Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Prezeeeent, Alysh, sarut mana de cafea.
Mooaaama eu ieri am avut o stare de 2 lei, Eva la fel de maraita ca in weekend, eu cu sentimente de vinovatie ca poate deh se plictiseste copilul ca nu ma implic suficient cu joaca, etc... Simonix si eu ca si tine mai vorbesc prostii, ca e rea, ca face expre... of... am plans aseara pe tema asta... ca imi dau seama dupaia ca vorbesc prostii.
Doloress, felicitari ptr finutza, Eva are si ea o verisoara Sofia, frumos nume, intr-adevar! Eu iti urez de pe acum bafta cu bb2

Simonix imi pare rau ca a facut Robertzel temperatura. Pana la urma de la ce a fost?

Despre cereale, eu i-am mai dat fulgi de porumb Fortza. Ii plac mult.

Pupici, mai vroiam sa spun multe dar vreau sa iesim pe afara, sa consume energia asta mica.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza mamici ( sper sa mai fie dimineatza cand voi trimite mesajul )

Acum am facut ochi, am stat asta-noapte paznic. Fie-mea nu este tocmai bine - astept sa vad pana la urma despre ce este vorba.

Deci sa o iau cu inceputul...
In primul rand pt ieri cand am scris un ditai mesajul, cu detalii si tot felul de povestiri iar la final am apasat pe D-zeu stie ce si s-a dus mesajul meu la . N-am mai avut nici puterea, nici energia necesara sa o iau de la capat, cu atat mai mult cu cat Andra s-a trezit ieri dupa jumatate de ora si asta a fost tot somnul ei ieri .
Nu mai zic ca ieri mi-a fost rau de am zis ca ma duc pe lumea ailanta. Nici duminica n-am fost eu tocmai in apele mele dar am zis ca o fi si oboseala de dupa nunta, or fi si inundatiile de toamna ce m-au lovit taman la nunta - dar ieri n-aveam nici putere sa vorbesc. Suspectez o mica raceala la coltz ca mi se cam invart ochi in cap si ma dor toate alea - o mai fi si oboseala .

Ziceam in mesajul de ieri, dus pe apa sambetei, ca a fost tare bine sa ajung in sfarsit sa va cunosc , chiar daca doar o parte din voi, si cred ca pot vorbi si in numele Georgianei - ne-am simtit tare bine alaturi de voi duminica la intalnire . Un grup de mamici frumoase, dragutze si voioase!
Din pacate timpul, la intalnire, a trecut multtttt prea repede si pana ce m-am dumirit eu bine mamicile s-au intors la rolul lor favorit : cel de mamici.

Noi dupa intalnire, cum le si spuneam fetelor la chinezesc, ne-am indreptat catre scurtul-circuitul mult asteptat de baieti : Ikea, Mall, Carrefour . Cu toate ca eram varza si abia ma mai tineam pe picioare n-am cedat , am zis ca merg si-n coate si tot duc pana la capat.
De ajuns am ajuns cu bine acasa - pana la vreo cativa metri de casa , mai exact. Pe la vreo 1 jumatate noaptea, f aproape de casa, le-am zis chinabulinilor ca in mai putin de 15 min vor fi acasa, gata de . Si n-am terminat bine de zis asta cand s-a incadrat sotul meu drag direct intr-o groapa, ne-a zbusit bine-bine in mashina ca mai apoi sa constatam : PANA!
Asa am stat noi in miez de noapte,dardaind de frig, la o aruncatura de batz de casa, sa admiram baietzi cum sunt pe cale sa bata recordul de la formula 1 de schimbare a pneurilor .

Dar per total suntem bine - am recuperat si odorul de la parintii mei. A fost o dulce ieri cand ne-am dus sa o luam, ne-a pupat, s-a lingushit cu noi, ne tinea in brate - iar la plecare cand a vazut s-a "cerut" inauntru si le tot spunea la ai mei PA-PA si le trimitea bezele . Uf Doamne, am zis ca mor!

Partea mai nasoala e ca sambata seara a facut febra, au inceput sa-i curga ceva mucisori si ai mei au spus ca a fost extrem de maraita si suparata. Ieri noua ni s-a parut mai ok dar asta-noapte a , s-a foit, se strangea intocmai ca mine cand am dureri de la CM, statea toata ghem.u.ita si plangea. Ieri a facut si un kk mai puturos si verde asa ca azi ma duc sa duc o monstra pt analize. Febra asta noapte n-a facut dar acum mi se pare un pic caldutza. Trebuie sa-i iau temp sa vad care e treaba.

