Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Elenuca eu inca sterilizez biberoanele desi la fel cum spui tu sunt constienta ce e o aiureala, azi si-a bagat mainile in gura dupa ce a maturat tot nisipul si pietricelele de la locul de joaca Nu mai puteam de nervi... da dar eu sterilizez biberoane... Cred ca ma face sa ma simt mai ok pe mine treaba asta, in rest, ar fi fost cazul sa renunt la treaba asta de mult...
Simonix tare m-am bucurat cand am vazut ca Robertzel e bine, bravo, bataiosul nostru, face ko toti virushii!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Buna fetele
Aparui si eu, am fost la Sis si de la mama nu prea am chef sa intru... A fost super la intalnire, m-am bucurat sa le cunosc pe Msbb si pe Chimabulina, dar si sa le revad pe celelalte fete.
Alyshuca, DanaH uite-ma-s! dragelor. Cu greturi mai ales seara, abia astept sa treaca ii tot spun lui Sis ca eu alt copil nu mai fac, ca tare e greu cu greturi so bb atomic. Ooof, nu sta deloc copilul asta al meu!! Dar se face el mare
Lily superbe poze din Corfu si tare bine ii sta Juliei tunsa!! Asa baietel cum apare... Iar tu esti o slabatura d-aia fara eforturi, imi vine sa te bat!
Ma duc sa ma joc cu el, face circ. pup
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+
Alysh spune:
Buna seara,
Vad ca s-a cam tras chiulul azi pe aici si nu-mi prea place
Noi am venit din IOR, superb parcul , Vlad se simte super acolo asa ca o sa lasam lenea si ne vom duce mai des.
Laurita sa treaca greturile
Inais, ok, dam de stire cand mai aterizam prin Mall....acum ne mai bucuram putin de vremea frumoasa dar cand apare ploaia sau frigul vom veni tot mai des pe-acolo...
Belleane, da, te inteleg ca si la noi e chiar un eveniment sa ne certam, se intampla asa cam de doua ori pe an si nu certuri cum am mai auzit prin vecini ci pur si simplu ne contram iar eu mai ridic putin vocea...
DanaH, imi pare rau de noaptea agitata, sper sa aveti de data asta o noapte cat mai linistita!
Vlady
inais spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Buna seara, Inais, ok, dam de stire cand mai aterizam prin Mall....acum ne mai bucuram putin de vremea frumoasa dar cand apare ploaia sau frigul vom veni tot mai des pe-acolo... Vlady |
Nu neaparat in Mall...venim si in IOR!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
bratafel spune:
Buna fetelor.
Stiu ca nu am mai trecut de tareeee mult pe aici. va rog sa ma iertati...
Noi suntem bine. Bianca este din ce in ce mai activa si mai vorbareata pe zi ce trece. toata ziua ma striga pe mine sau pe tati.
Are 8 dinti, 11500 gr si 80cm. doarme de 2 ori pe zi: o data la 12 si o data la 5-6, iar seara de pe la 10.30-11 pana dimineata la 8.30-9
Papa in continuare 6 mese pe zi: 3 lapte si 3 mese. ca veni vorba de masa , voi ce le mai dati copiilor de mancare? le mai da-ti piure? a mea nu prea mai vrea, la pranz am vreo 3 -4 feluri pe masa...
vroiam sa va mai intreb de spalatul pe dinti. ce fel de pasta de dinti utilizati?
va doresc o seara buna tuturor!!
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
gabitzam spune:
Bratafel, eu folosesc pasta de dinti Nenedent, care nu este nici o problema daca o inghite, ca el nu stie sa clateasca. Pasta asta de dinti vine si cu un fel de periuta de dinti degetar, din silicon. Dar eu n-am reusit sa-l spal cu ea, ca ma musca Asa ca i-am luat o periuta micuta, Nuk cred, de la supermarket.
Inca mancam piureuri la masa principala, dar intre mese inghite fel de fel, fructe, biscuiti, pufuleti, paine goala, sau ce mai nimereste de la noi din farfurie
Bianca ta este foarte bine.
In noaptea asta am schimbat copiii la dormit. Aseara ma bagasem cu Raducu in pat si a inceput Andrei sa zica cu asa o jale in glas ca vrea sa doarma si el cu mami ca m-a rupt in doua. L-am pasat pe Raducu si l-am luat pe puiul mare cu mine. Drept e ca am dormit si eu mai bine, ca nu-i duc asa grija peste noapte ca lui Raducu. Iar piticul se si foieste toata noaptea.
De multe ori uit ca si Andrei de fapt inca este pui, si tare n-as fi vrut sa se intample asta, offf!
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Neata!
Ai mei dormeau dusi azi dimineata in camera lor...Mi-a fost si mila sa-i trezesc, dar era apropae 8 si Cri tre sa mearga la gradi...maine nu-l mai duc! Imi vine sa nu-l mai duc deloc...de cand a inceput gradi nu s-a adaptat, iar educatoarele nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa-i dea buline negre...Sunt tare afectata!
Tati a zis sa-l mai ducem o luna si daca sunt pb sa renuntam!
Va pup! ma duc la impachetat!
PS Noi ptr Cri folosim pasta de dinti Elmex...e foarte buna! Din pacate nu e la noi pe piata.
Micaela06 spune:
Neata mamicilor,
mai scoatem si noi capul din cutie din cand in cand. Sa va fie de bine intalneala fetolor, asa rau imi pare ca nu am putut sa ajung, am niste probleme despre care la un moment dat probabil o sa povestesc si aici, deocamdata sunt prea prinsa in ele.
Legat de pasta si Daria tot Elmex foloseste, am cumparat de la babypoint.
De mancat la masa principala tot piure mananca, in rest rontaie toata ziua, cred ca seamana cu mine nu stie cand sa se opreasca
Cereale eu ii dau de bebe, dar mai mananca si din cerealele mele, ca na eu dimineata mananc cereale ca nu se stie cand mai apuc sa mananc.
Si eu inca sterilizez biberoanele si suzetele, nu mi se pare prea mare efortul le spal si le bag in sterilizator, parca se fac mai 'frumoase'
Eu nu stiu daca sa ma plang de tati nostru sau sa il laud Ma plang ca pleaca mai mereu in delegatii, ca pleaca uneori in we la pescuit si il laud pentru ca spala (pune rufele pe sarma si le si strange), face curatenie (cand face el chiar se vede), daca vreau sa ma duc undeva il pot lasa cu fata linistita, cand e acasa iese cu noi. a si ma enerveaza ca se panicheaza daca se trezeste fata plangand, daca se loveste, nu stiu ce sa fac mai intai sa impac fata sau sa ii explic lui ce s-a intamplat
Cred ca mai aveam multe de spus dar s-a suparat cineva pe mine si a plecat amarata in dormitor, ma duc sa ii cer iertare
inais spune:
Neata!
Bratafel noi folosim pasta de dinti Weleda. Nu se gaseste nici asta la noi. O comand din diverse locuri.
De sterilizat eu o data pe zi...seara inainte de culcare...le pun pe toate in sterilizator si il bag la microunde. Asta pt ca nu reusesc sa spal totdeauna imediat bibe. Si nu mi se pare tocmai safe faptul ca ramane laptele ala in el. Vorbesc de bibe. Noi suzeta nu am servit.
Papa noi mancam bucatele. Dar si pireu. Nu zice nu nici la una, nici la alta. Evident eu incerc sa scot pireul...dar efectiv nu conteaza pt ea. Se descurca ff bine cu mestecatul si nu o deranjeaza subiectul. Papa bucati de carne...musca din copan direct. E ok, zic eu.
Cereale strict de bb. Pentru diverse varste...inclusiv cele cu mici bucatele. Le prefer pt ca-s imbogatite cu diverse chestii care le sunt necesare lor. Nu vreau sa pape ceva doar ca sa pape si sa-i umplu burtica. Noi avem si un deficit de greutate de recuperat, asa ca papa trebuie sa fie consistenta.
Ne antrenam cu olita de zor...pt ca de f mult timp sta pe vine cand face pipi/kk. Asa ca profitam. Si ii place. Vreau sa ajung la preformanta de a mi-o cere inainte de kk...sa vedem. Evident nu am pretentia sa se si ctrl daca nu vin imediat cu ea, insa vreau sa-si formeze reflexul. Sau de fapt sa asocieze obiectul cu procesul.
Mihaser imi pare rau de Cri mai...ce au educatoarele alea frate?? Nu le-ai luat la intrebari? E gradi unde mergea si anii precendeti? Uoff!
Merg la trebi pana se trezeste comoara!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Micaela06 spune:
Mihaser nu poti sa vorbesti cu educatoarele alea? Eu nu sunt de acord deloc cu sistemul asta cu buline, au timp toata viata sa intre in competitie, macar la gradi sa fie toti apreciati.
Chiar, o mai fi existand pedeapsa aia cu satul la colt cu mainile sus?
La olita am pus-o si eu sa faca kk, a fost mare haz ca era curioasa ce e acolo si vroia sa ia cu mana. Decomdata nu ma stresez si nu am inceput operatiunea olita.