Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fetele, distractie faina..sa faceti poze si sa va ganditi la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

sincer, am mancat ca porcul, tot, si m-am ganditr numai la fifi mica . Sunt addicted dupa ea, cum ma voi descurca cand ma intorc la munca...

Chiar, de ce vreau io asha de mult inapoi la munca?

P.S. deci o fo o placere sa ma vaz cu fetili .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

sincer, am mancat ca porcul, tot, si m-am ganditr numai la fifi mica . Sunt addicted dupa ea, cum ma voi descurca cand ma intorc la munca...

Chiar, de ce vreau io asha de mult inapoi la munca?

P.S. deci o fo o placere sa ma vaz cu fetili .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Sa-ti fie de bine si sa va fie de bine tuturor
Poze de la intalnire?!?

Chiar, de ce vrei sa te intorci la munca?
M-a apucat si pe mine zilele astea intrebarea: cum sa ma intorc eu la munca cand Julia va avea 2 ani? Cum voi rezista de dorul ei peste zi?

V-am zis ca am tuns-o? Era toata numai late, care se increteau cand transpira, dar era neingrijita.Acum e baietelul lui mama Va pun poze imediat. Si daca am timp va pun si poze din corfu.

Edit: aici before and after prima tunsoare a Juliei

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vaaaaaaaaaai, ce ciufulici-tunsulici frumoasa am vazuuuuut

Noi ieri am fost la un bbq, cu toata echipa dfe baseball unde joaca daddy. Sunt campioni al treilea an la rand. Am fost aproape 50 de persoane si o carutza de copii. Victoria a fost asa de cuminte, s-a jucat frumos, si-a gasit "dragutz", o sa va pun poze mai tarziu.
Ne iasa si premolarii, cu intarcatul - am renuntat ptr. moment ca prea era suparata. Azi dimi si-a amintit ca tzitzi e "Bad", asta dupa ce toata noaptea a tras de ea... In timp ce o imbracam sa iesim la plimbarea de dimi, a batut tzitzi iar ca e 'bad'...
Va pupam.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, LA MULTI ANI!

Gabitza, ti-am mai zis, oare, ca am vazut pozele? Alea cu porumbeii sunt superbe!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cat e de dulce Julia!! Mami, pune cercei la "baietel"

Desiree, si mie imi sunt dragi pozele de la porumbei. Atata fericire a fost pe ei cand s-a vazut in mijlocul lor, i-au hranit, i-au alergat, au ras si s-au bucurat nemaipomenit.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lilly ce scumpa e Julia, pupam frumoasa frezata

Cleo, fetele sa va fie de bine chinezescu, imi pare rau ca n-am ajuns si eu, of...

Eu n-am prea scris azi, sunt cu nervii, m-a tocat fi-mea marunt-marunt cred ca-i ies caninii si are o mie de nervi, urla aiurea asa, nu mananca, mi-a varsat ca am incercat sa-i dau nurofen si nu vroiau muschii ei sa ia medicament, of groaznic groaznic....... Vad ca s-a mai linistit un pic dupa calgel, maine n-o mai las, ii dau si calma baby, ce sa fac, ca daca o las asa sufera si ea. S-a mai confruntat cineva cu crizutze de genul acesta?
De azi dimineatza n-am stat. Acum la 17.30 am iesit pe afara, fara carucior, numai cu ea asa, cu hamul ca sa mearga ca are o energie in ea, si daca n-a umblat fetelor, eu eram lata nu mai puteam si ea se catzara pe topogane........ Bineinteles ca a si cazut si si-a spart buza, per total o zi infioratoare.

Pupici la toate

LA MULTI ANI ANDREEAP!!! Sanatate, fericire multa si toate bune!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SI eu m-am bucurat sa revad fetele. Si m-am simtit bine...si am mincat biiiine. Merita cite o iesire d-asta cind si cind...Or fi ajuns MsBB si China???CIt drum mai aveau in fata...Dar daca au facut si Mallul cred ca inca sunt in Bucuresti. Hihi.
Gabitzam, Daviduche are vreo 22-23 de kg. Centimetri nu stiu, ca nu l-am mai masurat..Pe la inceputul verii avea 110cm, acum nu mai stiu. Sa stii ca si David are tendinta cind creste sa ramina in urma cu greutatea..mai ales ca tb sa ma rog de el sa manince. Acum ca a stat cu mine in vacanta a mai pus carnita pe el, altfel la gradi se subtiaza...Nu maninca.
Ylari, imi pare rau de buza sparta. Mati si-a muscat limba ieri intr-o cazatura..nu mi-a venit sa cred cit singe i-a curs...Dragul d eel...Ce sa facem, sunt inerente...
Sis, pup Mirci drag, abia te astept miine in Drumul Taberei, ne plimbam impreuna!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello mamici de M&M,

Azi a fost o zi fooooooooarte buna: intalnirea cu mamicile a fost super, ne-a parut bine sa le cunoastem si pe MsBB si Chinabulina, AVETI POZE INCEPAND DE AICI

Noi l-am recuperat pe Vlad ai poi am fost in PIata Constitutiei, ne-am chiombit pe-acolo, apoi in parcul acela frumos din sect 4 si intr-un final acasa doborati de oboseala...in rest nimic....ma uit sa vad cine, ce a mai scris....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lilly, Julia e scumpica si cu plete si fara! O frumusete!

Ylari, iubita, nasoale mai sunt zielele astea ciudate si noi patim la fel cand incep rau se sfarsesc rau dar a doua zi iese soarele....si la noi cand e vb de dinti e jale mare! sa-si revina Eva!

Vlady

Mergi la inceput