Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
joszaerica asa facea si Mirci, ciupea de celalalt sfarc
. Cat ai de gand sa o mai alaptezi?? Pana s-o dezveti de ciupit o dezveti de supt cu totul ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
11 s
belleane spune:
Haideti mai fetelor care ne cititi, veniti cu vesti; va asteptam;
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
PRAG spune:
Dupa asa o strigare, ma prezint si eu la apel... Va citesc in fiecare zi si sunt la curent cu toate - concediii, greturi, bone si bunici nebune, progrese ale copiilor, papica si cuvintele noi... M-am revoltat si eu impreuna cu voi de ce povesteste iulia, de exprimarile mult peste limita decentei ale lui Miss P. M-am minunat de cit si mai ales ce maninca pui de esme, am savurat toate pozele. Dar stiti ca eu sunt la servici, de unde greu reusesc sa scriu, iar de acasa... nici nu poate fi vorba.
Ce sa va spun despre noi? Roxana e in continuare la gradinita. De la 1 octombrie o muta la grupa de toddlers. Sunt copii in general peste 18 luni, ea e un pic mai micuta, dar se va descurca. Maninca singura, bea lapte din canita, adoarme singura. Am un pic de emotii, ca la orice schimbare, dar sper ca va fi bine. Am avut o perioada de tranzitie la un somn pe zi. A fost destul de greut. Educatoarele o pregateau pentru grupa asta de copii mai marisori, unde dorm doar o data la prinz. Ea insa adormea mai devreme, apoi dupamasa nu mai voia, era obosita si miriita. Dar s-a rezolvat si asta. Doarme o singura data, uneori chiar si 3 ore - bineinteles, asta nu se intimpla niciodata in weekend cind mi-ar prinde si mie bine o asemenea pauza. De mincat... cam cu cintec, e foarte picky, maninca doar anumite mincaruri, si nici nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Sper sa isi revina si cu asta. Apropo de ce dicutati despre ou, omleta e numarul 1 in top, ar minca oricit. Asa ca pe acolo ii mai ascund un pic de carnita, ardei, chiar si morcov sau dovlecel ras.
Din pacate vremea rece ne-a adus si prima raceala, sunt amindoi cam mucosi, iar Alex tuseste destul de tare. Culmea e ca numai noaptea. Azi dimineata cind s-a sculat - dupa citeva treziri din cauza tusei azi noapte - eram hotarita ca ramin cu el acasa. Dar s-a trezit vesel, cu chef de joaca si prostii, deci am zis ca nu are rost sa-l tin in casa. Sa vedem, sper sa nu ma trezesc cu telefon de la scoala...
In rest... Alex a inceput clasa intii, si deja ne luptam cu lectiile. Am facut greseala ca nu i-am pregatit un birou in camera lui inainte de a incepe, l-am comandat tirziu si mai dureaza ceva pina vine. Asa ca face lectiile la masa din bucatarie. Unde Roxana trebuie sa fie si ea prezenta, evident vrea EXACT creionul cu care scrie el, vrea si ea sa mizgaleasca pe foile lui si uite-asa e scandal. Dar dupa ce vine biroul aranjam camera lui si vreau sa il obisnuiesc sa faca lectiile acolo, sa stie ca e ceva important, care se face in liniste, cu atentie si fara intreruperi si distractii. Trebuia sa rezolvam asta inainte de a incepe scoala, dar cred ca nu am realizat la timp ca va fi chiar scolar si va avea si lectii... Uf, ce trece timpul asta!
Altfel, asa cum ziceti voi, e o perioada super, mi-e asa de drag de Roxana asta mica, care totusi interactioneaza cu noi (desi nu zice inca mare lucru), e figura si dulce, dulce. Se intelege bine cu Alex, evident ca se mai si hiriie, dar per total e bine.
Cam astea de la noi... Va multumesc ca v-ati amintit de noi. Le urez multa sanatate celor trei gravidute, Laura, Dani si Cenia, tuturor celorlati numai bine si pupici de la noi.
Gabriela.
Alex@Sara spune:

shoricica noastra a luat-o singurica la picior
.Dintr-o data,a inceput sa bantuie prin casa de zici ca merge de cand am nascut-o.Si prin curte socrella nu se poate tine dupa ea ![]()
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
YLARI spune:
Laura am crezut ca te-ai suparat... Oricum imi pare rau ca nu ne-am vazut...
Fetelor eu am bagat pe langa hainutzele Evei la spalat si un pampers (folosit) care nu stiu cum a ajuns in cosul de rufe murdare..... Bleah.............. Oare s-o strica masina de spalat??? Ca rufele le-am scuturat la greu de un fel de gelatina... scarboasa... Cat de tuta sunt, o tembela..........
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lilly79 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara![]() ![]() shoricica noastra a luat-o singurica la picior tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Yeee, felicitari pt shoricica umblareata. Vezi ca nu trebuia sa te ingrijorezi?
elenuca am vazut poze frumoase, frumoase cu Lizuca pe la bunici, cu petale, cu flori, cu cai (unde erau caii aia?).Am vazut ca ati fost si pe la Belis.
Laura ultima data si mie mi-a iesit f ciudat spanacul.Parca nu avea gust de spanac ci de buruiana.Nu i l-am dat Juliei si de-atunci nu am mai cumparat.Cred ca deaia pt ca nu mai e sezonul lui si il cultiva in sere.
Cica au recuperat pozele.Maine ma duc dupa harddisk si dvd-uri (mi-au facut astia de la service backup-uri, daca io nu am fost in stare
Ieri am fost la o scurta intalnire cu mamicile din cluj. Aici cateva poze.Cine mai recunoaste o mamica clujeana de M&M ?
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
Lilly, ma bucur ca au recuperat pozele. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
elenuca spune:
Multumim pentru aprecieri , nu va mai enumar ca sigur o sa uit pe cineva
. M-au umflat in pene laudele la adresa printesei noastre, deh ca orice cioara care isi adora puiul.![]()
Msbb, ai ghicit imi place sa cochetez nitel cu aparatul , dar si Lizuca e subiectul perfect nu sta o clipa locului si e uneori atat de expresiva, mi-e ciuda ca nu sunt mai rapida sa-i surprind moaca
Costumul de morosanca l-a primit cadeaux de la neste pretini moroseni. Asa-i ca era dulcica in el?![]()
Mai intreba cineva, parca Lily unde erau caii aia superbi, e vorba de herghelia de cai lipitani de la Sambata de Jos, armasari de reproductie. Zona de la poalele Fagarasului e perfecta pentru ei, ei traind cam la 800-900m altitudine, se spune ca insusi contele de Brukenthal a adus aceasta rasa in Romania , iar acum se pare ca e singura herghelie de cai lipitani din Europa. Maestuoso,Favory si Conversano sunt cele trei linii importante de cai a caror reproductie e atent supravegheata. Cel mai mult mi-a placut faptul ca armasarii care ajung la maturitate sunt albi spumosi daaaar, ei nu se nasc asa, ei se nasc negri ca smoala si treptat treptat pe masura ce cresc si devin maturi se albesc. Nu e cool?
Fetelor , eu am reusit performanta sa racesc, dupa doi ani jumate de cand m-a ocolit, uite ca acu’ m-a lovit. Cred ca stiu si unde, intre blocuri e un mic parculet pentru copii mai mici cu topogane mici, calusel, balansoar... problema e ca se face nene un curent acolo si eu cum sunt transpirata cat alerg dupa fiemea, gata am pus-o ... de raceala. A fost si Liz cu muci vreo doua zile dar i-a trecut cu panadol, sper sa nu ia de la mine acum. Uf, l-am trimis pe tati dupa nurofen. Tineti-mi pumnii sa nu se agreveze
.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !
inais spune:
Lilly ce de pitici si mamici. vazut si un blondin de Andree...frumoasa gasca aveti acolo!
Elenuca sanatate muulta!
Alex&Sara felicitari pt mers! 
Mercic frumos pt info despre ou, tuturor.
Laura cum a fost cu spanacul ala pana la urma?! Eu i-am dat Iasminei ciulama de ciuperci azi...cateva linguri. Stresata la maxim...ce sa fac daca am avut pb cu stomacelul, am ajuns sa suflu si in iaurt. Mi-e frica cu ea la tot ce-i dau nou. Off!
Fug la trebi, chestii, socoteli.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
socrate spune:
Buna seara fetelor, nu am timp sa citesc tot, va pupam pe toate.
Noi am luat-o pe urma Iasminutei o tinem tot cu probleme de stomac, febra, stomac, febra, acu suntem back la diaree
. Nu stiu a cata schema de tratament, in fine poate intr-o zi intru in detalii, nu v-am uitat dar nu mai am energie sa mai scriu. Promit insa a imi revin cum se face mai bine flacaul.