Astea fiind spuse ma retrag sa infing termometrul in mandrei si sa caut in fundul sacului ceva energie sa fac fatza zilei de astazi.

Va si raman datoare cu recuperari.
inca odata fetele de la intalnire si ma bucur tareeee mult ca au venit si le-am cunoscut, chiar daca eram varza-varzeanu'.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Alysh, multzam fain de cafea. am nevoie. teodora a marait toata noaptea. o fi fost stomacul, o fi fost caninul, nu stiu, dar a barait aparatul ala (babyphone) toata noaptea. asta adaugat la faptul ca atunci cand m-am bagat in m-am invartit vreo ora ca peshtele pe uscat.... sunt fresh acum, si gata de .... culcare.
un pupic pt tine, si airta-l pe sotz, ca asha sunt ei, mai cu ale lor.
si eu ma ami enervez pe sotz. el este ff obosit, nua r recunoshte nicodata, nici de ar pica pe strada. si cand ii zic seara sa se culce si el maic a omul, pe la 22:30-23:00, ii sare tzandara. avem discutzii pe tema asta in fiecare seara. el se trezeste doua zile pe sapt la 5 si conduce vreo 80km si cel mai tare imi este teama ca adoarme la volan. dar nu vrea sa intzeleaga.

in rest, ca tot discutzti de ajutorul din partea sotzilor, al meu ma ajuta, nu pot sa zic nimic, oricum fara el nu as fi reushit sa ma descurc. merge si la plimbare (s-ar plimba toata ziua cu copiii,defapt). problema este ca elf ace ceva numai daca ii spun eu. din proprie initziativa.... mai rar. iar daca face ceva cu copiii, adio alte chestii, cum ar fi putzin curat in casa, aranjat dupa ei. pe cand eu, le fac pe toate, cu copiii gramada pe capul meu. dar asta este, ma bine asha decat deloc ajutor.
despre pasiunile lui, ar fi cateva, a mai renuntzat la ele, acum a mai ramas cu baschetul (jucat mai rar, mai mult de arbitrat) si filmele. s-ar uita toata ziua la filme daca ar putea. defapt de asta shi vrea sa stea seara tarziu, sa mai vada shi el un eposod din serialele lui.

spor la bb2, doloress shi sper sa ingorshi si tu randurile mamicilor cu doi bebitzi cat mai curand. sa itzi traiasca finutza. si eu ashtept o finutza, cred ca sapt viitoare sau in dou saptamani.

apropo, ce mai fac gravidutzele noastre? unde o fi laura. simona, a aparut a doua liniutza? ylari, voi lucratzi cu spor.

am vazut-o si eu duminica pe cumnata-mea, care e in spatamana 27. are asha o burtica mare.... parca eu am avut-o asha mult mai tarziu. si ea este micutza. off, ce dor imi este....

simonix, pupici la robertzel. sper sa fi trecut ce o fi fost. probabil un mic virus, dar baiatul este tare si l-a rapus.

vorbeatzi de cereale. teodora mananca, ca daca il vede pe frate-su, ar manca shi pietre. le dau din acelea cu miere. le mananca si cu lapte, dar si simple. asha ii dau de lcuru shi mai fac shi eu una-alta. dar dupa aceea am shi eu de lucru, sa le strnag de pe unde le baga ea. uneori ii mai dau shi cereale de bebe, ma rog, din alea pt 12-15 luni parca.

na, sunt sigura ca mai vroiams a zic ceva, dar iar am uitat. ce ziceatzi ca e bun pt memorie?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Vai ce liniste pe aici :) Noroc cu unele mai galagioase, gen MsBB, Dana, Ylari

Ia sa dau raportu: pai raportez copil OK, noapte fara febra, dormita singurel, dupa o seara placuta in care a fost un dulce , am fost un pic la plimbare cu bicicleta si vecina, apoi a hapait tot si dupa sesiunile de imbratishat in grup ==> dus la nani cumintel. Drept si prin urmare o fi fost vreun virusel amarat - ha! pai cine se cred virusachii astia de se iau la tranta cu al meu razboinic ? Hmmm :)

Oricum, azi Robert e la cresa, sa vedem cu evolueaza. Daca nu as fi avut asa de mult de munca as fi stat cu el acasa si am fi iesit toata ziua in parc, e vremea frumoasa. Dar iesim deseara la agatzat

Ylari - ai dreptate, iesitul afara consuma energie de bebe Ieri, desi nu eram sigura ca are/nu are ceva am hotarat sa il scot la aer o ora, caci statuse toata ziua in casa, era aer inchis acolo, asa ca am iesit, Bobo a avut timp sa aeriseasca si sa mai faca ordine prin casa iar eu l-am distrat pe pitic. Asa ca seara a avut o super dispozitie, cum am mai zis. Din pacate uneori e asa umed si rece la noi of.

Noah bene, fug la munci acum :) Va pupic

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele, MsBB, DanaH, imi pare rau ca aveti probleme. Of...
Eva vad ca e ceva mai linistita, o duc mereu la locul de joaca si socializeaza cu copii mai mici si mai mari, o vad ca e fericita, se catzara pe toate chestiile, imi sta inima in loc, ce sa mai, cunoasteti si voi.

DanaH de lucrat am lucrat, sa vedem si ce spor am avut.

Dani multzam de incurajarea referitoare la casutza, mii si mii de pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Bine v-a regasit!
Am revenit si noi din vacanta, o sa revin cu poze, sper cat de curand.M-am bucurat asa mult ca m-am revazut cu unele din fete, pe altele le-am cunoscut atunci,a fost o intalnire super, clar trebuie sa bisam cat mai curand, poate si cu bebici, ce ziceti?
Nu am reusit sa citesc din urma, am vazut la capitolul asta ca intreba cineva despre cereale, eu nu i-am dat inca cereale de oameni mari, dar am de gand sa incerc maine, sunt curioasa cum le primeste, fiemea e o mofturoasa..
Fetelro, voi mai sterilizati biberoanele? eu ma lupt cu tati care vrea sa le sterilizeze inca, eu i-am spus ca nu mai e cazul, deja e mare Lizuca tot ce prinde baga in gura, va dati seama si eu sa-i sterilizez biberoanele. Mai e cineva ca noi?
A, vroiam sa va mai zic ca noi am trecut la un singur somn pe zi de cand ne-am intors din vacanta. A venit de la sine, pur si simplu nu mai vrea sa doarma dupa micul dejun, vrea afara , joaca, topogane, s-o alerge pe mami, iar dupa masa de pranz cade lata, in 5 minute doarme bustean in jur de 2 ore jumatate, uneori 3.
Nu stiu voi cum sunteti dar pe mine ma epuizeaza copilul asta atomic,nu sta o clipa e intr-o alergare continua, nu stiu zau de unde mai are atata energie...Iar cand doarme, mai fac si eu prin casa una alta, calc, gatesc, de net, he he... de mult nu am mai avut timp.
Ma duc sa fac ordine in biblioteca, ne-am pomenit cu socrii cu toata colectia de la adevarul in doua genti de voiaj.... Ma apuc sa le aranjez. Investesc babacii in educatia nepoatei .
Va pup, o zi frumoasa!

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri la adresa pozelor.
Da, eu is slaba (prea slaba) si nu am facut nimic sa ajung asa.Speram sa mai raman cu cateva kg dupa sarcina, se pare ca nu am ramas.Poate dupa bb2

Ylari parca tu ai intrebat cu ce-am fost in Corfu.Am fost cu avionul.Acolo am inchiriat o masina 3 zile si ne-am plimbat sa vedem cat mai multe.
Julia era toata taica-sau pana pe la vreun an cred.Avem o poza de-a lui tati si-una de-a Juliei de pe la vreo 8 luni in care poti sa juri ca-i acelasi bebe, numai ca-s poze facute la 30 de ani distanta Lasa, bine ca seamana copiii cu tatii, asa nu stau ei in dubiu ca oare ii al lor, nu-i al lor? (am glumit iti dai seama )

Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori.

Mai vroiam sa scriu ceva, dar nu mai stiu ce.Cum se numea medicamentul ala pt memorie?
Gata, ma duc la dat cu mopul, spalat vase, ca acusi mi se trezeste copilitza si nu mai pot face nimic.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Fetele a fost super la chinezi, papa bun, fete frumoase.
Am gasit puiutii dormind, vaccinul stand in masina de 2 ore...
Ma tot intreb daca sa mai cumpar inca unul?

Am vazut pozele de la chinezi sunt super si fetele sunt la fel in carne si oase.
Apoi am vazut si poze superbe de Gabitam si Lily. Imi doresc sa plec undeva in vacanta sa uit de tot ...
Colac peste pupaza cred ca durerile de spate s-ar putea sa fie cumva de la stomac? Ma gandesc ca uneori ma doare stomacul parca as avea ulcer. Ideea e ca ma simt o epava trupeste. Ma dor toate alea sau poate e ceva de la starea asta de neliniste si nemultumire in legatura cu bonele...

Sunteti de coma cu tatii si cu pasiunile. Al meu nu mai are nici o pasiune si nici eu; suntem ca niste roboti: papa, schimbat, somn, gradinita, munca, plansete, fite, dureri de spate, insomnii etc altceva nu mai stim. N-am mai iesit doar noi 2 in oras de nu mai stiu cand; Ma intreb si eu cat vom mai rezista asa.

Alysh: si eu ma enervez cand sotul meu ridica tonul la fete. De obicei se enerveaza cand cea mica nu mananca sau arunca mancare pe jos. Mie mi se inmoaie picioarele si plec. Si incepem cearta apoi. Se intampla destul de rar, dar se mai intampla....

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am uitat sa va zic ca v-am vazut in poze la chinezesc, ce mamici frumoase si radioase! Imi pare bine ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine!

SIMONIX – bine ca a plecat viruselul! Si noi avem gripe porcoase prin jur, si doctorul mi-a zis din primavara sa nu ma impacientez, din punctul lui de vedere e o gripa ca toate celelalte, daca e tratata cum trebuie, cu grija nu se va intampla nimic. Al meu papa in continuare cereale de bebei, organice. Ii mai dau Cherrios mai mult sa se joace, vreo 10 asa, le insira pe un scan, le incoloneaza si apoi le mananca cate una cate una, il mai tine ocupat. Seara mananca si o felie de paine neagra.

LILY ti-am admirat si eu printesica, e o frumoasa! SI tunsa si netunsa.

MAGDONE – si al meu se topeste cand incepe Patrick sa-l strige tata, de aceea de obicei nu prea comenteaza la iesiri. Dar tare as vrea sa aiba si el initiativa.

GABITAM – sa va fie de bine vacanta, of, ce furmos e la munte, am vazut pozele! Abia astept sa o tai si eu AMR 4 zile pana la vacanta! URA!!! Tineti-mi pumnii, merg singura cu piticul pe avion, daca nu fac astia escala de urgenta sa ne dea jos sau nu ne parasuteaza dupa 15 minute tot e ceva.

MSBB – multa sanatate mandrulitei tale! Speram sa nu fie nimic.

DANA - sa stii ca cele mici de statura par ca au burticile mai mari. EU eram o adevarata minge cu picioare. Toata lumea ma intreba daca stau sa nasc si eu mai aveam inca 2 luni. Bine ca adevarul e ca stateam sa nasc, ca doar am nascut la 7 luni.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Belleane despre vaccin...citeste www.who.int/vaccines-documents/DocsPDF06/847.pdf" target="_blank">aici. Pe scurt, concluzia este sa nu mai cumperi nici un alt vaccin...

Simonix sanatate lui Robertel!

DanaH sanatate Teodorei!

MsBB sanatate Andrei!

Esme sanatate sotzului!

Cu sotzii...noi avem sotz din categoria sotz de Simonix. Al nostru tatic este poate prea tatic cateodata. Implicat de ma ia durerea de cap. Nimic nu miscam in front fara sa ne consultam unul pe celalalt. Cand este cazul. Inclusiv cati ml de lapte sa pape la o masa sau ce meniu sa pape fifi! Sa vedem cum o fi mai departe...eu zic ca va fi bine. Mai ales ca piticii sunt din ce in ce mai interactivi ca sa zic asa. Comunici cu ei, ei cu tine. O placere!

Alysh ia sa ne iei si pe noi cand mai mergi la joaca sau intalniri in Mall!

In final...last but not least...am vazut pozele de la intalnire. Imi pare f rau ca nu am mai putut ajunge. Am avut musafiri incepand de vineri. Au plecat luni...efectiv nu se facea sa plec si sa-i las. Asa ca asta a fost! Pare ca v-ati simtit excelent (din poze) si vad ca ati si confirmat cu toate! Poate mai repetati experienta pana nu vine iarna peste noi...atunci chiar sper sa nu ratez.

Lilly (era sa scriu Julia ) v-am vazut toate pozele. Superb in Corfu. Bine ca ati inchiriat masina. Asa suntem si noi: nu avem stare sa stam intr-un loc, cand suntem in vacanta. Haladuim peste tot. Venim mai obositi decat am plecat.

Nu mai retin daca mai tb sa scriu ceva, cuiva...va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput