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
teoretic e pe 30 septembrie, iar la ultimul scan piciu' era cu o zi mai mare...asa ca 29 sep. Poate sen aste pe 29.09.09 ca da bine in buletin. MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 9 ZILE ![]() |
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
suede spune:
Da,merci mult!
O sa incep cu o pauza...
Ma duc la gimnastica si apoi sa fac niste cumparaturi.
Ne vedem mai tarziu!
Va pup,o zi minunata va doresc!!!
| citat din mesajul lui MangaGirl suede sa va fie de bine mutatul...si spor la treaba...dar incet, cu pauze dese MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 9 ZILE ![]() |
35+
Mihnea Costin