Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ca am uitat sa zic: a dormit fiica-mea ieri de la 12 pana la 4, de ascultam pe la usa daca respira. recunosc ca imi era teama sa deschid usa. am profitat din plin si am temrinat curatzenia inceputa sub directa ei supraveghere, am facut ceva lectzii cu alex, am mancat shi eu linsishtita. dar imi pare rau ca nu am apucat sa ma intind putzin in pat, tot imi ziceam ca trebuie sa se treazeasca si ce rost mai are.

daca cu somnul am dus-o bine (macar ieri), cu mancarea e vai shi amar. nu stiu cu ce traieste fata asta. noroc cu mancarea de dimineatza, cand haleshte de la totzi, adica ishi bea laptele ei, apoi mananca cereale cu lapte de la alex, apoi din sandwich-ul lui tati. ar lua si de la mami, dar ea nu serveshte decat cafelutza dimineatza. in restul zilei... struguri sa am sa ii dau. altceva... stramaba din nas de mama-mama.

sa va mai pov de mandra mea: vineri s-a plimbat cu taica-su in orash, si a trecut pe langa locul unde mancam noi in fiecare sambata dimienatza peshte. mai exact, este o statuie in piatza, langa care se asheaza toneta cu peste sambata. noi cumapram peshte (eu si tati hering crud cu ceapa, copiii peste prajit), ne ashezam pe pedestalul statuii si mancam (poate fac si o poza, ca prea a devenit obicei de familie samabata dimineatza). de obicei eu in timpul asta imi cumpar si legumele si fructele din piatza.
ei bine, si cand au trecut ei pe langa acea statuie, teodora mea a inceput sa ii zica lu' taica-su "papapapapa". ce face obishnuintza din om/copil.

hai ca fug la ale mele.
pupici si pe curand.

Poze

edit: am reparat ceva gresheli de scriere, ca tare multe mai fac. parca scriu degetele fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lilly aratati superb! Mi-ai trezit niste amintiri...Eu ador Grecia! Abia astept la vara sa mergem din nou in concediu acolo. In 2007 am fost cu Cristi si ne-am simtit extraordinar...Abia astept sa ajung din nou acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Dana nu...al meu e beteag cu antibiotice la purtator il doare capul si tuseste. Abia de ne-a dus pe noi intr-o parte si alta...Aseara era prabusit, pe la 6 a adormit dus...s-a trezit cand s-a trezit si fata si apoi a bagat iar somn.
Uikendul viitor bagam bagaje ca pleaca o saptamana in anglia in delegatie. Sper ca macar va fi revenit pana atunci. Da' tot cautam.

La Multi Ani! Ancaurn, Nicole1980, Andreap. Sa va fie viata frumoasa si fericita, sa aveti sanatate, noroc si bucurii nelimitate!

Sanatate multe Stefana, Alina sa aveti zile si nopti linistie!

Sanatate tuturor!

A inceput anul academic....grrrr...fuuug...

O zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

sa va fie de bine intalnirea, ce rau imi pare ca nu pot sa vad pozele de la servici, eu acasa nu pot sta deloc la calc, dar oi reusi eu odata sa le vad. Ma bucur ca v-ati simtit bine!

sarbatoritelor si multa multa sanatate!

Am intrat si eu sa ma plang ca tot asa ma chinui si eu noaptea cu suptul, ma omoara, trage de ele, nici nu stiu daca mai iese ceva, dar tot nu-mi vine sa o intarc ca prea ii place sa suga.
Avem si noi 4 masele, ce mai urmeaza, caninii, nu?

Ylari, sa stii ca te inteleg cu pasiunile, nici eu nu am cine stie ce , asa e si al meu, numai ca nu cu meciuri, ci cu calculatorul, cum se da jos din masina si intra in casa, dupa ce vine de la servici, se repede la calculator, mai frate nu de acolo vii, acasa mai ia o pauza!!! Dar stai linistita cu daca vine bebe 2 nu o sa mai aiba nimeni timp de nici o pasiune, si trebuie sa pui piciorul in prag, ce faci tu face si el jumatate ca altfel nu merge.
Bafta cu casa!

Gabitza, sa va fie de bine concediul!

Esme, mult succes in noul an academic!

Sanatate la bolnavori si multi pupici

Mai revin io.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Hello fetele,

sa va fie de bine intalnirea, ce rau imi pare ca nu pot sa vad pozele de la servici, eu acasa nu pot sta deloc la calc, dar oi reusi eu odata sa le vad. Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Dar stai linistita cu daca vine bebe 2 nu o sa mai aiba nimeni timp de nici o pasiune, si trebuie sa pui piciorul in prag, ce faci tu face si el jumatate ca altfel nu merge.
...

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

nu vad io asha ceva. Dar visez
magdone, greu e cu 2 copii... io cred ca ne-ar fi mai usor fara calculator

danaH, vreau si io o asha statuie.... sa mananc peeeshte si sa ceara peshte fiica mea cand o vede. Pai numai peshte ash manca

lilly, superbe pozele din Cporfu. Mai vaz o parte mai colea. Si tu slaba, si fiica ta frumoasa ...

Ylari, apuca-te de sport si tu. Mers la sala....sau la jogging in parc. Io am o gramada de hobby-uri... nu mai apuc ca timp. sau ca rabdare... Mara imi consuma toata vlaga. Si tati vine si se mai joaca cu fifi, dar tot is chiaunita.

mai voiam zic ceva. NU stiu ce.

edit: mi-am adus aminte ce. Deci asta noapte m-am trezit - mi-am luat hartia injinerica (unde imi suflu nasul non stop) shi spray-urile de astm de pe noptiera, si adus la calc. Dimineatza, Mara le-a luat de la calculator si dus pe noptiera. pe noptiera de la capul meu . Hartia ijienica a portionat-o prin toata sufrageria.... dar asta e o alta mancare de peshte.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare, fete-cucuiete !

Gabitza, am vazut pozele, sunteti minunati, ati avut o vacanta superba, ce mult imi place familia voastra ! Saptamana trecuta te-am visat, ai venit cu Raducu la noi in vizita, numai ca arata altfel, avea parul foarte bogat si mai lungut. Si stia foarte multe cuvinte. Te rog, data viitoare sa-l iei si pe Andrei.

Ylari, buna idee sa va faceti casa decat sa va cumparati apartament. Chiar vorbeam cu sotul meu ce bine ar fi fost sa avem o casuta cu putina curte, nici nu mai mergeam in parc, amenajam un loc de joaca frumos si chemam copilasii la noi. Mai ales ca voi vreti si bb2, ideea cu casa mi se pare extraordinara. Bafta !

Lilly, am vazut pozele, Julia este o scumpica.

DanaH, misto faza cu pestele si mi-ai facut o poftaaaaaa … maine fac si eu ca prea spui cu foc.

Esme, eu nu stiu cu ce te ocupi insa banuiesc ca inceperea anului academic se lasa cu treaba multa asa ca iti urez sa ai spor.

Doamne, mamici una si una am vazut in pozele de la marea intalnire, mi-a facut mare placere sa va vad asa impreuna, vesele … va pup cu drag. Dar le pup si pe celelalte mamici de m&m, fara exceptie.

In sfarsit a scapat Vladuc de mucisori, acu’ se lupta cu dintii, are toata gingia de sus umflata, jos i-a mai iesit un dintisor, la masele nu mi-a permis sa ma uit.

As vrea sa-i schimb cerealele, sa nu-i mai dau de-astea de bebelus, sa-i dau din acelea mari da’ nu stiu de care sa cumpar. Ai vostri papa cereale ? De care ?

Va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor,

Tocmai am avut o discutie mai aprinsa cu tati care se tot infoaie la Vlad pt orice si incepe sa ma sece cu asta. Am fost la Debenhams sa-i iau o camasa si niste blugi lui Stef si s-a enervat pe Vlad ca nu sta locului. La masa de dimineata s-a suparat ca de ce a aruncat VLad mancare pe jos, ca de ce tipa asa tare VLad cand se joaca......Doamneeeeeeeeeeee, dar e un copil de un an nu e stana de piatra!!! PAi daca m-as supara eu asa des la cat de mult stau cu Vlad ar ajunge copilul asta la balamuc.

IN rest n-am nimic sa-i reprosez, a-propos de pasiuni are si el cateva dar le desfasoara dupa ce ne culcam noi (adica se joaca un joc pe calculator), in rest a renuntat la tenis, pasiunea vietii lui si la multe altele, iese cu noi afara in fiecare seara si alearga dupa Vlad prin parc, mai face de mancare, e tandru si iubitor........la capitolul rabdare sta mai prost si in seara asta M-A ENERVAT!
Dar tre' sa-mi treaca repede ca se apropie ovulatia si mai vreau un copchil cu el

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

alysh, ca sa te calmezi:

la ce contzert mergeti joi? la Bethoven+ Wagner+ Strauss?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Al meu sot are si el pasiuni insa stau mereu cu parul dupa el, nu-l las deloc. Incep cu ... De ce-ai mai facut copil, nu stai deloc cu el, etc, etc., il fac sa se simta vinovat. Nu-mi place sa fiu cicalitoare, niciodata nu i-am zis nimic, nu-mi place sa-i ordon, sa-l infantilizez, insa cand vine vorba de Patrick se schimba totul. Asa ca iese cu noi, vrand nevrand. Petrecem timp impreuna si ne simtit tare bine, e mai greu de urnit din casa. Ca daca ar sta imbufnat si nervos, mai bine l-as lasa intr-ale lui. Insa stiu ca ii face placere, dar prima data cand ii zic, hai sa iesim in parc, zice NU, atunci incep. Si il urnesc intr-un sfarsit...
Sper sa ajung ziua in care imi propune el sa mergem undeva, o scriu in calendar.

Sunt tare bucuroasa ca mi s-a nascut finuta, Sofia, are 2950 si cred ca e o bijuterie de fetita!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hello fetelor,

Dar tre' sa-mi treaca repede ca se apropie ovulatia si mai vreau un copchil cu el

Vlady

Vai, Alysh, ce mi-a placut !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput