Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 9
pazza spune:
Luto
sa sti ca ai fost extrem de curajoasa...sa dea DD sa am si eu atata putere si curaj cand o sa nasc...
35+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Maria, parca asta era http://www.contractionmaster.com/ Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+ |

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 10 ZILE

Ioanna81 spune:
Buna fetelor,
sper ca sunteti bine toate si comorile voastre la fel. nu am apucat sa recuperez dar promit ca o voi face.
Am urcat pe webshots niste fotografii cu bulgarasul meu de aur (daca vreti sa le vedeti le gasiti la semnatura).
M-am linistit (oarecum si cu sanii) trebuie goliti neaparat (lucru care e mult mai dificil decat pare avand in vedere ca dau pe afara). Mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca, nu?
promit ca o sa fiu activa din nou pe forum imediat ce ajung si eu din urma discutiile ca sa nu fiu parasutata in mijlocul lor.
va pup pe toate 
Ioana
de Carol Ioan
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana IULIKA, am citit cu sufletul la gura povestea, mai ales ca am participat spiritual vorbind la transmisiunea in direct.... In legatura cu ultima parte a mesajului, am o dedicatie speciala pentru tine, care completeaza ce ai simtit atunci cand ai scris........ MY FRIEND People come into your life for a reason, a season or a lifetime. When you know which one it is, you will know what to do for that person. When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed. They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally or spiritually. They may seem like a godsend and they are. They are there for the reason you need them to be. Then, without any wrongdoing on your part or at an inconvenient time, this person will say or do something to bring the relationship to an end. Sometimes they die. Sometimes they walk away. Sometimes they act up and force you to take a stand. What we must realize is that our need has been met, our desire fulfilled, their work is done. The prayer you sent up has been answered and now it is time to move on. Some people come into your life for a SEASON, because your turn has come to share, grow or learn. They bring you an experience of peace or make you laugh. They may teach you something you have never done. They usually give you an unbelievable amount of joy. Believe it, it is real. But only for a season. LIFETIME relationships teach you lifetime lessons, things you must build upon in order to have a solid emotional foundation. Your job is to accept the lesson, love the person and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life. It is said that love is blind but friendship is clairvoyant. Thank you for being a part of my life, whether you were a reason, a season or a lifetime. AMR 4 ZILE ![]() |

Multumesc frumos..tare frumoaså dedicatie..atåt de emotionant si..ADEVÅRAT..
4 zile te mai desparte de cea mai frumoaså zi din viatå..Nastere usoarå iti doresc!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
MangaGirl spune:
Ioanna sa va traiasca bulgarasul. ptiu, ptiu ce frumos doarme el acolo. Si ce fatzuca finuta si curata are.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 9 ZILE 
panda77 spune:
Buna seara, dragi mamici si viitoare mamici!
Va multumesc pentru faptul ca apar in listuta de onoare de la inceput, cea a nasterilor. Noi am ajuns deja acasa si suntem in plin proces de adaptare si de gasire a unui ritm in care sa ajustam programul diferit al celor doua fete.
Am intrat pe la voi din cateva motive: primul ar fi acela ca doresc tuturor mamicilor care au nascut deja sa aiba bebei sanatosi si bine papaciosi, ca e tare important. Al doilea motiv ar fi acela ca va doresc tuturor fetelor care urmeaza sa nasca sa aveti nasteri usoare si care sa decurga fara probleme, cu niste bebei minunati care sa va schimbe axul existentei pe o noua coordonata. Iar al treilea motiv este acela ca as dori sa completez datele din listuta de inceput: Miruna s-a nascut pe 15.09.09 la ora 20:32, cu 3.050g si 49.5cm, Apgar 10, prin operatie cezariana cu rahiepidurala la Maternitatea Regina Maria din Bucuresti, cu Dr. Corina Grigoriu.
Pup mamici frumoase si bbei pofticiosi!
aidaciolac spune:
NelaM deci azi ai nascut 

pai ti-am zis ieri

Felicitari mamico
sa fiti sanatoase si sa va bucurati din plin de Ana 
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
Felicitari Emy10 multa sanatate sa aveti si sa va bucurati din plin de Eva

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
Sa vedeti ce am patit astazi , ca am iesit afara cu urlaciosu asta mic si disperat si era sa ma manance labradorita mea idioata , cred ca a crezut ca ii fac ceva la bebe de plange si urla ca surdu.
Stateam cu Erik in balansoar si am crezut ca sare la mine disperata de animala ... asa rau imi pare ca nu era nimeni acasa sa o filmeze , si cand a venit Laci probabil ca ii era frica de el ca nu se mai facea asa spre mine , dar pe cuvant ca mi-a fost de 2 ori frica de ea ca sare la mine sa ma muste
animala 
Nu stiu ce a facut Laci pana acum cu Erik afara , dar azi Liza a fost curioasa de ghemul urlacios de la mine din brate si era in stare sa sara la mine ca sa nu mai urle
jiiiiiz ... maine ies inarmata sa o filmez ... asta daca mai e interesata 
va
si sa aveti o noapte linistita ... la mine se anunta cu tzapureli 
Aida ...
Poze cu noi
happy_uka spune:
Buna seara !
Felicitari tuturor proaspetelor mamici ! Sa fiti fericiti si sanatosi si necolicosi !! Recunosc ca am cam pierdut sirul dar recuperez.
Am si eu o secunda libera, vroiam sa va salut si in acelasi timp sa va cer ajutorul ![]()
Sa incep cu partile bune: avem o fetita fooarte cuminte, plange rar si doar cu un motiv bine intemeiat si argumentat
..doar ca eu, cateodata, ca o mamosenie neexperimentata ce sunt, ma prind cam greu..
Toate merg bine si cu alimentatia ..insa, bineinteles, aici e si buba; buba la san
.
Stiu ca nu prea sunt remedii pt asta insa vroiam sa va intreb daca credeti ca procedez bine : mi-am luat o pompa electrica de la avent, ma mulg cu ea si ii dau cu biberonul, pt a mai permite ranilor sa se vindece..ii mai dau si san dar cam de 3 ori/zi (din 8 ori cat o hrenesc in 24 de ore).
Nedumerirea mea este ca daca obtin cu pompa la o sedinta cam 90 ml (pe care ii rade la o masa), peste 3 ore nu mai am lapte, nici cu pompa si nici daca o pun la san si trebuie sa dau formula..
Este prea devreme pt a se fi instalat lactatia cum trebuie?Am avut colostru din a 2a zi la spital, laptic cam de 3 zile . Beau si ceai de anason si chimen 4 / zi si iau si Galafor 6 past/zi ..Nu stiu ce sa cred ..
Stie cineva sa-mi zica de cate ori pe zi se poate folosi pompa? Poate e puerila intrebarea mea, dar sunt cam varza cu logica, ma incearca tot felul de stari, e cam ciudata postura de mamica, reactionez ciudat; dar am noroc de o familie care ma intelege si ajuta foooarte mult. Nu e usor deloc sa fii proaspata mamica
Dar e frumoos, sunt topita cand ma uit la buculica mea ..
Merci pt timpul acordat
. Am pus la semnatura poze cu dulceata mea. Va pup, o saptamana usoara sa aveti!
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Andrei (5 ani) si
Alexia 38+