Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
Iulika, am vazut pozele cu Bruculica. Ce mult a crescut!!!! Si ce mult ii place lui in leganus 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
angelli spune:
Chiar, SUZETA de la ce varsta se poate introduce ca si eu am stat cu Andreas lipit de tzitzi cand de fapt el voia altceva, dar ma folosea pe mine pe post de suzi, tragea de 3 ori si adormea.Sa vezi program haotic, nu mai stim de mine.I-am introdus-o destul de tarziu, am stat cu capul lipit de bara patutului si cu degetul o tineam si 20 de min pana s-a obisnuit.Dar se poate si mai repede, de la ce varsta?
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
liliac1 spune:
adi ce frumos le sintetizezi tu si le organizezi
Eu sunt recunoscatoare. Cu toate ca am mai trecut odata prin astfel de episoade la mine-n cap parca este vid. Si...daca ar fi fost sfaturile tale acum 6 ani mi-ar fi fost de un super-ajutor si n-as fi gresit atat de mult ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
adimercedes spune:
Eu ieri am fost la un baby shower, la o prietena draga, cu DPN la 1 luna dupa mine. Ei asteapta o fetita si merg la acelasi dr
! A fost fain, relaxant, am fost doar fete. Lisa a stat acasa cu sotu' si tata si si-au facut de cap. Atat doar ca azi s-a "razbunat" si mi-a iesit pe nas "distractia" de ieri, ca s-a trezit din somn si a refuzat sa mai adorama, desi era varza. Si mi-a luat mai bine de 2h sa se culce la loc, ca era asa de obosita ca nu mai stia ce face si pe ce lume e 

. Si, in loc sa se trezeasca la 3:30pm, ea atunci a adormit!!!! Acum e 5 si astept sa se trezeasca!!
Gata, e sus, am fugit 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
MangaGirl spune:
Buna dimineatza,
Vad ca aveti un spor de dimineataza...sa inteleg ca va dorm bbeii?
Eu nu mai inteleg nimik din starile mele. Azi noapte am dormti f bine...tinand cont ca totusi am ditamai dovleacul si ca am fost de 2 ori la pipi. Aseara am iesit un pik sa mancam ceva...ne-am plimbat, am ajuns pana hat departe sa ne dam seama ca restaurantul chinezesc pe care-l voiam de fapt era un halal kebab sau cum s-o mai fi chemand pe turceste/arabeste. asa ca in drum am dat de un mare magazin turcesc de unde ne placea sa ne cumparam seminte si alte produse gen telemea turceasca, halva si ate alea. si in drum spre casa ne-am oprit la colt la un noodle bar. si am mancat mai frate un fel de mancare vietnamez cu bucatele de pui, legume si noodles de orez...super tare. si am mai mancat si cu bete, pentru prima oara in viata mea. Dupa care am bagat si o portie de ayran cumparat de la turci si am fost bine mersi. deci chiar nu inteleg de unde greturile astea.
Azi ma duc sa=mi fac suvite, sa0l primeasca mama pe cret asa cum se cuvinte...

La multi Ani, Cami! Sper ca totul e ok acolo. Te mai intreb o data...despre wrapul pe care l-ai comandat. Esti multumita de el. imi dai si mie link-ul te rog? Multumesc.
Aida ce catel atent ai tu acolo. Poti fi sigura ca Eric va fi safe indiferent de circumstante!
Doro felicitari pentru bblina cuminte.
LUcim-ai dat gata cu petalele alea. O intrebare totusi...unde sunt restul de poze, ca eu la tine in album am vazut doua cu Gogo cel frumos si falcos. Parca te si vad, planton langa el, cu ochii ficsi pe el sa nu scapi nici o miscare.
Mada Luci are dreptate. nu-i mai raspunde ca-i dai apa la moara si te enervezi degeaba. mai bine bucura-te ca he's out of your life si gata. iti dai seama ca-l roade ca l-ai facut de ras la tv si acum stie tot orasul ce fel de om e.
Dana 
.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE 
madalina84 spune:
Joi am plecat acasa,el nu a stiut,insista cu mesaje ca ce face baiatu,doarme,cand ii dai sa manance,cand ii e foame....Vineri i-am spus ca sunt acasa,mint,i-a spus sora-mea ca eu nu am vb cu el.Pe la 7 seara ma suna si ma intreaba cand vine si el la mine?!ma intrebi pe mine?!! cand vrei tu si a zis ca vine,i-am zis sa se grabeasca ca vreau sa ii fac baie la baiat...l-am pus sa-mi ia o sampanie daca tot vine,macar sa plateasca si el ceva.A venit s-a pus langa baiat si ii baga suzeta in gura.Sa va mai spun ca ma umplut de nervi???????? De ce ii fac asa,de ce ii dau lapte daca nu vrea,de ce il curat in nas 
idioteni pe care numai un om prost le putea spune.Spunea cu ironie,ca se bucura ca seamana cu mine,caci in momentul de fata baiatu e picatura din el,dar se va schimba sau cel putin va lua caracterul meu.Am iesit din camera si i-am spus ca sa-mi multumeasca ca l-am lasat sa-l vada caci nu merita,apoi intreba ca la tata ce-am trecut si i-am zis ca liniuta,vrea sa vada?!! i-am aratat certificatul.Incepuse ca daca face test se poate trece si el,ca vine sa ia baiatu cand o creste mai mare sa iasa cu el afara
cine iti da ma tie baiatu???????am impresia ca ai luat-o pe aratura.L-am intrebat ca 9 luni de zile nu a stiut ca are copil?!ca m -a sunat vreodata sa ma intrebe daca am bani de pastile,control,pofte?a zis ca de ce nu l-am sunat domne....pai ce ma te-am sunat eu acum sa te chem ...bineneteles ca a zis ca sunt nebuna sa iau niste xanax
A plecat intr-un final....ma duc sa fac laptic si revin
Am spalat si niste vase
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Chiar, SUZETA de la ce varsta se poate introduce ca si eu am stat cu Andreas lipit de tzitzi cand de fapt el voia altceva, dar ma folosea pe mine pe post de suzi, tragea de 3 ori si adormea.Sa vezi program haotic, nu mai stim de mine.I-am introdus-o destul de tarziu, am stat cu capul lipit de bara patutului si cu degetul o tineam si 20 de min pana s-a obisnuit.Dar se poate si mai repede, de la ce varsta? Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
Angelli, eu stiam ca de la vreo 4 sapt e superok!! Desi am vazut in spital cand am nascut bebelusi si de 1-2-3 zile cu suzeta!
Noi pe Lisa am invatat-o cam pe la 4-5 saptamani, ca eram disperata!

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
Vai maria!!! habar n-am ce ai mancat tu acolo, dar mi s-a facut o poftaaa
..
..apropo de pofte, toata sarcina n-am poftit deloc la alcool (nimic, nimic
)...mamaaa, da' ce-as bea acum un paharel de vin rosu!
(cred ca mi se trage de la faptul ca zilele acestea am umblat prin magazinele de vinuri cautand ceva mai special, pentru dl doctor..le-am zis la vanzatoare ca imediat ce termin cu alaptatul, vin cu damigeana la usa lor
)
sa te simti bine la suvitat!!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
daciana bun venit acasa :)
ralukprca avea control gine in dimineatza asta. tinem pumnii sa treaca rpd ca stiu ca nu-i place. 
Elle felicitari pt vestile de la control.
Happy Uka Carina este o frumoasa. 
Luci sa stii ca pe Gogo il pride lila-ul...![]()
ralu u am spalat hainele cretzului cu detergent bio persil ca al nostru. As da o incercare la nucile organice ale ralukai sa vedem ce treaba buna fac. si pentru faptul ca iesim la ieftin. mult mai ieftin.
dana sunt de acrod cu ce spui tu acolo de soatze. Am invatat pe pielea mea, dupa ani de zile de incercat armata. Suntem de 4 ani umate impreuna si vreun an si ceva m=-am tinut tare pe pozitii. ori ca mine, ori deloc. Si apoi mi-am dat seama ca nu rezolv nimik, ba dimpotriva ma cert si in loc sa fim fericiti, ne facem viata amara. El e capricorn...mama incapatanatilor. CU cat eu zic mai tare nu, cu atat el se impotriveste. Asa ca mai bine nu zik, adik zik, dar moderat...cand vine acasa il intreb ce-a facut, cu cine s-a vazut. eu sunt norocoasa ca el nu prea iese la beri cu baietii. Nu e el marele ducaretz. singura meteahna - cluburile. Si asta pentru ca el vrea sa fie DJ. Si la petrecerea de sambata s-a dus pentru ca organizatorul ii promisese ca va avea deck-uri si va putea mixa. si a fost f dezamagit cand a ajuns acolo sa vada ca nu erau deck-uri si ca de fapt mai bine nu se ducea. Dar am mai aflat si eu pikanterii despre colegi, despre dragosti neimpartasite si alte alea. ![]()
![]()
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE 
Dana15 spune:
Nu stiu ce sa mai zic Mada..decat ca te imbratizez si iti doresc sa fii in continuare puternica! si sa ajungi la un grad de "nesimtire" incat sa nu iti mai pese de el.. sa nu te mai enerveze fazele/cuvintele spuse de el..sa-l privesti (sec) si sa nu-ti inspire nimic;
nu stiu cum este cu legile..probabil ca ar exista o modalitate de a-l constrange sa nu va mai deranjeze, daca asta iti doresti;
dar Mada fara sa vreau sa te supar, te-ai gandit ce-i vei spune baietelului mai tarziu? adica vrei sa-l stie pe el de tata?
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi