Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Prag, stiu ca ma repet, dar parca povestesti de noi. respectiv: teodora se muta de joi la grupa a doua, adica cea intre 18 luni si 3 ani. mananca numai ce ii place, si cand vrea ea. in rest, potzi sa o pici cu ceara, si nu ia. uite ca nu am incercat cu omleta; incerc maine, daca ii place si ei...
alex (al meu!) cand face lectzii (deshi el nu are inca de la scoala, ma rog, la olandezi nu sunt lectii pt acasa in nici o clasa), teodora este gramada pe el. vrea caiateul, creionul, cartea lui. el are birou la el in camera, dar nu ar sta singur pt nimic in lume. tb sa ma intrebe pe mine la fiecare rand daca a facut bine.

asemanarea asta m-a facut sa intru sa scriu doua vorbe. sa stiti ca va citesc si sunt la curent cu totul, chiar si cu pozele, dar nu am timp nici sa mor. la munca sunt super stresata, acasa ma iau maimutzoii de noua. plus ca tati merge in fiecare seara la sora-sa, care se multa in alta casa, si tb sa dea cu var, sa vopseasca, sa puna parchet. iar pe mine ma freaca astia mici de ma omora. duminica imi venea sa ii incui in casa si sa plec pe strada de nebuna. numai un chitzait, o alergare prin casa (mai nou alearga din fundul gradinii pana in casa si inapoi), numai o saritura pe canapele, pe masutza, numai o bazaiala, ce vrea unul vrea si celalalt. imi venea sa imi iau campii. cred ca weekend-ul viitor il las pe tati cu ei si ma duc eu sa vopsesc.

mai vroiam sa zic ceva, dar uite ca am uitat. dar poate imi aduc aminte mai in colo. acum ma duc sa ii citesc povestea lui alex si sa il pun la culcare. mandra doarme deja de vreo juma de ora. abia dupa aceea sa respir si eu.
noapte buna.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eei,vad ca s-a facut strigarea si au venit fetele

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ei, e buna cate o strigare de asta, mai ies mamicile de M&M la iveala. Si de fapt eu ma referam la nume de pe lista care nu au scris de cand erau gravide, de care am aflat pe cai laterale chiar si cand au nascut.

Ma bucur mult ca au scris Erika, Socrate si Gabriela(PRAG)! Mai asteptam si altele

Ma duc sa deschid capitol nou, nu fugiti

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va astept la Capitolul 126

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput