Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
Lilly79 spune:
La multi ani dflavia 

La multi ani Andreea 

(nu strica daca-ti urez de 2 ori, nu?
)
Alysh am cumparat 3 carti de poezii de Elena Farago, Otilia Cazimir si Nina Cassian.Cele de Nina Cassian nu-s pt copii.Celelalte sunt chiar dragute.Am cumparat cartile de pe net si nu stiam exact ce poezii sunt in carticele.
Stiti cat a dormit Julia azi-noapte? De la 22:30 la 10:15
Nici nu am stiut ca am avut copil in casa.Acuma sa vad daca reusesc sapt viitoare sa-i schimb programul sa doarma ziua mai devreme pt ca vom merge iar la intalnire cu prichindei de 2 ori pe saptamana de la 17:30 si ea de obicei doarme pana la 18-18:30 ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
Lily, daca ai sti cat te invidiez!
Eu nu am mai dormit o noapte intreaga de 16 luni!!!
Aseara s-a trezit iar pe la 11 si s-a pus pe-un plans, si tot zicea "mama" si nu stiam ce sa-i mai fac! Am incercat sa-i pun gel pe gingii, nu m-a lasat, am incercat sa-i dau Nurofen, nu m-a lasat, am incercat sa-i fac masaj, nu m-a lasat. Uite asa a urlat vreo jumate de ora incontinuu... dupa care s-a linistit putin, am pus-o in pat, a adormit pana la 7am (s-a mai trezit de vreo 3-4 ori intre timp) cand s-a trezit tot asa urland "mama"... of! sa iasa odata caninii aia, sa nu o mai chinuie, iubita lu' mama scumpa, ca-mi rupe sufletul cand plange asa.
In alta ordine de idei, mai avem 2 cuvinte "Dirty" (asta e de vreo saptamana) si azi dimineata a zis "Help" cand papa si nu a reusit sa ia in lingurita. Mda, fie-mea la 9 dimineata papa supa de gaina; atunci am terminat supica si a vrut, a papat chiar bine. Acum doarme, ma duc sa ma relxez si eu un pic cu daddy afara, la cafea. Afara, in terasa, ca-i asa o vreme mizerabila
de nu putem sta afara-afara.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lily, daca ai sti cat te invidiez! Eu nu am mai dormit o noapte intreaga de 16 luni!!! Aseara s-a trezit iar pe la 11 si s-a pus pe-un plans, si tot zicea "mama" si nu stiam ce sa-i mai fac! Am incercat sa-i pun gel pe gingii, nu m-a lasat, am incercat sa-i dau Nurofen, nu m-a lasat, am incercat sa-i fac masaj, nu m-a lasat. Uite asa a urlat vreo jumate de ora incontinuu... dupa care s-a linistit putin, am pus-o in pat, a adormit pana la 7am (s-a mai trezit de vreo 3-4 ori intre timp) cand s-a trezit tot asa urland "mama"... of! sa iasa odata caninii aia, sa nu o mai chinuie, iubita lu' mama scumpa, ca-mi rupe sufletul cand plange asa. In alta ordine de idei, mai avem 2 cuvinte "Dirty" (asta e de vreo saptamana) si azi dimineata a zis "Help" cand papa si nu a reusit sa ia in lingurita. Mda, fie-mea la 9 dimineata papa supa de gaina; atunci am terminat supica si a vrut, a papat chiar bine. Acum doarme, ma duc sa ma relxez si eu un pic cu daddy afara, la cafea. Afara, in terasa, ca-i asa o vreme mizerabila de nu putem sta afara-afara._ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
LA MULTI ANI ANDREEA si FLAVIA!!!!!! Sanatate si multa, multa fericire!!!
Desiree exact la fel face si Eva de vreo 4 nopti. Tot caninii ii banuiesc si eu. M-a terminat, sunt zombie, mai nou si la somnul de pranz imi face asa. La noapte imi iau gelul cu mine in pat sa o dau cand o marai. Felicitari ptr vorbareatza. Fi-mea tot coreeana
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
stefany_p spune:
La multi ani Andreea si Flavia!
si noi tot cu maraituri si plansete noaptea suntem...or fi caninii?
gabitzam spune:
Asa mai pe inserat vin si eu cu urari pentru fetele frumoase Andreea si Flavia !!! 
Sanatate multa, fericire, bucurii multe, sa va ocoleasca necazurile si toate sa se aseze la locurile lor ca prin minune ![]()
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Stefany si Ylari, eu sunt convinsa ca la noi caninii-s de vina, ca ii vad, tot mai aproape de "iesire"... Sper sa iasa repede-repede.
Ylary, poze cu Dra. Bretonel??? Eu am incercat sa pun si Picassa nu ma lasa... mai incerc, azi-maine.
_
MsBB spune:
- ops
rusine sa-mi fie! Doar vazusem ieri ca urmeaza chef dar cum neuronu' meu a ramas la turci
...
Iaca vin si io, pana nu se face 12 noaptea, sa urez multaaaa sanatate, fericire, bucurii celor doua sarbatorite : Andree27 si Dflavia 

, sa fiti implinite in meseria voastra de mamici, sa aveti parte de momente senine cu mult soare!
Un piscotzel, un suculetz ceva? ![]()
Sper ca sunteti in mijlocul petrecerii alaturi de cei dragi 

, sa fiti fericite!
Io zic inca odata ups
- am realizat ca pe 21 septembrie a fost ziua altcuiva si io abia acum mi-am dat seama 

. Ufff tare MUUU sunt cateodata
Sa vad cum oi drege maine busuiocu' ![]()
Mai frate, nici nu inteleg ce-i cu mine, de ce sunt atat de ametita
, uit de la mana pana la gura, am inceput sa ma balbai, zic una si ma gandesc la alta - numa' tampenii fac 
Na - ca acu' vazand ce fata desteapta e Victoria
ma apuca meditarea , auzi aici : dirty si help
. Maica si fie-mea zice doar: mama, tata papa caca 

Chiar asa Ylari - poze cu Ev(b)a bretonoasa?![]()
Ma duc la nani sa meditez in vis de ce's atat de MUUUUUU 
So
, noapte buna
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
iulia83 spune:
fetelor,
mai apar si eu din cand in cand, asa, razlet..nici nu mai stiu sa tastez naibii
nu dau vina pe fatuca 100% ca nu ea e de vina ca nu mai intru ... ca am mai avut weekend-uri cand am dat-o la tara de vinerea pana duminica, dar am iesit in oras, vizite, chestii, am profitat de "scurta mea libertate". cand am fatuca, ies cu ea toata ziua prin parc, altfel ma chiraie toata pa-paaaa!!!
azi am fost la un gratarel, la onomastica fetei moasei si a batut toti copilasii pe acolo (cu toate ca era cea mai micuta, toti treceau de 3 ani). i-a dat unui baietel de 3 ani cu o sticla in cap, "poc-poc" asa zice
apoi calare pe toate jucariile
asa imi face si in parc, e ceva de genul "ce-i al meu e al meu, ce-i al tau, e tot al meu" daca vede un copil ca vrea o jucarie de-a ei, tipaaaaaaaaaaaaaaaa...daca vede la un copil o jucarie ce-i place, tipaaaaaaa...etc
toate bune si frumoase, in rest, sanatoase tun, cu sanul n-a fost nimic grav, slava Domnului, a venit si sor-mea din Spania, sta vreo 2 sapt, avem cam aglomerat pe aici, dar e placut, fata o indrageste...ce sa va mai zic? m-am certat cam nasoleanu cu soacra-mea, s-a bagat prea adanc in viata noastra si deja devenea un factor enervant, am explodat
toata vara, in fiecare seara veneau in parc amandoi (nu asta ma deranja) si de fiecare data ii aducea tot felul de prostii sa i le indese pe gat. degeaba am insistat sa nu-i mai dea prajitura de la cofetarie, sa ma lase sa-i dau un iaurt, o banana, ca-s mai sanatoase, primeam aceeasi replica "taci fata ca esti nebuna, exagerezi!" si eu ca o tuta, lasam capul in jos si ma uitam cu durere cum ii indesa pe gat tot felul de porcarii (asta ca sa mentin linistea si pacea) gen placinta cu visina, eugenie, napolitane, etc...si asta, in fiecare seara...ajunsese fata sa nu imi mai manance iaurtel facut in casa si fructe, arata cu degetul la pungi de hartie (in care ii aducea soacra-mea "bunatatile")...mda...si capac a pus intr-o seara, cand, fata mancase foarte bine acasa, chiar am scos-o fara gustarica pt ca am zis sa i se mai odihneasca si ei stomacelul, ca de-aia mergem in parc, sa ne jucam, nu la mancare, mai ales ca iesmi pe la 5-6 dupa o masa copioasa. vine soacra-mea, cu mana goala...zic, aleluia!!!! ea, sa dea fuga la cofetarie sa-i mai ia putina placinta. ii zic, pai acum 30 min a mancat, va rog, nu e nevoie, ca vreau sa-i stea stomacelul sa nu i se faca rau. bun, o iau ei s-o duca la leagane, si eu raman de vorba cu niste mamici. peste 30 min, vine o mamica din grupul nostru sa-mi zica, fata du-te ca e soacra-ta se uita ca o hoata dupa tine sa n-o vezi lua ceva de la boromir si se ascunde pe aici sa n-o vezi tu ca i-a cumparat fetii. am luat-o la alergat si am prins-o exact cand vroia sa-i indese fetii BACLAVA pe gat!!! am incercat sa-i spun ca nu, nu vreau sa-i dau baclava ca e mica si aia contine nuca, rom etc, e prea dulce si ea cat are? 1 an si 3 luni, nu 5-6 ani, etc, dar ea tot insista, ceva de genul "de ce? de ce? da zi-mi un motiv bun, nu ce-mi zici tu acolo" si incerca sa ma dea la o parte, cu bucata de baclava in mana sa ii dea fetii..m-am enervat asa de tare si i-am spus ceva de genul (si daca credeti ca exagerez si-s nebuna, va rog ziceti-mi) m-a facut exagerata, proasta, etc iar eu i-am zis ca eu stiu mai bine ce e bine pt copilul meu si daca eu nu reau sa-i dau baclava si alte porcarii, pt ca ma chinui sa-i gatesc sanatos si sa n-o indop cu chimicale, ar trebui sa imi respecte opiniile si incercarea mea de a creste un copil sanatos. aici a intervenit cu atat auzita faza "ce? am crescut si eu 2 copii" atunci am explodat, i-am zis "pai atunci lasati-ma sa-i cresc si eu pe-ai mei asa cum consider ca-i mai bine, ca nu cred ca am dovedit pana acum ca nu am crescut-o bine" ..etc. a cam deraiat faza ca m-am enervat, in limita bunului simt, ca n-am jignit-o sau ceva, dar mi-am luat fata si am plecat de acolo si de 2 sapt aproape n-am mai vb cu ei si nici n-am de gand. pai daca ajunsese sa se supere daca plecam eu cu cornel si cu fata pe undeva si n-o anuntam si pe ea sa vina si ea ca un caine dupa noi...am zis ca gata, ii tin mai la distanta, ca vad ca ce-i mult strica...alta faza, cu o zi inainte, i-am lasat cu fata pana am dat fuga la farmacie..10 min maxim. cand m-am intors, erau cu o fata de prin parc, cine naiba mai era si aia, si aia ii dadea pufuleti lu fie-mea sa manance din mana ei. am inebunit. i-am zis fetii politicos ca nu e bine sa-i dea din manuta, ca fata e micuta si poate sa faca viermisori ca nu s-a spalat pe maini inainte, etc...soacra-mea, a luat foc, ca am facut-o de ras, etc..cu toate ca i-am explicat ca poate fata aia fusese la toaleta facuse pisu, caca, nu stiu eu daca s-a spalat pe maini sau nu si ii da fetii mele sa manance. m-a facut paranoia, evident...si apropos de spalat pe maini, am obs ca nici ei 2 nu se spala dupa ce merg la toaleta si ma apuca dracii cand oo vad ca-si baga unghiile in banana sau alta mancarica ce se serveste cu mana sa-i dea fetii, dar ce sa fac? ca-mi e rusine s-o trimit sa se spele pe maini. am batut apropo odata dar a tinut-o sus si tare ca s-a spalat domnule, cand eu o auzisem ca a tras apa si imediat a iesit...ca am stat cu urechile ciulite..mi-au spus fetele ca au fost si ieri si asta seara in parc dupa noi, dar eu am schimbat si parcul din cauza lor. ma suna socru-meu cand vazu ca nu suntem dar nici nu m-am sinchisit sa il sun inapoi ca n-am auzit cand a sunat.
na, ca ma intinsei, tuta de mine, imi varsai of-ul ca mama ma tot freaca la icre ca sunt proasta sa nu ma cert cu ei, etc, dar nu mai suport efectiv sa-i vad cum ii fac rau copilului meu si gata! o s-o vada, ca nu zic sa nu, dar supravegheati de mine, nu mai are voie sa-i dea absolut nimic, pt ca oricum fata are alt program acum, papa bine la 5 si pana la 8-9 cand ajungem acasa nu-i mai dau nimic, tocmai sa i se odihneasca stomacelul..plus ca vine perioada rece si se mai limiteaza gustaricile..
va las, noapte buna 
ah! si
LMA Andree27 sa fi sanatoasa tu si familia ta 
LMA dflavia 
aelita spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!
LA MULTI ANI FLAVIA!
IULIA -Te inteleg perfect!!!!!!Cred ca ti-a fost destul de greu sa te abtii pana acum sa nu ii zic mai multe.
Sper ca in timp vor intelege,si chiar daca te cor considera nebuna,nu ii vor mai da nimic copilului.
si eu pateam asa cu cei din jur,amici,vecini,le dadeau copiilor diverse sa manance fara sa ma intrebe.
eu NICIODAtA nu dau ceva unui copil in parc fara sa ii intreb mama daca are voie.
domne,chiar daca e un biscuite simplu,tot intreb.
si eu de obicei nu merg cu mancare in parc,pt ca sunt deja stresata de gustarile din pac,toti ii indoapa ...dar cine stie cand avem cate ceva in sacosa,din intamplare,si de obicei nu le dau copiilor,doar daca scarma ei si cer...Si daca vad ca altii se uita,atunci mi-e si rusine sa nu le dau,dar intreb intai mama .
cum sa dai copilului asa fara sa intrebi??
v-am spus cand avea Andrés 3 luni si una i-a bagat pufulete in gura?doar ce am alergat 2 metri dupa Sofia care avea atunci 1 an si 7 luni...si el era in carut langa banca.si il gasesc molfaind la un pufulete,am zis ca mor !!!!! eu sa i-l scot din gura,si aia se punea cumva sa nu ajung,si zicea ca soacra-ta:lasa,lasa ce-ai cu el !
si ii zic ARE 3 LUNI !!!!!si ea zice:nu vezzi ca nu se ineaca?nu vezi ca ii place?
Si tot cam atunci,tot asa cand alerg dupa Sofia care se ducea la niste scari,cineva i-a scos suzeta din gura lui Andres,si i-a pus bere pe suzeta.
mi-a spus altcineva seara,ca ei au facut pe furis !
doar la 2 metri de mine,si eu ma uitam la carut,ca aveam un ochi in fata si unul la spate !! i-am vazut ca ei sunt langa carut ,deja nu imi convenea sa puna mana pe el,si am luat-o pe Sofia pe sus de la scari si am venit repede la carut.
cand mi-a spus altcineva seara ce au facut,am simtit ca se invarte strada cu mine,ca ma ia ameteala,ma gandeam ca face alergie,nu ma mai gandeam la alcool,ma gandeam la alergii si la virusi ca ala care ii pusese bere ii pusese din cutia lui banuiesc,dupa botul lui !!!
apoi ocoleam parcul ,cateva zile nu imi mai venea sa ies din casa...
ca ieseai si la coltul blocului aparea cate unul...sa puna mana,sa ii ia suzeta,sa pupe,sa mangaie...Copii gramada pe carut cu mainile pe copil nou nascut si mame care ii puneau sa il pupe...Noroc cu Sofia care cat de mica era atunci(cam ca el acum) dar il apara ca un uliu.Se urca pe roata de la carut si il acoperea ,se punea in asa fel incat sa il lase in pace ca e al ei.era posesiva de atunci cu el.Lasa orice joaca si se urca pe carut cand vedea ca cineva s-a oprit sa se uite la el.
acum la fel il apara.
daca cineva in parc da in el sau il impinge,ea il impinge pe respectiv ,ii spune ca nu e voie sa dea in fratiorul ei,ca e AL MIEU,il ia in brate pe Andres si il pupa .
erau doua leagane,ea la unul,Andres la unul.Vine un copil mai mare,se duce la Andres ca era mai mic si incepe sa il impinga de la leagan .Andres tipa si nu se dadea,dar celalalt il impingea mai tare.Se duce Sofia cand era deja razbit,se pune intre el si copilul celalalt,ii spune "nu e voie sa dai in Andesitu" ,il ia pe Andres in brate,il pupa ,ii spune "Hai,vino cu Soshia" ca ea inca zice Soshia ,il duce la leaganul ei,i-l da lui si ea se duce la alte jocuri din parc.
eu sa nu cumva sa il supar si sa il vada plangand,ca vine si ma cearta si imi spune sa il las in pace ca e "baiatul mieu!" sau "fratiorul meu" sau "e Andesitu meu"
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Na - ca acu' vazand ce fata desteapta e Victoria ma apuca meditarea , auzi aici : dirty si help . Maica si fie-mea zice doar: mama, tata papa caca ![]() ![]() ![]() Chiar asa Ylari - poze cu Ev(b)a bretonoasa? So , noapte buna !Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... |
Mai, draga, sa nu crezi ca zice chiar Dirty si help; zice "dity" si "hep".
_

noastra!