Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uau, Diana, cate ai reusit sa faci de cand ai nascut, si cate mai ai, si esti asa de tare pe pozitii! Felicitari!

Ionika ce m-a enervat si preotul de acolo de la voi . Pai peste tot scrie ca gravidutele sunt scutite de la Post. Si chiar sa nu fi gravida, cati oameni sunt care se spovedesc fara sa tina post deloc! Si daca nu se pune problema spoveditului, cand incepe un Post preotii spun de obicei ca nimeni nu e fortat sa tina post, ca important e sa fim atenti cum ne comportam, ca daca tinem post si fumam sau suntem rai (...etc.) acela e numai un regim alimentar de fapt. Deci nu vad relevanta postului cu spoveditul unei gravidute inainte de termen! Se poate intampla orice la nastere, si de aceea ei trebuie sa impartaseasca indiferent de situatie, ca la cei pe patul de moarte, si daca au facut pacate grave, li se da ultima impartasanie... Offff... Chiar saptamana trecuta am vrut sa va spun ca preot de treaba de cartier am aici, ca a tinut minte framantarile mele din primavara, cand am fost in Postul Pastelui. Si m-a intrebat despre ele, cum ma simt. Nu zic ca mi-ar fi tinut minte pacatele dar a stiut ca ma macina atunci ceva, si m-a intrebat cum mai sunt! Dintre atatia mii de oameni pe care ii spovedeste!

In legatura cu trompele, ii mai spusesem cuiva... hmmm, cred ca la Roxxy parerea mea. Niciodata nu stii ce se poate intampla in viata. Stiu ca nu e bine sa pui raul inainte, dar tot timpul m-am gandit sa am optiunea de a mai ramane insarcinata. Plus ca se modifica structura hormonala si e o menopauza fortata.

Elle felicitari pentru vestile bune de la control! Si cu linistea de aici cred ca savuram toate ultimele zile de vara/toamna frumoase, si burtici si mamici cu pitici

Iulika imediat ma bag la citit povestea. Dar deja m-a emotionat mesajul in care ne-ai anuntat-o, asa ca stau sa-mi revin putin

Maria aici

Ioanna multumim de poze . Ce scumpic e Carol! E foarte frumos!

Panda bine ati venit acasa! Sper sa mai intri pe aici, ca la inceput!

Aida o fi sarit sa te pupe. Nici eu nu ma pot aseza nicaieri de labradorul meu ca ma invadeaza violent cu pupaturi, cu lins, si pe fata, si in par, si vrea sa sara la mine in brate....

Uka imi pare rau ca aveti probleme, sper sa intre cineva priceput sa te sfatuiasca. Dar ma bucur ca indiferent de probleme esti vesela si fericita! Pai cu asa printesa zambareata si frumoasa, te cred si eu ca esti vesela E superba

35+ Alex

Mergi la inceput

Iulika mi-ai reamintit cu drag acele zile minunate!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

First of all...
Emy,Nela felicitari pt printesele voastre,sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii

Luci,Slava Domnului ca ati scapat cu bine si tu si Gogo mic.Fff frumoasa povestea si emotionanta....Sa fiti fericiti toata viata!!!!

Iulika,am citit si povestea ta felicitari pt cat ai fost de optimista in acele momente doboratoare

Si pt ca nu stiu cum voi sta cu timpul maine..

Nastere usoara Delia!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

am intrat sa va spun ca suntem bine, acasa, inca de joi seara

multumesc tuturor pentru gandurile bune

sper sa fiti toate bine si sanatoase alaturi de bebei si sa va bucurati de ei asa cum ma bucur eu de al meu

celor care inca mai asteptati marea intalnire - sa va ajute doamne-doamne sa treceti cu bine!

daci

mamica fericita de Darius Alexandru si fericita sotzie de "sotz de daci"

Mergi la inceput

Iupiiiii, bine ati venit acasa, Daciana .

Delia si eu maine s-ar putea sa intru mai tarzior putin, mai dupa-masa, dar gandul imi va fi la tine toata ziua! Nastere usoara si sa fiti sanatoase! . Sper sa te lase emotiile sa poti dormi in noaptea asta! Deja imi imaginez trio-ul vostru de mamicute la plimbare . Ce minunat ca maine iti vei intalni printesa!!!

Hai Delia!!! Nastere usoara!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Fete dragi,

imi cer mii de scuze ca nu am recuperat, am vazut doar ca a nascuta Nela noastra scumpa.

Felicitari!!!

Sa bem pentru printeza struta ANA!

Ana, draga, sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci strutilor regali numai bucurii si cand va veni vemea, un pasaroi de soi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hapy uka ma bucur sa te revad, am vazut si eu pozele si gogosica e minunata. Mi-a placut la nebunie tinuta de plecat de acasa ...si caciulita super delicata cu fundita.....
Mi-a mai placut perechea de bunici mandri din cale-afara...asa cum cred ca sunt toti.....deja isi freaca palmele cu ce ar putea face ei pt mogaldete.....si cum sa-i alinte si sa-i iubeasca mai mult
Felicitari !!!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Daci, bine ai revenit la noi si hai sa bem un paharel ca toate greutatile au trecut ....

Sa o "dansam" si pe draga noastra Delia azi, cand isi va tine comoara in brate

Hai Deliaaaa !!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc tuturor fetelor pentru cuvintele frumoase ...dar asa cum zice toata lumea, pe buna dreptate acum nu pot sa mai afirm decat ca a trecut si fericirea si voia buna au pus iar stapanire pe mine.

Ellenuta super vesti de la control...poate ar trebui sa mai lasi bucatareala si gateala de deliciozitati ca sa nu vina mai devreme comoara ....si ca sa nu lesinam nici noi in fata calculatoarelor.

Mi-am amintit acum de mancare...ce-o fi facut Cristina cu portiile congelate ? au ajutat-o ? au mancat bine zi de zi ?
Manechina ce-o fi facand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

HAI DELIA, go baby go

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput