Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Scriu mai rar ,dar de cate ori apuc va citesc si urmaresc pozele voastre!!

Gabitzule ce mari baietei ai si frumosiiii de numa!!!!

Lilly e tare dulce Julia tunsulici!!Sa stii ca si eu ma gandesc ce voi face cand voi incepe serviciul cum voi rezista de dorul lui Eric!Meseria asta de mama e tare grea !!Nu degeaba e vorba aia mama e mama nu e ia o pauzare!!!

Ylari imi pare tare rau de buzita sparta!!

Am vizionat si pozele de la intalnire,sa va fie de bine mancarica si sa stiti ca imi pare tare rau ca nu stam mai aproape ca tare mi-as dori sa va cunosc pe toate personal.

Noi azi ne-am petrecut mare majoritate a zile in parcul mare unde au venit niste educatoare de la o cresa privata si au amenajat un loc de joaca pt copii de diferite varste.Eric s-a acomodat imediat ,si asa de bine s-a simtit de numa!S-a jucat cu malai, a bagat fasole si macaroane in sticlute de plastic iar spre sfasit si-a demonstrat si talentele de mic Picasso!Acum tare mult ne bate gandul sa il dam la cresa la program scurt pt a socializa si a invata lucruri noi!ASa ca vom tatona terenul!!

Merg sa ma pun in pat ,dar nu inainte de a va multumii tuturor pt sustinere si pt ca sunteti alaturi de mine in pierderea suferita!!!

Iar ,ca tot imi mai aduc cate ceva aminte ca babele , vreau sa le urez tuturor care si-au serbat ziua de nastere sau care si-o vor serba ca nu se stie cand mai intru un calduros La multi ani si tot binele din lume si in special multa sanatate!!

Va imbratisez cu mult drag!!!Pupicei!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

fetele , sa va fie de bine
ce dulce si distinsa e chinabulina...
dati-o mey afara pe MsBB...si blonda si slaba si inalta..huoooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Fetele, distractie faina..sa faceti poze si sa va ganditi la noi

sincer, am mancat ca porcul, tot, si m-am ganditr numai la fifi mica . Sunt addicted dupa ea, cum ma voi descurca cand ma intorc la munca...

Chiar, de ce vreau io asha de mult inapoi la munca?

P.S. deci o fo o placere sa ma vaz cu fetili .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

uite aici fata cinstita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.

Merci fetelor pt aprecieri la adresa Juliei tunsulici .

desiree cred ca e tare scumpa Victoria cu "bad-bad"

gabitzam cerceii is intr-o cutiuta de cand era ea de cateva zile, dar mi-e asa de mila sa-i gauresc urechile.Desi ar trebui totusi sa facem cat mai repede si pasul asta, pt eu am tinut minte mult timp ca mi-au gaurit urechile la 4 ani, si le tot spuneam apoi parintilor ca nu aveam nevoie de cercei, si de ce m-au chinuit.
Inca nu am reusit sa ma uit la pozele voastre, dar am in plan pt astazi .

Ylari ce nasol cu dintii/caninii astia.Si Julia nu stiu ce are in ultimele zile ca se trezeste noaptea de 1-2-3...n ori si maraie sau urla sfasietor.Trebuie neaparat sa ma duc la ea, sa ma simta si se calmeaza si adoarme la loc.Cand merge tati, dureaza mai mult operatiunea.Eu dimineata is zombi, nici nu stiu in ce parte sa o apuc.

Andree27 ti-am scris la clujence referitor la cresa.

Am vazut poze de la intalnire.Ce de mamici frumoase

Incerc acum sa pun poze pe net, dar dureaza.Am pus o multime, ca nu am timp si chef sa le sortez ca aproapte toate imi plac
Voi reveni cu linkul.

Ma duc sa-mi trezesc fata.Doarme de-aseara de la 23 (cu vreo 3-4 treziri azi noapte ). Trebuie sa-i schimbam iarasi programul ca iarasi ajungem cu ora culcarii la miezul noptii.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata

Mama ce fain a fost...Si ziceti ca ati mancat mult? Yummi!

La multi ani fetelor ce s-au sarbatorit! Anca, Nicole si Andreea sa fiti sanatoase si fericite!

Desiree si eu sper acelasi lucru ptr Felicia sa lase trecutul ala urat acolo unde trebuie...in trecut si sa se bucure de noile experiente de sotie, mamica si cine stie ce alte surprize frumoase ii va rezerva viata! Imi dau seama ca e foarte greu, dar sunt convinsa ca va reusi!

Lilly e foarte frumoasa d-soara tunsulici!

AM fost si noi ieri la un gratar la sat si ne-am simtit minunat...au o bubulina mica de 2 luni prietenii nostri...e tare frumusica! Asa imi mai doresc un bebe...cred ca ma considerati nebuna!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lilly eu a trebuit sa o iau langa noi azi noapte, de fapt se s-a trezit si s-a tarat spre mine, asa ca am tras-o langa noi si a adormit linistita.

Mihaser ce misto ca ati iesit la gratar. Alui meu ni-i place deloc sa socializeze, a stat TOT WEEKENDUL la tv cu TOATE meciurile posibile si imposibile (inclusiv diviziaB) si meciuri din alte campionate, plus ciclism, e pasionat si face un fel de pariuri cu cei de la servici de la el, Dumnezeule, o plictiseala ingrozitoare ptr mine, si daca-i zic ca ma plictisesc, imi spune ca nu e vina lui ca eu n-am pasiuni Ca sa nu mai zic ca in fiecare vineri se duce si joaca fotbal de la 22 la 12 noaptea Acum si-a facut si abonament la sala de fitness, de la 1 octmbrie. In fine... deci trebuie sa-mi gasesc pasiuni. Inainte imi placea sa goblenez, dar acum cine ar putea sa faca asta cu bebeluna gramada??? Deci sunt intr-o depresie momentan. De miercuri merg in Pantelimon si poate mai imi revin, acolo am o gramada de prieteni cu care ma intalnesc si mai imi incarc si eu bateriile. Cu casa pana la urma cred ca ne vom construi noi ceva pe terenul ala, nu il mai vindem ca sa folosim banii ca avans ptr un apartament, sa ne dea Dumnezeu putere si ajutor.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

hello,

am venit si noi de la MAll, am fost cu Piggy si Ilincuta, Vlad si Ilinca s-au jucat de mama focului la locul de joaca de la et 1, s-au dat si in masinute la subsol, a fost tare dragutz.

Acum ne pregatim sa papam o ciorba a la grec. si apoi somnic ca azi ne-a trezit telefonulo la 8 fara 10.

Cam atat despre noi, nimic nou sub soare.....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Dupa cum am promis aici poze din vacanta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Dupa cum am promis aici poze din vacanta noastra.

vai cat esti de slaba, lilly..... mor de invidie! iar bucalata ta este o scumpa, sa o mananci si mai multe nu.

gabitza, pozele tale imi inspira intotdeauna asa o caldura, linsite si armonie... sunteti o familie tare tare frumoasa. baietii sunt niste scumpi, unul mai ceva ca celalalt.

fetelor, sa va fie de bine intalneala. faine gagicile. toate frumoase, vesele.

cleo, dar chiar asa, cine te grabeste sa te intorci la munca?

cat dspre Miss (na ca vin si eu la spartul targului, sa mai pun ceva paie pe foc), numai cine a tracut prin aceleasi experiente cred ca poate sa o inteleaga si sa o judece. pe de alta parte, ca mame ce suntem cu toatele si stim ce inseamna sa ai un copil, sunt dure cuvintele acelea. se refera la copil, iar el nu are nicio vina. ea ar trebui sa stie asta cel mai bine. dar, cum am mai spus, numai Dumnezeu o intelege. sper totusi sa isi gaseasca linstea de care are nevoie sa il creasca pe david.

esme, sa inteleg ca nu ati venit weekend-ul asta in delft? a fsot vremea tare tare frumoasa. sambata a fost o adevarata zid e vara, ams tat afara cu copiii, in maneca scurta, pana pe la 9 si ceva. am fsot la un bbq, la parintzii unltimului nostru finutz, in dordrecht. friptana friptana, micii mici, pepenele de rigoare... si ma mai mir de ce sunt ca v...
daca va hotarati pt weekend-ul viitor, cica o sa fie festival de muzica tziganeasca in delft. vine si o formatzie de romani. noi o sa fim pe strazi, mai ales daca ne lasa vremea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lilly ce frumoase sunt pozele, mie mi se pare ca Julia iti seamana teribil de mult, dar semana si cu tati al ei, exact cum trebuie Eva seamana numai cu ta-su
Mi-ai facut un mare dor de Grecia, cum ati ajuns in Corfu? Cu avionul sau cu masina, sorry ca nu am retinut. Noi am avut niste mari robleme in Grecia in 2006, a avut Iuby niste probleme de sanatate si nici acum nu stiu daca asigurarea a achitat facturile, drpt urmare mi-e cam teama sa mai mergem acolo...
Dar poate ajungem la anu' in Italia din nou, am fost la Rimini in 2007 si ne-am simtit foarte bine acolo. S va fie de bine concediul, pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput