Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
elenuca spune:
Am revenit cu poze, asa cum am promis.
aici sunt pozele de la bunici :vacanta la bunici
aici pozele din excursia prin tara :vacanta Sambata de sus si Belis
o seara placuta, ma duc sa o imbaiez pe mandra
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !
Alysh spune:
Buna seara,
Incep cu sfarsitul pt ca nu ma pot abtine: Elenuca, sunt pur si simplu 

rau de tot de frumoasa, printesa, tarancutza, calatoarea, dansatoarea, zambareata, sociabila Lizuca. O vreau de nora, pe bune
as papa-o. Din cate vad ati avut parte de o vacanta minunata!
Lilly, multam de raspunsuri ref la carti de poezii, am mers si eu azi in librarie si am luat 2 carti de cantecele si poezii, multe apartinand copilariei noastre dar si multe noi: "Vine trenul de la Cluj incarcat cu magarusi" si "Vine trenul de la iasi....cu iepurasi". IN afara de poezii sunt si cantecele, poezii pt sarbatori, cele mai cunoscute poezii si cantecele in engl si fr. Merita, sunt si ieftine pe deasupra.
Desiree, felicitari si din partea mea pt cuvintelele pe care le spune Victoria. Cum se mai simte? Ca si Vlad se fosneste toata noaptea de ceva timp incoa....mai mult ca sigur vin ceva maselute.
MsBB, daca te consoleaza cumva, eu am pb cu concentrarea...... am ajuns sa ma uit la o emisiune si sa ma gandesc la altceva, sa vb cu persoane, sa mi se povesteasca ceva si sa ma gandesc la altceva.....la ce credeti voi ca ma gandesc eu? La fi-miu ca nu prea mai am alte preocupari
Iulia, felicitari ca ti=-ai luat inima in dinti si i-ai spus soacrei ce merita. Exact ca si Aelita, eu nu-i dau in parc mancare : ) din motive de igiena (nici eu nici el nu putem fi percet curati), 2) nu vreau sa-l invat sa alerg cu mancarea dupa el, 3)tocmai pt a nu da motiv altora sa-i mai adauge ceva in meniu. DAr din pacate si Vlad se mai alege cu o bomboana cu ciocolata sau o napolitana cu ciocolata
Aelita, mi-a placut la nebunie cum ai descris relatia dintre copii tau. WOW, ce mi-a placut. VReau si eu, am mai spus parca, nu?![]()
Laurita, bine ca ai intrat, incepusem sa ma ingrijorez. Ma bucur ca Mirci doarme mai bine. Abia astept sa citesc si eu o carticica de-a ta. Din pacate maine dupa amiaza plec la mama caci Stef va fi in delegatie si mi-e cam urat singurica.
Adriana, bine ai revenit! Vrem pozici!
Vlady
Victoria_mami spune:
Elenuca, superba printesuca ta; pozele cu petalele, sunt superbe!
Alysh, se mai fataie, a supt toata noaptea, de vreo 6-7 ori s-a trzeit si a luat tzitzi, dar macar nu a mai plans, a avut vreo 2 tentative, dar a luat tzitzi si a adormit.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
inais spune:
Seara buna!
MsBB mercic pt raspunsul despre ou. Doar tu am vazut ca m-ai bagat in seama...probabil e o chestiune depasita. Toti M&M papa ou gatit sofisticat...mai stii! Noi ii papam fiert moale, asta dupa ce fiert tare e refuzat cu indarjire. Ar mai papa si omleta, dar ii dau f rar prajit. Merci inca o data! 
Aelita spor cu dulapurile alea! Stiam eu de ce-s fan Sofia...dar dupa ce ai povestit despre relatia ei cu Andres...
Laura
si bafta cu decizia cu cresa. Important e sa fie toata lumea impacata cu decizia luata. 
Elenuca e mare si frumoasa Liz...si toata-toata bucatica tati...parerea mea!
Nu am apucat sa o vad live pana acum. Frumoase poze. Le-a vazut si Iasmi. Ea adora caii...si statea smirna si facea ca si calul. ![]()
In rest...noi am facut vaccinul. Suntem ok. Ma bucur ca a reaparut pe piata asta romaneasca
...am inteles insa ca nu au adus prea multe doze...dar generatia de aici (M&M) cred ca a rezolvat, semnat si parafat cap. vaccin din schema Infanrix, asa ca nu cred ca mai are imp ce si cum.
Chiar Belleane...voi ce ati facut? Nu stiu daca mi-ai vazut postarea a propos vaccin.
Cleo vecina...m-ai speriat cu postarea despre spital.
Esti ok? Pe mess nu mai apuc sa vb cu tine...cu nimeni in general. Stau logata de forma asa...uoff!
Merg la somn. Azi am avut o zi plina si abia mai tin ochii deschisi!
Np buna!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
Seara buna tuturor! Mai apar si eu in peisaj...de citit am citit, da' de scris, pas....ieri aproape ca terminasem mesajul si vine fii-mea si stinge calculatorul..m-am enervat si nici nu l-am mai deschis....e imposibil sa stau la calculator cu ea prin preajma...acum noroc ca e e cu taica-sau...
Voiam de mult sa le felicit pe gravidutze si sa le urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Elenuca, frumoasa fetita ai!
Iulia, foarte bine ca ai pus-o pe soacra la punct...si eu as fi facut la fel. Noroc ca pe a mea o vedem rar si nici nu se baga (cel putin nu direct, ca vorbe pe la spate am auzit)...Eu am probleme mai mari cu cei din familia mea (adica fratii)care se cred mai destepti si-mi dau "sfaturi" si ma critica mereu ca prea o cocolosesc pe Cristiana, ca si ei au crescut copii dar nu tineau atat cont s.a.m.d. Ma enerveaza cateodata de o carutza de bani, dar nu vreau sa ma cert cu ei...mai ales ca sunt mult mai mari decat mine...
Vad ca avem pe aici si copii vorbitori, felicitari..ce sa ma fac eu cu a mea ca nici mama si tata nu zice...de fapt nu zice nici un cuvant de cat pasareasca ei...e foarte grea de limba...\dar nu ma sperii ca frate-sau tot asa a fost, a vorbit la 2 ani si 8 luni...
Mai fetelor, mie nu mi-a intrat nici acum indemnizatia pe card
...mai e cineva in situatia mea, stiti cumva daca sunt intarzieri? sau o fi vreo problema la mine....am incercat sa sun la Hambarului dar din trei numere de telefon, unu' era deranjat, altu' ocupat iar la al treilea nu raspundea nimeni...
Noapte buna sa aveti!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Inais
si mii de scuze; am crezut, eram sigura ca ti-am raspuns ca noi papam un ou/saptamana, omleta cu bucatele miiiici de bacon. Sapt. trecuta nu am papat ou, ca 2 sapt. a facut diaree a doua zi dupa ce a papat oul.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Neata scumpele
Alyshuca te cred ca ti-e greu sa stai singurica, si eu fug la mama si la Sis cum e Bogdan de garda. SApt trecuta am fost de 2 ori, sambata, iar plecam. asta e. LAaaasa, ca de-acu ne vom vedea, afara sau in casa. Important e ca stam acasa.
Inais daaaa, ce bine ma simt, mi s-a luat o piatra de pe inima cu decizia de a nu-l duce la cresa! Sunt superfericita. MA bucur ca ati facut vaccinul, ati scapat de mare stres!
Elenuca mama, ce poze superbe, iar Lizuca e minunata!!! Imi plac pozele cu ea tarancuta - de unde ati facut rost de costum?? - si pozele intre petale, wow!
Desiree mai cand aud ca va chinuiti inca noaptea cu alaptatul mi se pare ceva de alta era... Asa bine doarme Mirci noaptea de cand cu intarcatul...eu nu puteam nici 15 min la tv sa stau ca striga dupa mine
Iulia problemele pe care le ai tu cu soacra le am eu cu maincamea
insista sa bage caramele si ciocolata in copiii astia. Ma mir ca soacrata nu s-a lecuit dupa ce a umplut-o de bubite cu supa de rosii...
Cred ca am pierdut niste poze de Aelita sau o postare. ma duc inapoi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+
Reallaura spune:
Am vazut poze de la petrecerea lui AndreiGabitzule
Imi aduc aminte de petrecerile de firma...
Alysh am vazut ce bunatati papati
!
Aelita dulce Soshia!, draga de ea...sper sa fie si Mirciu la fel cu surioara/fratiorul lui!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+
MsBB spune:
Neatza!
Trezirea!
anyone?
Nush ce m-am trezit asa devreme
, deja ma ia oboseala ...parca vad ca atunci cand so trezi mandra ma apuca pe mine somnul...
Da' macar mi-am inceput dimineata frumos, cu niste poze
! FFFFF frumoase pozele Elenuca
- le-am savurat cap-coada, f artistice - se poate, usor, observa pasiunea pt fotografie. Modelul, Lizuca, de asemenea este de nota 20
. Toate pozele-mi plac - bune de facut tablou!
Si eu evit sa-i dau prajit, Inais, dar omleta o fac mai mult inabusita
. Halal
sunt! Io pun in tigaia de teflon ceapa, ardei si cateva bucati mici de piept de pui - cu capac se formeaza acolo neste treburi, neste haburi, transpira toate alea acolo, se inmoaie ceapa, ardeiul si carnea se face imediat pt ca o tai fashiutze subtiri tare iar cand consider eu ca sunt astea facute arunc ouale batute/ametitze rau si se combina ele acolo, mai trantesc si neste cascaval deasupra si iese o omleto-pizza mmmm yam-yam
. Noua cel putin ne place mult.
Ma bucur ca ati scapat de stresul cu vaccinul. Sa fiti sanatoase
!
Luminel - ma bucur sa te revad
! Nu stiu ce sa-ti zic de indemnizatie pt ca eu n-am verificat inca. Sper ca te pot ajuta fetele.
Am ajuns si la greturile Laurei - NTZ-NTZ-NTZ! fugiti voi greturilor
, lasati fata-n pace! Tu Dani? Cum mai esti? N-am mai vazut nici un mesaj de la tine de cel putin o sapt
- cum mai esti? Tot la fel ? Doborata de greturi?
speciali
-lor!
Adriana - OOO lume noua, lume noua! Bine ati revenit! Abia astept
!
Iulia - cand am mai citit si de martini
! Sa ma fereasca D-zeu! Deci nu vrei sa stii in ce hal m-am enervat
. In fine, am mai comentat eu ceva dar m-am razgandit si am sters. Sunt convinsa ca te-ai ofticat tu suficient sa nu te mai amarasc eu. Eu zic pe viitor sa fii tare pe faza cu ea, incearca sa nu o lasi prea mult in preajma ei - cel putin nu acum, pana nu incepe sa vorbeasca, sa-ti spuna mai multe.
Halal bunici! Si se mai cred si buricul pamantului, sunt convinsa. Oricum din toata povestea asta tu esti lupul cel rau - ca deh, nu vrei sa-i faci un bine copilului
. Daca ma sinucid - sa stiti de ce 
Bravo Belleane - ai spus-o corect! Asa este - cresteau copii si atunci dar cat de neglijati sufleteste... doar ei stiu!
Imi place de tine
ca esti batsoasa si nu pleci capul , nota 10!
Tre sa fug nitzel, am o vizita
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
YLARI spune:
Neatza fetele.
Hop si noi.
Luminel bine ai venit pe la noi, imi pare rau ca nu ti-a intrat indemnizatia. Banuiesc ca vb doar de luna asta. Nu incerca sa suni in Hambarului ca nimeni n-are telefon pe birou acolo. Trebuie mers personal si rezolvi sigur.
Ma intreb Cadina o fi rezolvat?
Iulia ce bine imi pare ca ai scris. Imi pare rau de incidentul cu soacrata. Of, chiar nu inteleg oamenii astia incapatzanati... Hai, o data poate greseste omul dar dupa ce ii spui sa continue asa... chiar ca o face intentionat si nu te baga in seama. Of...
Aelita, idem si tie. M-ai zapacit cu dragotea dintre copilashii tai.
Si eu ii dau omleta, deja nici nu se mai uita la oul fiert. Si i-am mai facut niste chestii... felii de paine imbibate in lapte, apoi date prin ou si prajite in tigaie, le-a ras! Dar ii dau tot asa, o data pe saptamana.
Pupici la fete, hai ca eu citesc in diagonala rau de tot.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

noastra!