Burtici fericite de septembrie-octombrie (204)
Raspunsuri - Pagina 8
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika In alta ordine de idei, dr mea m-a intrebat daca vreau sa imi lege trompele.I-am spus ca nu dar ma tot gandesc...oare ar fi bine? Mi-ar placea sa am mereu o optiune, adica daca mai vreau sa raman insarcinata, sa o mai pot face. Voi ce parere aveti? Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+ |
am inteles ca nu e foarte sanatos. stiu cateva persoane care au facut-o dupa al patrulea, al cincilea copil
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 10 ZILE

Ellenuta spune:
am fost si eu dimineata la control, totul e ok .. colul inchis si lung, placenta ok ptr 38s, lichid normal, bb este bine. dr mi-a spus ca este important dpn-ul primei eco .. deci la mine e 7.10 .. insa potrivit UM este 02.10 .. in consecinta, ceza va fi ori pe 3 ori pe 4 oct .. nu mi-a iesit faza nici cu 29,09.2009 nici cu 01.10.2009 ..
ce liniste e pe aici .. ma asteptam sa gasesc capitole intregi si cand colo 1 jumate ...
diana2007 ce buflosica dragutica ai tu acolo! e o frumusica! ce-mi plac pozele cu ea si fratiorul!
iuliapapusa ma bucur ca sunteti acasica si ca v-ati acomodat cu bebica. eu nu as merge pe ceiut .. sincer, e mult prea mica ptr ceai .. acum, fiecare face cum vrea .. incearca sa-i dai cat mai mult tzitzi .. asta la discretie si daca e sa-i faci formula, o data la cel putin 3 ore ca sa nu-i dai burtica peste cap.
hasumoto ce dulce e bebelu tau!!
lucia in timp, lucrurile se vor aseza .. acum totul e inca bulversat de venirea pe lume a lui gogo .. dar, va fi bine, sunt sigura. ma bucur ca esti ok cu mami tau!
am vazut pozutele lui gogo .. ce minunatie de copilas! si e si baiatu' lui mami, sa stii .. are de la amandoi! si povestea ... ce cosmar ai trait dar uite ca Dumnezeu a fost alaturi de voi si gogo e bine sanatos!
mada pupici! ieri am muncit pe rupte .. nu am avut incotro. buna ideea cu anuntul din partea lui bb ..
cris imi pare rau de situatia cu sotul tau .. chiar nu are cum sa amane sau sa-si ia concediu .. in situatii din astea, seful al trebui sa inteleaga ... pe bune!
ioana si dr meu mi-a spus azi ca trebuie sa ma gandesc la o metoda de contraceptie dupa nastere .. sau daca vreau sa-mi leg trompele .. no way, Jose! poate ma bate gandul de bb3, nu? eu cred ca dupa cele 6 saptamani, voi incerca steriletul. pastile nu vreau caci am experienta nasoala cu ele si prezervativul nu prea ne place ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Iulika29 spune:
Fetelor gata am terminaat.
Aveti aici Povestea nasterii care nu e tocmai scurta..poate ca am fost nitel cam ''darnicå'' cu unele detalii dar asa am simtit..så stiti ca am scris fara så ma opresc nici macar nu am recitit sa vad daca mi-a sårit vreun rand sau ceva..chiar ma prinsesem in evenimente si chiar am lacrimat la sfarsit..Cred ca o voi face toata viata cand imi voi aminti..
Vå pup..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
ionika spune:
Iulika, am citit povestea voastra si nu am cuvinte...e emotie pura, un sentiment unic !
Imi aduc aminte ce galerie a fost atunci pe forum, ca toata lumea astepta cu sufletul la gura vestile!Foarte frumos!

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
pazza spune:
Iulika29 am citit povestea ta....e asa de emotionanta de m-a luat plansul si mi-am trezit soata...
sa dea DD sa fii sanatoasa si bebel la fel..sa fie cuminte si papacios si sa te bucuri de el...
grija de tine..
35+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
app ajutati o fata mica si plostuta ca mine sa isi dea seama unde trebuie sa intre sa vada nr de tel ale voastre...ca am incercat sa imi dau seama dar

...
daca incerc sa ma loghez la user imi zice ca e inexistent...ooofff...aici tre inteligenta nu gluma![]()
35+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
MangaGirl spune:
fetele, dati-mi si mie va rog linkul la programul de monitorizat contractiile. am zis ca l-am salvat...dar...

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 10 ZILE 
M Oana spune:
IULIKA, am citit cu sufletul la gura povestea, mai ales ca am participat spiritual vorbind la transmisiunea in direct....
In legatura cu ultima parte a mesajului, am o dedicatie speciala pentru tine, care completeaza ce ai simtit atunci cand ai scris........
MY FRIEND
People come into your life for a reason, a season or a lifetime.
When you know which one it is, you will know what to do for that person.
When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed.
They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally or spiritually. They may seem like a godsend and they are.
They are there for the reason you need them to be.
Then, without any wrongdoing on your part or at an inconvenient time,
this person will say or do something to bring the relationship to an end.
Sometimes they die. Sometimes they walk away.
Sometimes they act up and force you to take a stand.
What we must realize is that our need has been met, our desire fulfilled, their work is done.
The prayer you sent up has been answered and now it is time to move on.
Some people come into your life for a SEASON, because your turn has come to share, grow or learn.
They bring you an experience of peace or make you laugh.
They may teach you something you have never done.
They usually give you an unbelievable amount of joy.
Believe it, it is real. But only for a season.
LIFETIME relationships teach you lifetime lessons, things you must build upon in order to have a solid emotional foundation.
Your job is to accept the lesson, love the person and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.
It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.
Thank you for being a part of my life,
whether you were a reason, a season or a lifetime.
AMR 4 ZILE 
ionika spune:
Maria, parca asta era http://www.contractionmaster.com/
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
MangaGirl spune:
Iulika m citit povestea, am lasat si cun comentariu...acum astept sa ma opresc din 

. Fetele, mai publicati si maine, doua povesti pe zi ajung pentru o matusa slaba de inima asa ca mine. 

foarte frumos si emotionant. Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de Bruce! 

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 10 ZILE