Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la 

Ioanna, foarte frumos bulgarasul!

Panda, bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi si cumintei! Am modificat in listutza.
Aida, mama rea ce esti si bati copilul, normal ca draga de ea avrut sa vada daca este ok bebe sau nu.....sunt absolut convinsa ca nu ti-ar face nimic, dar probabil asa a reactionat ea.
Ma gandesc cu groaza ce or face ale mele cand or sa o vada si auda pe printesa?!
Uka, frumoasa printesa ai si tu acolo!

Ionika, nici eu nu stiu ce sfat sa ityi dau cu trompele, cateodata ma gandesc ca ar fi o soltie buna, dar mi se pare prea radicala chiar daca incerc sa nu pun raul in fata....eu as incerca cu sterilet, sicer.
Elle, felicitari ptr vestile bune de la control, eu zic sa stai cumintica ca sa vina bb atunci cand trebuie!
Daciana, bine ai venit acasa, sa de DD sa fie totul perfect de acum incolo!
Si bineinteles ca acum vrem poze.![]()
Va
!
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita 

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata 
madalina84 spune:
FETELE 
Gagalicea mea e constipata,ieri l-am ajutat cu termometru sa faca,dar azi nu mai stiu ce sa-i fac,e foarte agitat si ma oftic ca desi nu are colici il doare burtica de la constipatie.Nu mai stiu ce sa cred,unele persoane imi spun ca nu e o problema ca poata sa iasa si odata la 2 zile altele imi spun ca trebuie sa iasa de 3-4 ori pe zi 

Azi se duce mama sa-l inscrie la dr de familie si cred ca vine si acasa la puiutu meu mic,dar pana atunci poate primesc raspunsuri de la voi.
Si eu am probleme cu constipatia dar la mine e mai usor,ca ma rezolv cu un supozitor cu glicerina,pe el nu as vrea sa-l invat cu supozitor de acum
Si pentru fetele cu cezariana,un sfat,sa nu va lipseasca supozitoarele cu glicerina in spital,e foarte greu sa iesi afara,eu am baut ceai,iaurt,supe si nimik nimik 2 zile dar apoi am reusit,ca sa nu va mai spun ca nu vroia sa-mi dea drumu pana nu faceam kk.
Va pup si astept raspunsuri
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
Dana15 spune:
DELIA

Ne gandim la tine..sa dea DD sa fie totul bine!!
Camy pus la multi ani!!!

Sa ai o zi minunata!!!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:

LA MULTI ANI CAMY_PUS

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita 

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata 
Dana15 spune:
Neata fete dragi!
multumim de cafea Alex
..iau si eu o gurita mica, poate ajuta la constipatie![]()
Mada eu am retinut ca puiutii hraniti cu formula sunt mai constipati..sa vedem ce zic si fetele si eventual, medicul de familie;
mi-a placut cum ne-ai scris tu sambata seara (sau duminica dimineata?!
) cate un mesaj dragut la fiecare
..si eu zic ca ai rezolvat f delicat problema cu vizitatorii care nu se gandesc sa-si spele mainile inainte de a-l vedea pe bb
Am vazut poze de copilasi frumosi foc!!
Carol al Ioannei , Carina printesa Ukai (am vazut toate pozele
si filmuletele..este o delicata!)
Micuta Sonia a lui Adinus 
..sa dea DD sa fie totul bine-bine si sa mearga cat mai repede acasa!
Gogosarul David este fantastic..cu falcutele lui! yuiiii!!! mami, mami ce minunea ai crescut tu acolo! imi place cum il tine tati in brate! imi place casuta voastra
si poza de la semnatura..cu petale de flori pe frunte

Dana 37s mamica mandra de 
AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
Neata si multumim lui Alex de cafeluta!

Hai Delia, fii curajoasa, nastere usoara si un bebic de nota 10!

Madalina eu cred ca mai bine astepti sa vina dr acasa sau suni si intrebi ce sa faci. Eu sunt de parere ca supozitorul este solutia, dar poate ca situatia nu impune folosirea lui neaparat. Ceai ii dai sa bea sau doar formula?
Raluk foarte fain ai descris tu cu epilatul, intr-adevar cam multe detalii
, dar de folos, sa stii
Eu am azi multe de rezolvat, desi ma doare mijlocul, am asa o stare de cuibuseala
Mi-am propus de cand m-am trezit sa fac multe si dupa-masa tre sa ajung si la control, sper sa-mi spuna azi cand ma programeaza. M-a cuprins putin frica de nastere, sper sa treaca repede.
Pup fetele si sper sa itru diseara sa va dau vestile de la dr
PS: tre sa-mi schimb semnatura, amr 2 sapt!!
_
37+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 imi place cum il tine tati in brate! imi place casuta voastra si poza de la semnatura..cu petale de flori pe frunte![]() ![]() |
Sunt de la florile primite de la tati....

Si sa stiti ca Gogo a primit o gramada de lucrusoare de la verisoarele lui....si am hotarat cu Adi ca prin casa poate sa stea si cu putin roz/liliachiu/cu bluzite usor brodate .....iar cand iesim afara il imbraca mami ca pe un "barbatel vero"

Oricum, nu m-am asteptat sa schimbe atatea hainute....pisu, caca, pisu, caca....arteziana....il schimb foarte des si spal masina dupa masina....asa ca au prins foarte bine hainutele primite ...chiar daca sunt mai trandafirii....asa cum apare si in acea poza
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
liliac1 spune:
Madalina despre constipatie la bebelusi si supozitoare...parerile sunt impartite. Noi am avut pb asta cu fata. Nu vreau sa-mi amintesc prin ce-am trecut si cum se chinuia mititica. In cele din urma, dupa ce-am testat varianta cu termometrul si la indicatia medicului am incercat cu picaturi de portocala (dar nu mai tin minte cat avea fata, cu exactitate), m-am gandit eu sa ma duc la nasa mea care lucra la maternitate. Tocmai atunci venise de urgenta un bebelus cu rectul rupt si iesit in afara din cauza aceasta. Am hotarat atunci ca decat sa am probleme de genul asta, mai bine tratez mai tarziu problema "dependentei" de supozitor. S-au reglat scaunele din momentul in care am inceput diversificarea si chiar n-am avut niciun fel de alte probleme. Acum...ce sa zic...parerile sunt atat de impartite...dar tu faci cum crezi si cum simti.
Eu de alaltaieri sunt
. Dupa ce-am bagat cocteil mortal...am bagat si toata seara pere...si nimic-nimicuta ![]()
Cred ca plec si eu sa-mi iau supozitoare ca parca nu mai are loc bebe in burta ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
mkunigunda asteptam cu nerabdare vestile de la control si daca simti nevoia de cuibareala, fa-o ..in varful patului ca nu mai pupi dupa aceea.
Eu una cred ca in viata mea nu m-am intins in pat si ridicat de atatea ori ......de cate ori o fac intr-o noapte 

ca ma tin tare pe pozitii si nu-l iau din patutul lui.....
Acum am mai descoperit si ca daca il pun pe burtica nu mai urla ca din gura de sarpe.....ceea ce ma face sa cred ca are colici....si de la statul pe burtica, la caldurica, ii trec. DAR lesin eu de stres sa nu se sufoce si asa ...il las pe burta cate 10-15 minute iar eu stau si ma uit.....sau planton parca se numeste termenul, nu ? ![]()
![]()
Camy 

fericiti alaturi de puiul drag ce va sosi !!!!
in ce ape te mai scalzi ? parca nu te-ammai vazut in ultimele zile ...
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 FETELE ![]() Gagalicea mea e constipata,ieri l-am ajutat cu termometru sa faca,dar azi nu mai stiu ce sa-i fac,e foarte agitat si ma oftic ca desi nu are colici il doare burtica de la constipatie.Nu mai stiu ce sa cred,unele persoane imi spun ca nu e o problema ca poata sa iasa si odata la 2 zile altele imi spun ca trebuie sa iasa de 3-4 ori pe zi ![]() ![]() Azi se duce mama sa-l inscrie la dr de familie si cred ca vine si acasa la puiutu meu mic,dar pana atunci poate primesc raspunsuri de la voi. Si eu am probleme cu constipatia dar la mine e mai usor,ca ma rezolv cu un supozitor cu glicerina,pe el nu as vrea sa-l invat cu supozitor de acum ![]() Si pentru fetele cu cezariana,un sfat,sa nu va lipseasca supozitoarele cu glicerina in spital,e foarte greu sa iesi afara,eu am baut ceai,iaurt,supe si nimik nimik 2 zile dar apoi am reusit,ca sa nu va mai spun ca nu vroia sa-mi dea drumu pana nu faceam kk. Va pup si astept raspunsuri D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI |
Madalina, imi pare rau ca puiutul e constipat. Intr-adevar, e o problema la puiutii hraniti cu formula. Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar din cate tin eu minte, poti face formula doar cu o idee mai cu multa apa, ca sa nu fie asa mult praf in apa - fetele cu experienta pot confirma sau infirma. SI siut ca cei hraniti cu formula au un tranzit intestinal muuult mai lent, tocmai pt ca formula se proceseaza mai greu si sta mai mult in organism, pe cand lapticul de mama e procesat ff repede si iese repede si usor.
Sper ca medicul de familie sa iti dea o idee valabila.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009