Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fata Mosului, 4 zile, hai?!? Wow!!! Abia astept sa iti vad superba Rose . Si eu am emotii mixte, mai ales ca am prietene cu copii de doar cateva saptamani. O sa fie bine, o sa vezi .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Adi,
Multumesc frumos pentru raspunsuri, o sa incerc si eu metoda voastra de ragait, din ce spui tu la Lisa, era doar un Ghiort, la Dinutu sunt 2-3... poate chiar mai multi.
Dinutu, e asa de mic si necajit, ca nu mai apuca si tztza 2 , dar o scoatem noi la capat, si cu pompa si cu pompita umana.....

Am rezolvat si cu Pediatru, Thanks God!

Vad ca Oana a dat drumul la party, oare ce o face Nela, prajituri sau naste?

Pup fete dragi

lui Dinu Andrei (14.09)

Anomis, Mary_07, Crocodana, , ma bucur ca v-au fost de folos sugestiile mele. Ma bucur enorm cand reusesc sa ajut pe cineva cu idei din experienta mea, ca stiu ce greu e sa orbecai singura dupa raspunsuri si sa iei la testat sirul de variante sa vezi care e cea castigatoare...

Oricand, cu placere .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Neata fetele,

Eu in ultimul timp am un baietel mofturici si agitat, da din manute si din piciorute ca nu stiu cum nu oboseste...

Ma gandesc ca e din cauza mea. Eu mai fac febra 37 cu 2,5,6...si poate ii dau si lui ceva prin lapte. Azi tre sa vb cu dr de familie...sa iau ceva (sper sa mai pot alapta daca iau antibiotic).

O intrebare care cred ca a mai fost pe parcursul discutiilor...Cu ce spalati voi hainutele de la BB? vreun detergent special?
Ma exaspereaza sotul meu, sa nu se irite, sa fie cald in casa (prea cald zic eu)...

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bun venit acasa Panda!
O salut si pe Diana! ma bucur ca puiul cel mic este cuminte si va puteti rezolva problemele..mult spor cu mutatul!

Am vazut ieri ca Maria s-a simtit rau..si m-am gandit "asta este!" (vorba Aidei..) si apoi mai pe seara intreba fata noastra de cronometrul pentru contractii..totul bine, draga noastra?

vorbeati voi fetele despre barbatii petrecareti, care simt ca li se cam inchide poarta distractiilor (cel putin pentru moment)..ma bag si eu in gasca voastra cu tot cu trubadurul meu cu aer de vesnic indragostit...facem o petrecere in pijama in timp ce ei sunt la o bere! chemam si un stripper?!
Eu am invatat o chestie in anii astia de cand suntem impreuna (6 al numar)..cu cat ma supar mai tare si ii interzic sa faca ceva, cu siguranta va face acel lucru!!! nu cred f tare in zodii, dar cateodata anumite caracteristici se potrivesc..al meu este berbec, orgoliul si incapatanarea il caracterizeaza pe deplin;
vrea sa mearga cu baietii si eu nu am chef?! duca-se!!
Adevarul este ca nu o face f des si de fiecare data anunta si ma intreaba daca aveam alte planuri
Tin minte ultima data cand a fost...l-am sunat pe la 6 seara sa-i spun ca atunci cand vine acasa sa cumpere o lubenita; se facuse 10 seara si nimic...pe la 10:30, deschide usor usa da la intrare, merge la baie sa inghita niste apa de gura si intra tiptil in camera..eu cica dormeam; am sarit din pat "unde-i lubenita mea?!"..eram ce-i drept putin nervoasa! (cum puteam eu sa mai mananc pepene la ora aceea?!!) si el "uite aici, pupi..am luat! am mers si l-am trezit pe nenea din piata..i-am zis ca dorm la usa daca nu-mi da lubenita"..m-a pufnit rasul! si a trecut toata supararea!
el s-a pus in pat, a adormit aproape instant, iar a doua zi am povestit

Dana 37s mamica mandra de
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Neata fetele,

Eu in ultimul timp am un baietel mofturici si agitat, da din manute si din piciorute ca nu stiu cum nu oboseste...

Ma gandesc ca e din cauza mea. Eu mai fac febra 37 cu 2,5,6...si poate ii dau si lui ceva prin lapte. Azi tre sa vb cu dr de familie...sa iau ceva (sper sa mai pot alapta daca iau antibiotic).

O intrebare care cred ca a mai fost pe parcursul discutiilor...Cu ce spalati voi hainutele de la BB? vreun detergent special?
Ma exaspereaza sotul meu, sa nu se irite, sa fie cald in casa (prea cald zic eu)...

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Ralu, bun venit in lumea copiilor cu personalitate. E normal sa se agite, asa consuma ei energie, asa isi intaresc muschii si se pregatesc pt ridicat in 4 labe, in fund, pt mers etc. De acum gata, ii trebuie activitate! Daca nu aveti, poate ii cumperi un carusel din acela cu muzica si animalute atarnate deasupra lui la patut, ca tare bun e de tinut copilul ocupat cat faci tu un dus sau o "zupa" :P

Despre detergent, parca fetele ziceau de Dermalin - se gaseste in farmacii (?!).

Despre febra: febra TA nu prea are legatura cu agitatia copilului, ci AGITATIA ta!!! Ca te simte stresata si agitata si se agita si el, saracutu'. Poti alapta cat timp iei antibiotice, depinde de care iti prescrie, dar sa faca bine sa iti prescrie din cele cu care poti alapta. Nu e nici o problema ca alaptezi, ff putin trece in lapte si la bb si nu e o problema pt el.

Viroze la mama dupa nastere am vazut ca sunt ff comune!!! Si eu am avut si nu imi pot explica de unde am luat-, ca nu prea am avut musafiri, nici unul nu a fost racit, plus ca nu mi-a fost frig, nu prea iesisem, etc. Insa am fost VARZA! Eram o epava, aveam ceva febra, ma dureau gatul, toate, imi curgeau ochii, nasul, tuseam, eram efectiv termianta. Ei bine, Lisa nu a luat nimic si am alaptat-o in continuare!!! Nu am folosit masti de fata, nu m-am izolat, am luat doar Panadol si apa, si a trecut dupa 1 sapt! Copilul, bineinteles, a fost bine, merci, nu a avut absolut nimic. Cred ca organismul meu a produs anticorpi si ea a fost superbine! Deci, nu iti fa griji, va fi bine!!! Iti doresc sanatate multa.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata, fetele!!!!
Nu am mai intrat pe la voi de o saptamana si, de cand nu mergea DC-ul.... Cate mamici!!!
Luto, felicitari pentru gogosar!!!
Happy uka, ma bucur pentru fetita frumoasa si sanatoasa!
Danutza, Daciana, Nela, Vik, Adinus, Madalina si celorlalte fete care sunt mamici fericite acum, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei! Imi cer scuze ca nu nominalizez, dar mi-e imposibil sa citesc tot ce ati scris...

Eu am avut acum vreo saptamana o problema, in sensul ca dr de la spital mi-a spus la o eco cum ca nu mai am lichid amniotic si ca bebita nu e bine dezvoltata din cauza asta, ceva de suferinta fetala si sa fiu foarte atenta daca mai misca...Normal ca m-au luat crizele de plans, nu am vrut sa vorbesc cu nimeni si m-am programat urgent la Medicover, acolo control, eco si ascultat inimioara fetitei...totul era in regula si m-am linistit, asa ca acum asteptam...pacat ca mai gasim si dr de genul asta in spitale. Dr de la Medicover a fost extraordinar de atent si m-a ajutat, oricat nu mi-a placut de el la un moment dat

Asa ca in weekendul trecut am plecat din Bucuresti in "coaching" la o prietena care ramasese singura cu bebele ei de 2 luni jumate; am schimbat scutece, l-am imbracat, am vazut cum e cu baita, cu plimbatul si cu alte cele care provoaca plansul bebeilor...Asa ca acum ma simt pregatita pentru ce va sa vina, sper sa avem o fetita sanatoasa, mancacioasa si cuminte!

Mada, referitor la kk, eu am inteles ca de la formula fac mult mai rar, spre deosebire de cei care sug la san; acum depinde de ritmul fiecaruia. Ar trebui sa intrebi pediatrul, poate alta formula de lapte l-ar ajuta... asta daca e intr-adevar o problema.

