Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
Offfff madalino ce mai ai tu de tras cu omu' asta...cred ca am mai spus si cand ai mai povestit ...care e parerea mea....sa nu mai stai la discutii si la povesti si la mesaje cu el ...ca nu faci decat sa te rascolesti, sa iti doresti, sa te intrebi ca poate daca ?, sa te amagesti, sa suferi, sa nu poti uita.
Noi tinem foarte mult la tine iar ceea ce spun este tocmai ca sa nu suferi mai mult decat ai facut-o deja.
"Parerea mea care este" ![]()
Si mi-a placut faza cu declaratul cu mata...sau ceva de genul 
Ca metoda de refulare este foarte buna !
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:
Nu mai stiu ce vroiam sa spun..aveam mai multe in cap dar nu m-am gandit ca veti fi pe aici de dimineata..si uite ca ma capteaza mesajele voastre noi;![]()
deci luci..se schimba multe hainute, nu?
las' ca mai luam si noi, numai sa apara mandra; si tare bun pontul cu verificatul puiului, daca ii este cald/frig..la gatut si la spate!! bagam la cutiuta!![]()
Uve ma bucur ca s-au rezolvat temerile; doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes [Promiteti-mi pe cuvantul vostru de indian ca nu va veti supune copilul la astfel de procedeee inutile pana la 1 AN, indiferent de ce idei are matusa, bunica, vecina etc! Samburel' 17.10.2009 |
Multumim mult Adi!

ce m-a distrat faza cu cuvantul de indian!!!

Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
adi multumim mult
eu promit ca nu fac nimic ....pe cuvantul de indian parca ai spus, nu ? 

Lu' gogo ii curge ceva dintr-un ochisor mai mult decat din celalalt dar nu de speriat, il spal si il curat mereu si e fericit.
I se mai usuca asa peste zi si daca stau cu el in brate il mai "purec", ii mai iau cojite de pe manute, il caut la unghioare....e asa de frumos .....sa ai astfel de ocupatii 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Doro76 spune:

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!!!
Luto- super impresionanta povestea ta...Nu stiu daca te-am felicitat pentru David...o frumusete de baiat...seamana cu fii/mea
cea mica
Mamicilor- am o cumintenie de fetita..Se trezeste o singura data pe noapte..adoarme singura si nu plange fara motiv. Nici n-am crezut ca exista asemenea bebelus. E drept ca mananca doar formula..din motive diverse eu nu mai am lapte.
Mada- daca mananca formula faca kk doar o data pe zi sau la doua zile, nu te panica..
O sa pun si eu povestea nasterii...dar nu stiu cand..cu doi copii mici e mai greu, chiar daca bebe e cuminte foc. Cea mare imi soarbe toata energia. E bine ca nu e geloasa pe sora-sa...dar in etapa aasta Eva beneficiaza de atentie, mai mult decat bebelusul. Zilele astea angajez pe cineva care sa ma ajute cu curatenia, calcatul si luatul fetei de la gradinita...ca eu ma prabusesc..la propriu.
Citesc din urma si mai revin
Pupici
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
Dana15 spune:
Asa...multumesc fetelor noastre dragi care m-au facut sa lacrimez, intai de teama si apoi de bucurie..luci si Iulika 

sa ma iertati.. dar trebuie sa va spun ca mi-au ramas in minte doar ultimele paragrafe din povestile minunilor voastre..acelea incarcate de emotia marii intalniri
;
am o singura rugaminte la DD acum..sa imi dea si mie puterea voastra atunci!!! 

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Raluk bafta multa la control!! o sa fie bine ai sa vezi! si doctorul tau este un dragut..eu asa am retinut!
Doro bine ai revenit!
Ionika tu ma intrebai daca mai pot urca pana la etajul 4...urca fata, urca..mai greu, cu pauza scurtuta pe la 2, dar reusim..sta grig in spate sa ma prinda, daca ma pravalesc![]()
Thank God I'm a woman!
adimercedes spune:
Carinablanca, IuluiaPapusa, Uka si alte fete stresate ca bb sta doar la san, poate bb are un puseu de crestere si are nevoie sa va stimuleze lactatia, ca sa aiba ce baga la masa! Daca voi ii dati formula sau ceai, nu faceti decat sa va dati singure cu stangul in dreptul, pt ca lactatia nu va fi stimulata si bb nu va avea suficient laptic, logic.
Daca aveti rani, folositi niste lanolina pt sani si luati-va niste protectii pt sfarcuri de la Avent, sunt un dar ceresc si va vor ajuta ranile sa se vindece in timp ce bb sta bine, merci, la san si suge in veselie.
In plus, nu oti mofturosii si bb care "ar sta la san" suntm de fapt, flamanzi! Unii au chef de "povesti", sa stea in brate, sa fie plimbati, sa auda vocea mamei, zgomot de jucarii, musica, ce mai, de acum sunt si ei persoane in toata regula si au si ei momente de plictis. Nu e musai sa ii mufati de cum deschid ochii sau scancesc!
In plus, multi poate anunta ca fac kki, pp, ca ii doare burta, ca ce e cald sau frig. Bineinteles ca se linsitesc la san, pt ca acolo e mama, e cuibusorul lor si ii calmeaza, insa asta poate fi si motivul pt care dupa 10-15 minute lasa tzatza si se pun pe urlat! Pt ca voi ati vrut sa rezolvati o problema pe care ei nu o aveau, de fapt, si problema lor initiala a ramas nerezolvata!!!! Eu o puneam pe Lisa la san doar dupa ce o verificam de scutec, de cald/frig, o tineam de povesti etc si daca vedeam ca ea cauta tzatza, totusi, o puneam si ii dadeam sa pape. Plus ca filele de jurnal de bord mi-au fost de un real folos, de aceea le-am trimis pe mail, gandindu-ma ca vor fi utile pt toate fetele si nu va fi nevoie sa tineti minte totul. Crocodana le-a gasit si ea folositoare ![]()
In plus, daca bb uda minim 6-7 scutece PE ZI, inseamna ca mananca suficient, indiferent de cate grame pune pe zi sau pe saptamana!!!
Repet, stomacul lui bb e nici cat o nuca la varsta asta!!! Deci e normal ca uneori sa manance putin si des. Si daca vreti musai sa alaptati, trebuie sa aveti incredere in bb si in organismul vostru. Nici un bb nu va muri de foame voluntar, va face tot ce e posibil sa obtina mancarea necesara. De voi depinde sa nu ii stricati socotelile lui. Sau pe ale voastre!
EDIT: SI unii bbi va "biberoneaza" doar. 4 din 5 au nevoie fiziologica sa molfaie, sa suga, ii calmeaza, ii linisteste, ii ajuta sa se deconecteze si atunci tzatza voastra e perfecta! Rezolvarea e suzeta! Bineinteles ca nici un bb nu e FRAIER sa accepte suzeta din prima, cand poate avea o tzitzi moale, calda si datatoare de bunatati la indemana. In plus, multi inca nu stiu sa tina suzeta fara sa o scape si dau senzatia ca o arunca dupa 5-10 minute, cad ei, de fapt, o scapa doar. La noi suzeta a fost rezolvarea multor probleme, dar mama, saraca, i-o tinea efectiv cu mana in gura, sa nu o scape, pana Lisa s-a invatat cu ea si apoi nu am mai avut probleme. Poate copilul vostru e unul din cei 5 ;)
Dar daca o scuipa, nu va dati batute, nu inseamna musai ca nu o vrea, ci ca nu stie cum sa o tina. Trebuie ajutati!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana adi multumim mult eu promit ca nu fac nimic ....pe cuvantul de indian parca ai spus, nu ? ![]() ![]() ![]() Lu' gogo ii curge ceva dintr-un ochisor mai mult decat din celalalt dar nu de speriat, il spal si il curat mereu si e fericit. I se mai usuca asa peste zi si daca stau cu el in brate il mai "purec", ii mai iau cojite de pe manute, il caut la unghioare....e asa de frumos .....sa ai astfel de ocupatii ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Lutoniana, ce fain povestesti tu despre gogo si cata dragoste si mandrie transpare din mesajele tale!!!
Ma bucur ca esti relaxata si in control
. Enjoy your day out! Abia astept impresii, dar sunt sigura ca o sa mearga bine totul. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Urez si eu bun venit puiutului Eva de mami Emy10. Sa cresti sanatoasa, isteata, frumoasa si voioasa si sa aduci parintilor multe bucurii 1000 de ani de acum incolo!!!
Emy, refacere rapida!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009