Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Saru'mana Cleo, mi-a mers la suflet sa stii
Da, pt joi ne-a luat tatal meu bilete la concert, el se chinuie saracu sa ne mai scoata in lume...abia astept!

Danicris, eu ii dau f des cereale pt copii mari de la nestle : Cheerios cu miere; scot un iaurt natur tnuva, amestec cu o lingurita de branza almette si bag un linguroi mare de cereale de-atea: ADORA! si cred ca e f sanatos!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Sunt tare bucuroasa ca mi s-a nascut finuta, Sofia, are 2950 si cred ca e o bijuterie de fetita!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Doloress, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa si fericita.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Danicris, eu ii dau f des cereale pt copii mari de la nestle : Cheerios cu miere; scot un iaurt natur tnuva, amestec cu o lingurita de branza almette si bag un linguroi mare de cereale de-atea: ADORA! si cred ca e f sanatos!

Vlady

Saru'mana, o sa incerc si eu sa-i dau de-astea, m-am tot invartit in jurul lor ins am zis mai bine sa ma sfatuiesc si cu alte mamici. Almette nu i-am dat niciodata, ii dau branza cu smantana de la napolact, ii place mult, da' tot in amestec cu iaurt, sa fie asa mai moale.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Doloress, sa-ti traiasca finuta Sofia, imi place mult numele asta! Sa va bucurati de ea!

Danicris

Noi ne-am apucat un gratarel de vitel cu cartofi prajiti si tot zic duminica seara ca de luni ma apuc de regim! RUSINICA! ba nu: RUSINE!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor ! Abia astept sa o vad si sa tin in brate un pui mic-mic. M-am hotarat sa incepem si noi sa incercam pentru al doilea bebe in aprilie-mai 2010. Pana atunci sper sa intarc flacaul si sa-l trimit in camera lui sa doarma ca imi da niste picioare in burta noaptea!!!! Asa ca nu pot risca sa mai dorm cu el si sa fiu insarcinata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
io cred ca ne-ar fi mai usor fara calculator

dada EXACT dar ne mai trebuie si noua din cand in cand asa o pasiune, nah ca am gasit si pasiunea

Alysh, daaaaa ai fost super simpatica si trebuie facuta repede treaba ca daca astepti prea mult nu iti mai vine, noroc ca eu nu m-am gandit prea mult cand am facut-o pe Olivia

Doloress, sa stii ca al meu s-a mai schimbat de cand cu Olivia, asa era si el la primul copil, trageam de el pentru orice, nu ca acum ar veni el cu propunerile, inca n-am scris nici eu in calendar sa stii , dar cand o vede pe asta mica ca se repede la el "tata, tata!" uite asaaaaaa ii creste o inimaaaa si "face" pe el de emotie Si fata de Razvan s-a mai schimbat, chiar daca el saracul e numai cu "mama" in gura . Au jocuri barbatesti, secrete de-ale lor si e mult mai bine, cand sunt mai mici, eu cred ca ei, tatii, nu stiu cum sa se comporte cu ei, plus ca astia mici au atata energie, te scot din toate alea, daca nu ai rabdare. Rabdare, asta e cheia....aoleo daca ma pun eu pe scris pe tema asta nu mai termin

Danicris, mi-ai facut o pofta de branza cu smantana, asa mi-e dor de branza cu smantana de acasaaaa

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress...wow..sa va traiasca finuta, sa fie sanatoasa ca frumoasa sigur va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara :)

Va scrie o mamica tare obosita, am avut "aventuri" Ii trecuse lui Robert raceala de saptamana trecuta si sambata nu stiu ce s-a intamplat, dar iata ca am avut un weekend marait, incununat cu succes de o febra à la Robert (=39.5 direct ) Mda, deci noapte nedormita de mine, dormita la greu de el. Desi frigea, nu avea alte probleme, un pic de tuse, niste mucishori transparenti si nu prea multi, o dispozitie buna, apetit un pic scazut, dar nu ceva de speriat ... Hmmm... Doar ca eu nu mai pot dormi deloc cu el, si toata noaptea am stat huhurez, l-am vegheat, i-am mai luat febra etc. De-ale febrei

Vorbeati de tatici - al nostru e superb de-a dreptul Nici nu concep sa nu faca tot atatea cat fac si eu pentru bebe si cu bebe. Si nici el nu concepe. Am incredere 1000% in el si uneori ma gandesc ca daca mi se intampla ceva piticul va fi pe cele mai bune maini :) De exemplu, azi dimi nu l-am dus la cresa pe Robert, eu a trebuit neaparat sa fiu la serviciu (am o perioada extrem de aglomerata si stresanta, am muncit ca un sclav pana pe la 6 jumate, doar de 3 ori m-am ridicat de pe scaun of ... asta dupa o noapte nedormita). Cupilul a stat cu tati si eu tot sunam sa dau instructiuni, sa iau pulsul - domle, omul asta face totul ca la carte. Astfel, am gasit un pitic curat, bine mancat, dormit, voios, un pic dornic de mami, si mai ales fara febra. Nu stiu ce si cum a facut sotzul, dar in seara asta nici macar nu i-am pus paracetmol lui Robert. Maine voiam sa stau eu cu el dar o sa vad cum trecem noaptea, daca nu face febra ma intorc la serviciu.

L-am sunat azi si pe doctor, sa il intreb totusi, desi stiam ce o sa imi zica. Ma gandeam insa ca poate vrea sa il vada, cu gripa asta "porcoasa" (noi suntem si destul de expusi si stiu persoane destul de apropiate de noi care au facut-o). Evident ca azis ca nu am ce sa caut la spital. L-am intrebat de Broncho Vaxon sau Vaxom :D - la fel, mi-a zis ca nu are ce sa ii faca bine lui Robert deoarece este un produs destinat unei anumite grupe de copii, cu deficiente imunitare, ori Robert nu are nici o deficienta. Si a zis ca e destul de scump si nu are rost sa il iau aiurea. Si am mai vorbit o gramada cu el la telefon, a ramas sa il sun daca nu ii trece febra cupilului.

Esme - oups ... nu stiam ca sunteti "imobilizati" va urez sanatate multa

Fete frumoase de intalnire - v-am admirat, v-am invidiat Sa va fie de bine intalnirea Vedeti la ce e bun netul ?

Lily - o scumpica Iulia cu/fara pleata

Ylari - of cu barbatii astia mai copii decat copiii. Iti urez succesuri la bebe2, sa ii dai domnului o ocupatie pe cinste La fel si lui Alysh - ia te rog sa te calmezi, sa nu se streseze ovulul si armata de nazdravani Ca sa faci, unii oameni sunt mai putin rabdatori, uite, si eu sunt asa ... Ma enervez cam repede in situatii aiurea, mai spun si eu chestii raurtacioase uneori despre Robert, ca vezi doamne e incapatzanat, ca face "de-al naibii" Apoi imi dau seama ca e un COPIL de nici doi ani ... of ma simt super nasol cand imi dau seama ce ridicola sunt uneori sa pretind "intelegere" de la un bebe... Ma tratez insa

Dolores sa iti traiasca finutza sa creasca mare si frumoasa si sa isi bucure familia :) Sa fie fericita

Ce mai fac gravidutzele noastre ? Au trecut gretzii rai ???

Pai va pup, ma duc sa il pup pe tati al nostru, azi ii sunt recunoscatoare maine sigur voi gasi motiv sa ma enervez nitel pe el hehe

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah si voiam sa zic ca am admirat-o si pe Gabitza - exact cum a mai zis cineva: o impresie de calm, de liniste, de suflet :) A propos, Gabi, din greseala te-am scos intr-o zi de la Favoritele mele din Picasa - tre sa remediez :)

Si vad ca vorbeati de cereale - eu nu i-am dat niciodata cereale de copii mai mari... si de fapt nu prea ii dau deloc, rar i-am pus cereale in lapte sau in iaurt... Nu stiu de e bine, de e rau, mie mi se pare ca cerealele astea de copii sunt cam ciudate. Noi suntem inca pe piureuri de legume de doua ori pe zi si fructe cat cuprinde in rest. Cu cereale, mai papa biscuit de bebe, destul de rar, paine de la noi si uneori mai bagam o mamaliga. Oare o fi putin ??? hmmm... Almette eu ii dau lui Robert si ii place. De fapt e un branzos si papa tot ce e lactat. Am luat vineri un iaurt de la fermieri - BESTIAM - si o branzica proaspata - superb - nici nu se compara cu ce e in supermarketuri - cred ca ne abonam la ferma Esme - am intrebatr de lapte, ca vindeau si lapte, si au zis ca e nepasteurizat, e direct de la vaca ... nu i-am luat hmmm... Ma axez pe branzeturi si iaurti si smantane deocamdata

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! TREZIREA! Poftiti la delicioasa, va rog!

Simonix, Magdone

MsBB, Chinabulina, pe unde sunteti? Ati ajuns, da?

Laurita, tu te-ai ascuns?

Vlady

Mergi la inceput