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUTO ti-am citit povestea,ti-am lasat mesaj si desi ma repet iar iti spun ca esti SUPERGIRL
Fiindca am citit povestea Luciei,ca v-am impartasit de atatea ori si parti din viata mea,frumoase sau nu,fiindca am vazut ca exista si barbati minunati va povestesc si de cel care e tata la gagalicea mea.
Stiti ca a fost reportajul de la ACASA si a fost acolo o fraza in care se spunea ca Alin mi-a luat sute de euro din bani de proeteze si nu mi-a inapoita,adevarat...eii,sambata dimineata am primit telefon de la domnul in care imi reprosa ca de ce am spus ca mi-a luat sute de euro si i-am reamintit ca nu am mintit cu nimik,ce-a uitat?!?Apoi m-a intrebat daca copilul e al lui si i-am spus ca da,caci daca nu ar fi fost nu as fi zis ca e,caci eu mi-am dorit copilul si daca era facut cu unu dupa strada,la care el a zis:"e,atunci las sa vezi ce ti-l iau!"...aloo pe ce lume traieste baiatu asta?!i-am inchis telefonul caci ma trezise din somn si seara trebuia sa merg la nunta.Revine binenteles,cu intrebarea ca cati bani are sa-mi dea si i-am zis ca 550 de euro(500 din ian si 50 dinainte de a pleca la sora-mea),ma intreaba ca de ce nu am spus ca si el ma carat in brate si i-am zis ca reportajul era despre mine nu despre el...era foarte ofensat ca,cu ce drept am spus eu despre el in reportaj si i-am zis ca cu dreptul ca l-am tinut 6 ani la mine in casa,l-am spalat,calcat,i-am facut mancare etc
Mi-a zis ca iar vreau sa fac bani pe imaginea lui.. este cumva vreo vedeta si eu nu am stiut timp de 9 ani????? nu a uitat sa sublinieze ca m-am dus la tv ca sa ma milogesc...si i-am zis ca da,ma milogesc pentru copilul meu,care e problema lui?! vrea cumva si el niste bani?!?!?
Nu e nevoie sa va spun cat am fost de nervoasa,ca tremuram toata,nu am mai tinut cont ca ai mei parinti habar nu aveau ca el imi luase bani de proteze,am izbucnit si am spus tot...el insista cu telefoane si jigniri,eram plecata si l-am pus pe tata sa-l sune si sa-i spuna sa nu ma mai deranjeze,ceea ce a si facut,delicat asa cum e tata
EEE dragele mele,probabil ca a fost si un motiv pentru care puiul meu s-a grabit,spre bucuria mea,ati vazut ca s-a facut reportaj in ziarul local si sa vedeti ce-am primit eu telefon de la Alin in care imi spunea sa-ti traiasca,sa fie sanatos si eu la fel...sa-mi traiasca??!! idiotule e si al tau,dar ce conteaza,oricum nu ai menirea sa fi numit TATA
M-a intrebat cu cine seamana si i-am zis sa se uite in ziar.Marti seara imi trimite mesaj ca vine a doua zi sa trecem copilul
te duci la mata si te treci pe tine i-a fost replica data,copilul meu nu are nevoie sa fie trecut pe numele tau...mesaje peste mesaje pana i-am zis sa ma lase sa dorm
A doua zi mi-am pus protezele si am plecat sa-mi inregistrez puiutu,melcul mergea mai repede ca mine,atele de la operatie ma tineau de imi mutam piciorul in reluare,dar am ajuns si mi-am inregistrat gagalicea,pe numele meu cu liniuta la tata
Alin mi-a trimis mesaj sau ma sunat,nu mai stiu,ca daca poate sa vina la mine si i-am spus ca NUUUU.A intrebat daca poate veni sa vada baiatul iar raspunsul a fost acelasi cu complectarea ca baiatu e nascut de 3 zile si daca vroia neaparat sa-l vada venea din prima zi,mi-a zis ca el a aflat abia marti,minti omule ca m-ai sunat luni sa-mi urezi sa-mi traisca,grija mare ca nu coincid minciunile
Eram afara cu surioara mea la o tigare,ma incercau sentimente de ura asupra lui si de vinovatie in fata lui D-zeu,asa ca am pus-o pe ANDRE sa-l sune si sa-i spuna sa urce la etajul 7 si sa ceara sa vada copilul 308...dar intr-un final sa dus cu sora-mea,l-a atins putin si o intreba pe Andre cu cine seamana....imi luase un buchet de flori dar i-a zis andre ca nu vreau sa-l vad sa nu vina la mine...apoi au urmat mesaje cu ce face bebe,i-ai dat sa manace,vrei ceva...lucruri care ma enervau si imi erau indiferente

revin,ca mie sa nu pierd mesajul

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ralu0308 eu le spal cu detergent de-al nostru,la 60 de grade si ies minunate. Nu miros tare si sunt curate ca niste floricele.
De cand am venit de la maternitate stam cu geamurile deschise prin casa ...a si fost o vreme foarte frumoasa...si un aer curat mereu iar copilului nu i-am pus caciulita deloc...nici chiar cand iese din baie.
Dupa baita, inchidem geamul si usa de la dormitor si se face asa o racoare superba in care tot sa dormi ....
Are si Daviducu o saptamana si o zi si i-am pus caciulita doar cand am iesit de la spital ca batea vantul tare, atat.
Sper sa nu gresim si sa nu raceasca baiatul dar moasa ne-a aratat unde sa-l testam daca ii e cald sau frig, pe spate, sub gatut...bagam degetul si vedem daca e cald sau rece; nu trebuie sa ne luam dupa manute si picioare daca sunt cumva reci.
La mine, termometrul arata in dormitor unde doarme cam 20-21 de grade iar in bucataria corp comun cu camera de zi e mult mai cald...ca sta si el cu noi acolo, peste zi.
Nu stiu cum va fi toamna aici si cand vom da drumu' la caldura. Ne acomodam din mers.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Offf Mada scumpa..ce om!!! cum sa-ti spuna ca iti ia copilul?!!..de cand am citit asta nu am putut sa ma mai concentrez la altceva; esti o mamica curajoasa si puternica! te vei descurca mult mai bine fara el! cu siguranta! mi-au dat lacrimile cand ai spus cum te-ai dus sa-l inregistrezi pe puiut!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Pfuaiii, tocmai am scris un mesaj despre scurgerile la ochii bebelusului (conjunctivita?!?) si l-am pierdut . Mai incerc o data!

Scurgerile dintr-un ochi sau din amandoi la noul nascut sunt absolut normale. Trebuie sa va faceti griji doar daca ochiul se inroseste, e inflamat, scurgerile sunt verzui si au aspect mizer si bb e vadit deranjat de ele, se freaca la ochi etc. Altfel, e vorba despre un canal lacrimal mai ingust, care nu lasa ca sectretiile sa curga spre nasuc, cum e normal, ci ele "se revarsa" in ochi.

Ce puteti face voi? Curatare cat de des cu un valatuc de vata udata cu ser fiziologic, unul la fiecare ochi! Astfel eliminati posibilitatea de a agata vreo conjunctivita sau alta infectie. Altceva ce aveti nevoie e multa rabdare!!! Situatia se rezolva de la sine in cateva saptamani sau cateva luni, undeva in jur de 1 AN existand doar ff putine cazuri de acest gen.

Situatia de rezolva de la sine pt ca bb creste, ii creste capul, fata, toate, deci si canalele lacrimale se largesc si pot colecta si elimina secretiile lacrimale!!!

Daca pana dupa 1 an nu se rezolva, se poate face interventie chirurgicala de catre profesionist, pt deblocarea canalului lacrimal pe cale chirurgicala. Procedeul e destul de invaziv si necesita anestezie!

Promiteti-mi pe cuvantul vostru de indian ca nu va veti supune copilul la astfel de procedeee inutile pana la 1 AN, indiferent de ce idei are matusa, bunica, vecina etc!

Lisa a avut asa ceva la un ochi si a trecut de la sine cand a avut undeva spre 7 luni!!!! Pana atunci am avut ff mare grija sa o sterg cu ser cat de des, sa nu isi puna mana murdara la ochi si nu a facut niciodata conjunctivita! Deci, se poate, dar e nevoie de rabdare si perseverenta.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput