Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor

Iaca si noi pe aici, avem mult de lucru, mult de jucat, mult de dragalit Ieri m-am enervat super tare cand am citit de aventurile Iuliei - atata lipsa de respect ma da pe spate. Inteleg ca poti fi ignorant, ca acum 100 de ani "asa se cresteau copiii" dar nu pricep cum se poate baga cineva in halul asta, cum de isi chinuie creierii sa gaseasca feluri de a trece peste interdictiile MAMEI copilului respectiv. Pffffff ...

Nici la noi nu prea am vazut copii mancand in parc. Mai este si faza cu programul - aici toti copiii stau pana pe la maxim 6 jumate in parc, apoi toti se duc acasa cu parintii sa pape si sa se culce. Cand s-a intamplat ca Robert sa pape o banana in parc NICIODATA nu mi-a dat prin cap sa dau si la alt copil. Nici un copil nu s-a uitat la mine rugator si de asemenea, nimeni nu s-a apropiat ever de Robert sa ii dea ceva. Sau doar sa il atinga, sa il ia in brate etc. Eu am fost un pic indrazneatza la un moment dat cand am luat in brate un copil cazut dintr-un leagan... m-am simtit aiurea cu el in brate pana a venit mama lui. Deci scenele de care imi povesstiti voi, hartzuirea prin parcuri cu bomboane etc mi se par SF. Cum am zis: lipsa de respect. Cat despre ce dulciuri li se baga copiiilor pe gat ...

Gabitza - si eu ma gandesc ca fix la gradinita se va strica treaba cu mancarica de bebi, cu dulciuri etc. Din toata inima sper ca vom evita excesele. Desi aici supermarketurile sunt pline, totusi remarc ca nu exista buticuri - deci tentatia de a ii cumpara ceva asa, "ca are pofta, ca il vede pe x cu un biscuit", e destul de limitata. Uneori imi este sete si nic apa nu am de unde sa imi iau. La fel si in parcuri - dai cu tunul si nu gasesti o ceva sa iti cumperi de foame/sete. Din nefericire in fatza scolilor se posteaza un fel de masini cu gofre si inghetzate. Mi se pare incredibil ca ii lasa... Nu stiu cum este intr-o scoala/gradinitza, sper ca nu sunt automate cu dulciuri. Vom vedea.

Eu pe Robert il tin deoparte deocamdata. Fructe si foarte rar cate un biscuit, inca din ala de bebi. Dar uite, mama e fix cum spuneti voi: ea una mananca tot felul de prostii, la orice ora din zi si din noapte - bebe "cere" cand te vede ca mananaci (noi evitam sa mancam dulce de fatza cu el ca sa nu iscam scandal aiurea), deci va "cere" si cu ea, ea ii va da, caci "de asta e copil, ii e pofta etc". Imi va fi foarte greu sa o strunesc...

Trebuie sa plec, am treaba, sper sa revin, ca mai aveam de spus, fete de admirat de incurajat (JOS GRETZURILEEEE) dar chiar trebuie sa fug

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. MSBB, iubita, nu te sinucide in alta ordine de idei, asta e situatia, cam nasoala, dar ma descurc sper. de-acu sunt hotarata sa nu mai las de la mine si gata.

deci, fatuca mea doarme si acum. m-am dus de dimineata langa ea pe la 7 fara ca o auzii vorbind, era in mijlocul camerei cu tel la ureche si vorbea de zor. mama se imbraca saraca sa mearga la servici, ca o trezise fata de la 6 si nu mai vroia sa doarma. am luat-o si am culcat-o eu fortat, i-am explicat ca e prea mica sa se trezeasca asa devreme, ca nu mai mergem papa din cauza ca ii va fi somnic cand va trebui sa mergem, ne-am dragalit si a adormit la loc. acum nu se mai trezeste [:-)))0 nah!

am fugit, va urez o zi placuta.

PS. Ylari, scumpa, oricum mai intram, ca sunteti fetele mele, doar ca in ultima vreme am avut atatea de facut incat abia am avut timp sa verific un mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa incerc o mica prezentza

Pe unde umbla vecina Lori, nu mai vine acasa? Dar SilviaPop? Si Alina_anto? Dani, esti lipsa la apel! Si Getutza ? Leeloo, ce fac baietii?? Vianne? Socrate, vreau sa-ti mai vad flacaul ! Minodora, ai inceput scoala? PRAG? Andrada, vreau sa stiu de tine si de Tiberiu !! Elena_q? Bratafel, ce face Bianca? Ancaurn, un semn de la voi? Nicole?? Anisia, ce face puiucul mic? Magnetism, pe unde te mai plimbi?
Nu mai stim deasemenea nimic de mult timp de impricinatele: Bjmaryoo, Dordia, Aimee, Alexutza, Diana79, Ralu_t, Diana_d, Ache !!

Va rog eu, daca mai citit aici, doar doua vorbe sa mai stim de voi!

Intrebare: sunt multe persoane in lista de care nu-mi aduc aminte nimic-nimic-nimic, au scris doar unul-doua mesaje la inceput de tot. Mai vin pe aici? Mai citesc? Mai vor sa ramana in lista cu noi?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Nu reusesc sa pun pozele pe Picasa , hmmm, dupa ce cu greu facusem o selectie din 1000 poze, reduse la 65 - nu vrea si pace

Eu sunt pt. reducea listei de la inceput - sunt nume acolo pe care nu le-am vazut niciodata scriind ceva la odiseea noastra, cand aniversam puiutii nostri de 1 an, mi se parea mereu difil sa parcurg atatea nume, jumatate necunscute.
Stiu ca cineva a zis mai demult ca e bine sa lasam toate mamicile ca a mai fost un caz la alta odisee sau ce-o fi fost cand mamica resp., care niciodata nu scria, dupa "100 de ani" s-a cautat in lista si a fost f. trista si dezamagita saracuta ca nu mai era acolo.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Deci fetele: INCOLONAREA SI LA APEL! Ne e dor de voi!

Am vazut pozele: Lizuca -superba in tot felul de tinute: de la ocazii speciale la baita in bazin. Aranjata, somnoroasa, ce mai ca la casting.
Apoi am vazut papa bun de la Alysh. Propun sa mai schimbati locatia adica sa mai aduceti deastea si pe la mine. Macar sa vada bucataria mea asa ceva macar o data...

Am vazut si petrecerea de la gradi a lui Andrei. Super fantana aia de ciocolata e ispita ispitelor. Si ce educatoare sexy au acolo. Nu stiu de ce e asa timid Andrei. Poate s-a indragostit de educatoare? Sau e noua? Nu ma pricep la baieti si cred ca nici ei la mine.

Inais: n-am facut vaccinul pentru ca vineri ii curgea nasucul un pic; astazi mai mult; Dar se pare ca e ok vaccinul; Oul il dau fiert moale cu painica. Omleta nu a vrut -ne-a scuipat-o drept in fata; Nici paine imbibata in lapte si ou nu servim; Deci ramanem pe ou fiert. Noi pana la 1 an n-am papat ou pe motiv de fiert tare =naspa.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dupa ce m-am chinuit o ora sa spal spanacul, a iesit amaaar! Ah, ce ma oftic. Cred ca totusi e de la vreo rosie stricata nedepistata...acu eu ce-i dau sa pape...?? vad eu ce fac

Ylari scumpa, ne vedem data viitoare. sai un semn.
Simonix

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: O fi fost spanacul batran; Pune si tu niste zahar/miere/zeama de lamaie. Eu stiu? poate se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am gandit, nu o sa le sterg de pe lista, sa zicem pentru inca o vreme oarecare, dar le pun pe o lista separata, de "inactive". Daca doresc sa scrie si sa fie aici cu noi, cu draga inima sunt binevenite.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

uite ca raspund eu prima pt. Gabitza ....eu aprope tot a doua zi citesc mladitele in timp ce mananc dar timp sa si scriu nu mai am si cateodata nici nu stiu ce sa scriu sunteti o "gasca" asa compacta .
deci, mie mi-e totuna daca ma stergeti din lista sau nu asta nu ma va impiedica sa va citesc si sa mai scriu ocazional

amu' daca tot am sris sa va zic si despre noi:
Beatrice e o scumpa , o iubesc din tot sufletul ca si pe fratele lui care cateodata ma scoate din toti pepeni .Beatrice spune si ea destul de multe cuvinte si stie sa faca ca si o gramada de animale cu care s-a intalnit la tzara , spune chiar propozitii scurte -care le folosim des - "hol van , Norbi?" (unde e Norbert?), "hova tette?" (unde a pus ceva?).Suntem mari cataratoare si topoganul ne place f mult ...incercam sa il imitam pe Norbert . Beatrice este inca alaptata si astfel noptile noastre sunt intrerupte de cate un supt sau "suzetit" cam de 3-4 ori dar eu m-am obisnuit demult...ce ma deranjeaza este ca daca suge dintr-un san trebuie neaparat sa il mangaie pe celalalt si sa imi "ciupeasca" sfarcul (kestia asta tre' sa o dezobisnuiesc). Evident ca mi-ar fi si rusine sa scriu ce meniu limitat are si cat de putin mananca .No, nu mai stiu ce sa scriu

aha, vroiam sa ii spun Gabitzei ca eu obisnuiesc sa ii las un pic de timp doar singur lui Norbert (el chiar doreste asta sa se joace linistit construieste poduri , sine etc) ...mai ales cand doarme Beatrice dar si in alte momente din zi cate 1/2 -1 ora il las doar pe el in sufragerie si inchid usa sa nu intre Beatrice astfel se joaca linistit si nu este batalie la jucarii si nu ii strica nici o "minune injinerica"
a si la serbari am avut copil foarte colaborant cand am lasat-o pe Beatrice acasa si am fost doar eu acolo ....atunci cand am fost cu totii a fost foarte neastamparat

azi avem zi "nebuna" Norbert a reusit performanta sa o trezeasca de 2 ori pe Beatrice si eu nu am m-ai putut sa o adorm astfel pana la ora asta este nedormita ...ma duc sa mai incerc

va pupam pe toate
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Laura: O fi fost spanacul batran; Pune si tu niste zahar/miere/zeama de lamaie. Eu stiu? poate se rezolva.

Se poate si asta???Oooof! L-am mai pus la fiert...incerc sa-i dau totusi si lui Mirci cu outz.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput